OE1 daha yeni bir base oldugu icin daha iyi oldugunu dusunuyorum,nl1 de kullandim,su an Oe1 deyim,belli bir sure sonra sisiyor bu da kasma oluyor,boeffla da bazi seyler deniyorum,olumlu sonuc alirsam paylasacagim arkadaslarOE1 NL1DEN İYİMİDİR ACABA KULLANAN ARKADAŞLAR NL1 ÇOK KASMAYA VE DONMAYA BAŞLADI.
beyler turkcell de 35 tl orjinal batarya var. Kutu samsung un değil ama adam samsung distbiritör dedi. ^3 ay garanntisi varmış. Sizce orjinal midir?
katiliyorum ama, 2 gun kapatma teli yada bastan baslatma,bak bakalim hiz ve stabillik kaliyormu,benim icin en iyi rom 1 hafta reset atmadan stabilligini koruyan romdur,buda ram sizintisi yada ram sismesi anlamina geliyorBiri dese s3 icin en iyi rom suan hangisi QS derim baska bise demem sarj hiz ozellik ses goruntu her yonden a man nazar degmesin
oyle fmr ile ikidebir bosaltmami yapacaz,rom dedigin ayni stabilitede 1 hafta kasmadan reset atmadan kullanilabilmeli,port romlar bunu saglamiyor,ya stock ya cm tabanli romlarFMR ile Rami temizleyin arka planı temizleyin öyle kullanın
İndirebileceğimiz bir link varmıbırakın qs romu. back to noot yükleyin bi. milllet bu romda ne buluyor. 2 ay sonra cihaz sapitiyor tamam stabilde.back to noot yükleyin uzun süreli kullanin farkina varirsiniz herseyin
yedek batarya ne kadar güçlü ise insan o kadar güvende hissediyor kendini
birde simex batarya var onunda yorumları iyiydi ama deji aldım ben dediğim gibi güzeldi. 4.20 ekran görüntüsü alıyordum. ful 3g netile ve bilinir ki 3 gibi çok şarj harcar wifi hiç harcamazİndirebileceğimiz bir link varmı
muhtemelen deji alirim. elinde orjinal olan varsa isler degisir ama en azinda artik iyi yorumlar goruyorum deji icin. birazda cekinir olduk kucuk esnafin sekil yapmasindan. istedigimi soyluyorum sacma sacma konusuyor maddi durumum kotu degil cok sukur ben telefonu degistirmek istemiyorum ilgimi ceken yeni bir telefon da yok ama tepeden bakar gibi havalara giriyor saticilar birinin kalbini kiracam sonunda. pahali telefon alan musteri varken diger seyleri kucumsuyorlar musteri kaybediyorlar.BATARYA arayan arkadaşlar vardı önceki mesajlarda. arkadaşlar deji Batarya kesinlikle öneririm . ben aldım ve memnun kaldım s3 miniye de aldım. orjinal inden farkı yok. yorumlarda görmüşsünüzdür dür. Şuan telefonum değiştirdim ben bataryası çıkmıyor çıkıyor olsa kesinlikle deji alırdım kullanırdım orijinali kullanmazdım kenarda bekletirdim bozulmasın diyeyedek batarya ne kadar güçlü ise insan o kadar güvende hissediyor kendini
birde simex batarya var onunda yorumları iyiydi ama deji aldım ben dediğim gibi güzeldi. 4.20 ekran görüntüsü alıyordum. ful 3g netile ve bilinir ki 3 gibi çok şarj harcar wifi hiç harcamaz
sebeke normal harciyor ama wifi sikintili sanirim bu romda. 3.30 ekran suresi aliyorum ama hic durmadan surekli farkli sayfalara dadansam daha az olur heralde. ortalama bir kullanimim var