Galaxy S3 i9300 I9300 Qs Final Rom (14.07.2015) ●○•°Yeni Final Sürüm°•○●

Sponsorlu Bağlantılar

Sizce Hangi Rom Daha Stabil Ve Başarılı ?

• Android 4.3 Orijinal Türkiye Romu

Kullanılan: 25 27.8%
  • Android 4.4.2 Qs Final Rom

Kullanılan: 65 72.2%

• Kullanılan toplam oy
    90
musleysa

musleysa

Üye
kernel dosyası silinmiş

kartal2378

kartal2378

Üye
qs rom icin dostum,sms geldiginde ve cevapsiz cagri oldugunda kilit ekraninda gorunmuyor

musleysa

musleysa

Üye
bence bunu deneyin şebeke sorunuda yok herşey stabil çalışıyor

onurcngzhn34

onurcngzhn34

Üye
sorunsuz rom yoktur arkadaşlar küçük sıkıntılarda görmezden gelin

• Beğen
Tepkiler: Aziz04 ve kartal2378
cunior_19

cunior_19

Üye
teşekkürler

kartal2378

kartal2378

Üye
up

uzman47

uzman47

Üye
Hangi romdasin..?

uzman47

uzman47

Üye
kartal2378

kartal2378

Üye
Transparan kilit ekranini denedinmi ben xposed modul ile bir turlu yapamadim nasil yapilacagi konusunda bilgin varmi?
bunu hic denemedim ve bilgim yok,ama xposed kullaniyorum,ozellikle gravity box cok super,mesela kilit ekranini lolipop taki gibi durum cubugunu asagi kaydirabiliyosun model kilit varken,daha bir suru oynamalar yapilabiliyor
xposed kirduktan sonra modul indirmelisin,transparan yapan modul hangisi ise onu bul ve indirip calostir,acip kapamak gerekiyot ama degisiklikleren sonra

• Beğen
Tepkiler: uzman47
uzman47

uzman47

Üye
bunu hic denemedim ve bilgim yok,ama xposed kullaniyorum,ozellikle gravity box cok super,mesela kilit ekranini lolipop taki gibi durum cubugunu asagi kaydirabiliyosun model kilit varken,daha bir suru oynamalar yapilabiliyor
xposed kirduktan sonra modul indirmelisin,transparan yapan modul hangisi ise onu bul ve indirip calostir,acip kapamak gerekiyot ama degisiklikleren sonra
Lockscreen wallpaper diye modulle oluyor dediler indirdim kurdum butun ayarlari denedim bir turlu yapamadim. :(

TahaBuyuktas

TahaBuyuktas

Üye
Bu romda kullanabileceğim en iyi kernel hangisi ? Bir de NL1 Sürümünün linkini atarmısınız ?

kartal2378

kartal2378

Üye
tum kernelleri denedim,su an icin her turlu en iyi kernel agni kernel bana gore

Üst Alt