Galaxy S3 i9300 I9300 Qs Final Rom (14.07.2015) ●○•°Yeni Final Sürüm°•○●

Sponsorlu Bağlantılar

Sizce Hangi Rom Daha Stabil Ve Başarılı ?

• Android 4.3 Orijinal Türkiye Romu

Kullanılan: 25 27.8%
  • Android 4.4.2 Qs Final Rom

Kullanılan: 65 72.2%

• Kullanılan toplam oy
    90
kartal2378

kartal2378

Üye
Beyler ben 2.30 ekran süresi alıyorum. Genel olarak line whatsup internet kullanıyorum. Bataryam kötü mü
3g internette ise birde avea ise normaldir,wifide en az 4 saat alman lazim

tdd46

tdd46

Üye
2.el aldım cihazı hiç 3 saati göremedim. Orjinal ve uygun fiyata nerden bulabilirim. Orjinal diye 1.kalite satanlar da oluyor.
3g internette ise birde avea ise normaldir,wifide en az 4 saat alman lazim
Aynen öyle. O zaman normal mi bataryam

mcnpl4

mcnpl4

Üye
ben de batarya alicam ama hangisi orjinal hangisi degil guvenemedim internete. disarda fiyatlar faha pahali olmazsa disardan alicam

kartal2378

kartal2378

Üye
3g de bende 3 saat ekran aliyorum,avea maalesef fazla harciyor,simex bayarya yi ovuyorlar iyi diye,30 tl internette,bence bir bakin

Peocawe

Peocawe

Üye
ben de batarya alicam ama hangisi orjinal hangisi degil guvenemedim internete. disarda fiyatlar faha pahali olmazsa disardan alicam

bende alcam s3 için. ttec düşünüyorum en mantıklısı o veya deji batarya. ttec 45tl piyasada kalitelide ve kullananlarda memnun.

mcnpl4

mcnpl4

Üye
en iyisi disaridan bakinayim. ttec arastirdim yanlis modeli satisa sunmus bir site. 1500 mah onu yanlislikla alan da olmus. ayni sited dogru batarya da var ama ayrintili bilgi yazmiyor. diger markalardan daha bilindik ama samsung bataryasiyla kiyaslayamam onceden yorum duymadim hic. ciddi bir sikintim yok ama 2.5 yil oldu telefon degistiresim yok batarya yenileyip en azindan bi sene daha rahat takilirim

tdd46

tdd46

Üye
Deji batarya 40 tl kullanıcılar ya çok olumlu ya çok olumsuz. Kimi diyor ilk başta iyi 2 ay sonra patates kimi diyor hiç iyi değil kimi de çok memnun 40 lira da yan sanayi bataryaya verip kötü çıkarsa kötü olur

Peocawe

Peocawe

Üye
en iyisi disaridan bakinayim. ttec arastirdim yanlis modeli satisa sunmus bir site. 1500 mah onu yanlislikla alan da olmus. ayni sited dogru batarya da var ama ayrintili bilgi yazmiyor. diger markalardan daha bilindik ama samsung bataryasiyla kiyaslayamam onceden yorum duymadim hic. ciddi bir sikintim yok ama 2.5 yil oldu telefon degistiresim yok batarya yenileyip en azindan bi sene daha rahat takilirim

2100mah olanlarda performans batarya yazıyor. internetten almak yerine turkcell iletişim merkezlerinden alabilirsin. ttec orjinal mallarını satıyorlar 2 yıl garantili bataryalar. en ufak sorunda yenisini veriyorlarmış. forumda kullananlar vardı orjinali aratmıyor dediler o yüzden almayı düşünüyorum ben.

