kartal2378
Üye
3g internette ise birde avea ise normaldir,wifide en az 4 saat alman lazimBeyler ben 2.30 ekran süresi alıyorum. Genel olarak line whatsup internet kullanıyorum. Bataryam kötü mü
3g internette ise birde avea ise normaldir,wifide en az 4 saat alman lazimBeyler ben 2.30 ekran süresi alıyorum. Genel olarak line whatsup internet kullanıyorum. Bataryam kötü mü
Aynen öyle. O zaman normal mi bataryam3g internette ise birde avea ise normaldir,wifide en az 4 saat alman lazim
ben de batarya alicam ama hangisi orjinal hangisi degil guvenemedim internete. disarda fiyatlar faha pahali olmazsa disardan alicam
en iyisi disaridan bakinayim. ttec arastirdim yanlis modeli satisa sunmus bir site. 1500 mah onu yanlislikla alan da olmus. ayni sited dogru batarya da var ama ayrintili bilgi yazmiyor. diger markalardan daha bilindik ama samsung bataryasiyla kiyaslayamam onceden yorum duymadim hic. ciddi bir sikintim yok ama 2.5 yil oldu telefon degistiresim yok batarya yenileyip en azindan bi sene daha rahat takilirim
bataryam olu degil suan. deji alirsam ve fark goremezsem bosa almis olurum. ttec bakicam ustunde yazan bilgiler orjinale uygunsa alirim. goz ucuyla arastirmak istedima ama yorum bulamadim tekrar bakicam
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Arkadaslar yepyeni bir port romumuz oldu hayirli olsun,deneyenler yazsinlar
Henuz link paylasmamislar evet,ilerleyen dakikalarda yukleyip paylasirlar galiba diye dusuniyorum,xda ya az once dustu cunku,anladigim kadariyla direk s5 den portlamislar,yani digerleri note2 ve s3 kore modelinden port idi,bu s5 orjinal port saniyorsamdenerim de link göremedim ben hocam
Henuz link paylasmamislar evet,ilerleyen dakikalarda yukleyip paylasirlar galiba diye dusuniyorum,xda ya az once dustu cunku,anladigim kadariyla direk s5 den portlamislar,yani digerleri note2 ve s3 kore modelinden port idi,bu s5 orjinal port saniyorsam
Ne kadar port olursa olsun kernel olarak halen linux 3.01... kusur olan s3 stock kernelden devsiriyolar,ama s4 s5 in kerneli 3.10 ..kusurlerde,yani eldeki malzeme bu ve bazi seylere el vermiyor anladigim kadariyla,samsung da paylasmiyor bazi kodlari tabikibu sekilde lollipop da portlansa ya. 5.0.2 istemiyorum uygulama acma hizi 5.1 ve 4.4 surumlerinden daha yavas geldi bana
Konu güncellendiYeni sürüm çıktı konuyu günceller misiniz ? 14/7/15 gelmiş...
bizdeki de yeterli diye biliyorum ama performansli olmayabilir. en azindan cm12 icin idare ediyor. guzel bi lollipop lite surum guzel olurdu.Ne kadar port olursa olsun kernel olarak halen linux 3.01... kusur olan s3 stock kernelden devsiriyolar,ama s4 s5 in kerneli 3.10 ..kusurlerde,yani eldeki malzeme bu ve bazi seylere el vermiyor anladigim kadariyla,samsung da paylasmiyor bazi kodlari tabiki
TeşekkürlerKonu güncellendi