Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Galaxy S3 i9300I9300 Qs Final Rom (14.07.2015) ●○•°Yeni Final Sürüm°•○●
Ekran süresi yazmıyor ve telefonu kaç defa şarja takmışsınız
Böyle yapmanız lazım
Telefonu tam şarj ediceksiniz ve %1 kalana kadar şarj etmiyeceksiniz %1 olunca kapanmasın diye şarja takıp ekran görüntüsü alacaksınız ve atacaksınız
iki-be
Üye
teşekkürler
birdahaya öyle yaparım.yanılma yöntemiyle öğrenecegiz
kartal2378
Üye
Oe1 harika arkadaslar,yuzde 48 sarjim var ve ekran suresi 2 saat 50 dakika
kartal2378
Üye
kartal2378
Üye
kartal2378
Üye
Arkadaslar pilim orjinal ama 16 aylik bir pil, 2014 un mayis ayinda servisten garanti kapsaminda degistirmistim,bu degerler cok hosuma gitti gercekten,dikkat ederseniz full wifi acik ve internet periscope youtube video internet radyo vb. kullandim
kartal2378
Üye
Meyrock arkadasima hak verdim,demekki pilim yeni olsa onunki kadar kullanim alirim
Peocawe
Üye
NL1 base mi OE1 base mi daha iyi?
kartal2378
Üye
Kesinlikle OE1 bence
uzman47
Üye
OE1 romunun system ui lollipop gorunum lumu? yani blekota s5 romu ile aynimi gorsel yonden?
4 gundur kullaniyorum,ne kasma ne donma var,cok memnunum
tdd46
Üye
Beyler ben 2.30 ekran süresi alıyorum. Genel olarak line whatsup internet kullanıyorum. Bataryam kötü mü
mcnpl4
Üye
baya baya kotu gibi. bende 2.5 yillik batarya var buna ragmen cm12.1 ile 4 saati geciyorum yogun kullanimda. sakin kullansam 5 saat yapabiliyor. bu romda en az benimki kadar alman gerekirdi