• Beğen
Tepkiler: kartal2378
mcnpl4

mcnpl4

Üye
bataryam olu degil suan. deji alirsam ve fark goremezsem bosa almis olurum. ttec bakicam ustunde yazan bilgiler orjinale uygunsa alirim. goz ucuyla arastirmak istedima ama yorum bulamadim tekrar bakicam

• Beğen
Tepkiler: Peocawe
Peocawe

Peocawe

Üye
bataryam olu degil suan. deji alirsam ve fark goremezsem bosa almis olurum. ttec bakicam ustunde yazan bilgiler orjinale uygunsa alirim. goz ucuyla arastirmak istedima ama yorum bulamadim tekrar bakicam

evet ttec hakkinda pek bilgi yok ama orjinale en yakin kalitede o var sanırım.

kartal2378

kartal2378

Üye

Arkadaslar yepyeni bir port romumuz oldu hayirli olsun,deneyenler yazsinlar

• Beğen
Tepkiler: Peocawe
kartal2378

kartal2378

Üye
denerim de link göremedim ben hocam
Henuz link paylasmamislar evet,ilerleyen dakikalarda yukleyip paylasirlar galiba diye dusuniyorum,xda ya az once dustu cunku,anladigim kadariyla direk s5 den portlamislar,yani digerleri note2 ve s3 kore modelinden port idi,bu s5 orjinal port saniyorsam

Peocawe

Peocawe

Üye
Henuz link paylasmamislar evet,ilerleyen dakikalarda yukleyip paylasirlar galiba diye dusuniyorum,xda ya az once dustu cunku,anladigim kadariyla direk s5 den portlamislar,yani digerleri note2 ve s3 kore modelinden port idi,bu s5 orjinal port saniyorsam

aynen bende öyle anladım direk orjinal s5 den portlanmış gibi

Uchiha İchigo

Uchiha İchigo

Üye
Yeni sürüm çıktı konuyu günceller misiniz ? 14/7/15 gelmiş...

mcnpl4

mcnpl4

Üye
bu sekilde lollipop da portlansa ya. 5.0.2 istemiyorum uygulama acma hizi 5.1 ve 4.4 surumlerinden daha yavas geldi bana

kartal2378

kartal2378

Üye
bu sekilde lollipop da portlansa ya. 5.0.2 istemiyorum uygulama acma hizi 5.1 ve 4.4 surumlerinden daha yavas geldi bana
Ne kadar port olursa olsun kernel olarak halen linux 3.01... kusur olan s3 stock kernelden devsiriyolar,ama s4 s5 in kerneli 3.10 ..kusurlerde,yani eldeki malzeme bu ve bazi seylere el vermiyor anladigim kadariyla,samsung da paylasmiyor bazi kodlari tabiki

mcnpl4

mcnpl4

Üye
Ne kadar port olursa olsun kernel olarak halen linux 3.01... kusur olan s3 stock kernelden devsiriyolar,ama s4 s5 in kerneli 3.10 ..kusurlerde,yani eldeki malzeme bu ve bazi seylere el vermiyor anladigim kadariyla,samsung da paylasmiyor bazi kodlari tabiki
bizdeki de yeterli diye biliyorum ama performansli olmayabilir. en azindan cm12 icin idare ediyor. guzel bi lollipop lite surum guzel olurdu.

bataryaya bakma firsatim olmadi ama bi turkcell subesine sordum ttec kalmamis orjinal da yok cakma ne oldugu belirsiz urunler var biri 30 biri 45 lira. orjinali 65 lira getirtirim ama mantiksiz satmaya kalksan 250 bile etmez bu telefon bu paraya batarya almak mantiksiz diyor. buyuk dusunen arkadasimiz 250 liraya bu telefonda yaptiklarimi yapabilecek bir telefon istesem verebilecek sanki. satmayi dusunmuyorum pil de kotu degil sadece yenilemek istedim dedim almadim bisey. bunlarla muhattap olacagima ve internette guvenmedigim saticilardan siparis verecegime bu sekilde devam ederim. surekli telefon mu degistirilir. zamaninda cok degistirdim simdi ilgimi ceken bi telefon yok iyi alistilar her yeni model ciktiginda satis yapmaya

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: kartal2378

Üst Alt