Galaxy S3 i9300 I9300 Qs Final Rom (14.07.2015) ●○•°Yeni Final Sürüm°•○●

Sponsorlu Bağlantılar

Sizce Hangi Rom Daha Stabil Ve Başarılı ?

• Android 4.3 Orijinal Türkiye Romu

Kullanılan: 25 27.8%
  • Android 4.4.2 Qs Final Rom

Kullanılan: 65 72.2%

• Kullanılan toplam oy
    90
gfbli_erdi

gfbli_erdi

Üye
OE1 NL1DEN İYİMİDİR ACABA KULLANAN ARKADAŞLAR NL1 ÇOK KASMAYA VE DONMAYA BAŞLADI.

kartal2378

kartal2378

Üye
OE1 NL1DEN İYİMİDİR ACABA KULLANAN ARKADAŞLAR NL1 ÇOK KASMAYA VE DONMAYA BAŞLADI.
OE1 daha yeni bir base oldugu icin daha iyi oldugunu dusunuyorum,nl1 de kullandim,su an Oe1 deyim,belli bir sure sonra sisiyor bu da kasma oluyor,boeffla da bazi seyler deniyorum,olumlu sonuc alirsam paylasacagim arkadaslar

mtrhsts

mtrhsts

Üye
OE1 iyi bunu tavsiye ederim

• Beğen
Tepkiler: kartal2378
tdd46

tdd46

Üye
beyler turkcell de 35 tl orjinal batarya var. Kutu samsung un değil ama adam samsung distbiritör dedi. ^3 ay garanntisi varmış. Sizce orjinal midir?

Peocawe

Peocawe

Üye
beyler turkcell de 35 tl orjinal batarya var. Kutu samsung un değil ama adam samsung distbiritör dedi. ^3 ay garanntisi varmış. Sizce orjinal midir?

35 tl ye orjinalini asla alamazsın. samsung kendisi 90-100e satıyor.

• Beğen
Tepkiler: kartal2378
mtrhsts

mtrhsts

Üye
Biri dese s3 icin en iyi rom suan hangisi QS derim baska bise demem sarj hiz ozellik ses goruntu her yonden a man nazar degmesin

kartal2378

kartal2378

Üye
Biri dese s3 icin en iyi rom suan hangisi QS derim baska bise demem sarj hiz ozellik ses goruntu her yonden a man nazar degmesin
katiliyorum ama, 2 gun kapatma teli yada bastan baslatma,bak bakalim hiz ve stabillik kaliyormu,benim icin en iyi rom 1 hafta reset atmadan stabilligini koruyan romdur,buda ram sizintisi yada ram sismesi anlamina geliyor

Uchiha İchigo

Uchiha İchigo

Üye
Sikistigi yerde aninda res atiyo bi sorun ya

mtrhsts

mtrhsts

Üye
Bende hiç olmadı

mtrhsts

mtrhsts

Üye
FMR ile Rami temizleyin arka planı temizleyin öyle kullanın

Peocawe

Peocawe

Üye
back-to-n00t bence en iyisi.

mtrhsts

mtrhsts

Üye
Bence QS

kartal2378

kartal2378

Üye
FMR ile Rami temizleyin arka planı temizleyin öyle kullanın
oyle fmr ile ikidebir bosaltmami yapacaz,rom dedigin ayni stabilitede 1 hafta kasmadan reset atmadan kullanilabilmeli,port romlar bunu saglamiyor,ya stock ya cm tabanli romlar

mtrhsts

mtrhsts

Üye
Ok siz bilirsiniz biz öyle yapıyoruz

onurcngzhn34

onurcngzhn34

Üye
bırakın qs romu. back to noot yükleyin bi. milllet bu romda ne buluyor. 2 ay sonra cihaz sapitiyor tamam stabilde.back to noot yükleyin uzun süreli kullanin farkina varirsiniz herseyin

• Beğen
Tepkiler: tdd46

gunduz1970

Üye
bırakın qs romu. back to noot yükleyin bi. milllet bu romda ne buluyor. 2 ay sonra cihaz sapitiyor tamam stabilde.back to noot yükleyin uzun süreli kullanin farkina varirsiniz herseyin
İndirebileceğimiz bir link varmı

uncanny_young

Üye
BATARYA arayan arkadaşlar vardı önceki mesajlarda. arkadaşlar deji Batarya kesinlikle öneririm . ben aldım ve memnun kaldım s3 miniye de aldım. orjinal inden farkı yok. yorumlarda görmüşsünüzdür dür. Şuan telefonum değiştirdim ben bataryası çıkmıyor çıkıyor olsa kesinlikle deji alırdım kullanırdım orijinali kullanmazdım kenarda bekletirdim bozulmasın diye :) yedek batarya ne kadar güçlü ise insan o kadar güvende hissediyor kendini :) birde simex batarya var onunda yorumları iyiydi ama deji aldım ben dediğim gibi güzeldi. 4.20 ekran görüntüsü alıyordum. ful 3g netile ve bilinir ki 3 gibi çok şarj harcar wifi hiç harcamaz

mcnpl4

mcnpl4

Üye
BATARYA arayan arkadaşlar vardı önceki mesajlarda. arkadaşlar deji Batarya kesinlikle öneririm . ben aldım ve memnun kaldım s3 miniye de aldım. orjinal inden farkı yok. yorumlarda görmüşsünüzdür dür. Şuan telefonum değiştirdim ben bataryası çıkmıyor çıkıyor olsa kesinlikle deji alırdım kullanırdım orijinali kullanmazdım kenarda bekletirdim bozulmasın diye :) yedek batarya ne kadar güçlü ise insan o kadar güvende hissediyor kendini :) birde simex batarya var onunda yorumları iyiydi ama deji aldım ben dediğim gibi güzeldi. 4.20 ekran görüntüsü alıyordum. ful 3g netile ve bilinir ki 3 gibi çok şarj harcar wifi hiç harcamaz
muhtemelen deji alirim. elinde orjinal olan varsa isler degisir ama en azinda artik iyi yorumlar goruyorum deji icin. birazda cekinir olduk kucuk esnafin sekil yapmasindan. istedigimi soyluyorum sacma sacma konusuyor maddi durumum kotu degil cok sukur ben telefonu degistirmek istemiyorum ilgimi ceken yeni bir telefon da yok ama tepeden bakar gibi havalara giriyor saticilar birinin kalbini kiracam sonunda. pahali telefon alan musteri varken diger seyleri kucumsuyorlar musteri kaybediyorlar.
bu arada ben cm12.1 kullaniyorum tarayici agirlikli kullanirken wifi ile de sebeke interneti ile de ayni sure cikiyor:ehe sebeke normal harciyor ama wifi sikintili sanirim bu romda. 3.30 ekran suresi aliyorum ama hic durmadan surekli farkli sayfalara dadansam daha az olur heralde. ortalama bir kullanimim var

uncanny_young

Üye
şöyle yap emin olmak için stock roma dön batarya kalibrasyonu yapmayı unutma kullan bak bakalım ekran görüntüsü 4 saat filan sa pilin gayet normal sonra gereksiz bütün uygulama ları komple kaldır root olduğu için silebilirsin öyle dene. belki custom rom şarj konusunda verimsizdir. boşu boşuna batarya ya para verme ama baktın kötü ise dediğim gibi alacaksan da seni mutlu edecek birşey al ben deji aldım memnun kaldım sitesi var gitti gidiyor da filan da var. yada orjinal bulabilirsen 3000 lik al.

• Beğen
Tepkiler: mcnpl4

Üst Alt