musleysa
Üye
en fazla bir hafta deyince bu seni desteklemek olmuyormu;ki dogruda en fazla bir hafta bu kernel şişen bir kernel yaniya benim tel benden habersiz birşeyler yazıyor yada sen yanlıs okuyorsun
en fazla bir hafta deyince bu seni desteklemek olmuyormu;ki dogruda en fazla bir hafta bu kernel şişen bir kernel yaniya benim tel benden habersiz birşeyler yazıyor yada sen yanlıs okuyorsun
ben boeffla da 2 gunu goremedim dostum o yuzden sasiriyorum,24 saate yaklastigi surelerde yada biraz astiginda sapitma basliyor mutemadiyenen fazla bir hafta deyince bu seni desteklemek olmuyormu;ki dogruda en fazla bir hafta bu kernel şişen bir kernel yani
neyse kisir donguleri birakalim ve deneyimlerimizi paylasalim,sonucta forum imsanlara yardim icin var,yeterki paylasimlar yardimci olmak icin olsundemekki kullanima göre degişiyor ne diyeyim sonuçta benimde yaşadiğım bir olay ama okadar erken değil
agni v5.9.3 kitkat son sürüm mü kernel temizleyici kullandin mi flaslamadan once ?neyse kisir donguleri birakalim ve deneyimlerimizi paylasalim,sonucta forum imsanlara yardim icin var,yeterki paylasimlar yardimci olmak icin olsun
son surum olmasi lazim tam emin degilim,temizleyici kullandim evet,boeffla kullaniyosan program bakimdan kaldirip temizleyici kullanirsan daha iyi oluragni v5.9.3 kitkat son sürüm mü kernel temizleyici kullandin mi flaslamadan once ?
Program bakimindan kaldirma neresi??? Ben recovery moddan kaldiriyorum.son surum olmasi lazim tam emin degilim,temizleyici kullandim evet,boeffla kullaniyosan program bakimdan kaldirip temizleyici kullanirsan daha iyi olur
boeffla config uygulamasinda tercihlerde program bakimi,ordan kaldir secenegi vardiProgram bakimindan kaldirma neresi??? Ben recovery moddan kaldiriyorum.
Calisan bir telefonda uygulamadan kerneli kaldirinca sorun olmuyor muboeffla config uygulamasinda tercihlerde program bakimi,ordan kaldir secenegi vardi
sadece program ayarlari ve klasorleri kalkiyor,sonra resetleyip recoverye giriyosun,kernel clean script ve sonra yeni kerneli flashliyosunCalisan bir telefonda uygulamadan kerneli kaldirinca sorun olmuyor mu
çok teşekkürler arkadaşım sadece Touch wake kapatın düzeldi başka işe yarar ayar filan yapıyormusunuzagni kontrol uygulamasinda touch wake ve knock on seceneklerini kapatinca sorun duzelir,ok
pek ayarlarla oynamadim,sadece led bildirimi fade yaptim daha guzel yanip sonuyor yani boyle kisilarak yanip sonuyor,eqolazer ayarladim wolfson7 yaptim,yani deneme yanilma ile zevkine kalmis bisey,ama cpu lmk falan o ayarlarla fazla oynama,yeterince stabil calisiyor bence kernelçok teşekkürler arkadaşım sadece Touch wake kapatın düzeldi başka işe yarar ayar filan yapıyormusunuz
xposed yukleyip sonra gravitybox modulunu yukle,o sekilde kamera simgesini kaldirabilirsin ve daha bircok muhtesem degisiklikEkran kilidi üzerindeki kamera simgesini kaldırabilirmiyiz
xposed yukleyip sonra gravitybox modulunu yukle,o sekilde kamera simgesini kald
irabilirsin ve
ilgin için çok teşekkürler arkadaşım
şarj nasıl gidiyor kardeş bide sadece kerneli yüklemek yeter dimixposed yukleyip sonra gravitybox modulunu yukle,o sekilde kamera simgesini kaldirabilirsin ve daha bircok muhtesem degisiklik
sarji stock gibi su an,bataryam yeni,simex batarya aldim,5 saate yakin ekran aliyorum,yani soyle diyeyim,stock da nasilsa oyleşarj nasıl gidiyor kardeş bide sadece kerneli yüklemek yeter dimi
simex batarya oneririm arkadaslar,cakma cin mali alacaginiza kaliteli ve turk mali olan simex batarya alin,ben cok memnunumBende batarya aldım gittigidiyordan pazartesi gelecek bakalım nasıl çıkacak birde ekran süresi nasıl alınır
ben deji batarya aldım 1 hafta önce 6 saat ekran süresi aldımBende batarya aldım gittigidiyordan pazartesi gelecek bakalım nasıl çıkacak birde ekran süresi nasıl alınır

kardeş ben yükledim o kerneli ve telde kasmalar oluyor mesela mesajları açarkensimex batarya oneririm arkadaslar,cakma cin mali alacaginiza kaliteli ve turk mali olan simex batarya alin,ben cok memnunum