Galaxy S3 i9300 I9300 Qs Final Rom (14.07.2015) ●○•°Yeni Final Sürüm°•○●

Sponsorlu Bağlantılar

Sizce Hangi Rom Daha Stabil Ve Başarılı ?

• Android 4.3 Orijinal Türkiye Romu

Kullanılan: 25 27.8%
  • Android 4.4.2 Qs Final Rom

Kullanılan: 65 72.2%

• Kullanılan toplam oy
    90
uzman47

uzman47

Üye
Harikasın kardeş, bu dosyayı yükledim mesaj sorunu ortadan kalktı :D artık şebeke gitmiyor mesaj gönderdiğim zaman.

Lakin üst bar şeffaf, nefret ederim, bunu siyah yapmanın bir yolu yokmu arkadaşlar, ekran beyaz olunca yukarıda hiçbişey gözükmüyor.
Kardes romun ekran temasi beyaz mi siyah mi ? Ayrica stabil mi pil durumu nasil?sisme kasma oluyor mu kernel boefflami?

turancen

turancen

Üye
Kardes romun ekran temasi beyaz mi siyah mi ? Ayrica stabil mi pil durumu nasil?sisme kasma oluyor mu kernel boefflami?
Kardeş temanın ayarlar yeri beyaz, diğer yerler ekranda ne resim varsa ona göre renk oluyor, kernel olarak ben boeffla yükledim ama kendinde artekmi ne o isim bir kernel vardı, şişme kasma donma pek yok, stabil çalışıyor, stok rom gibi dandirik değil, tavsiye ederim, şu status bar olayınıda çözseydim iyi olacaktı :)

• Beğen
Tepkiler: uzman47
gfbli_erdi

gfbli_erdi

Üye
link yok mu arkadaşlar paylaşır mısınız.

turancen

turancen

Üye
link yok mu arkadaşlar paylaşır mısınız.
Buyur kardeş linkler

back to noot rom:
lollilop görünümlü ayarlar ve status bar için:
Telefon şebeke fix:

Kamera fix (if necessary):

Hava durumu widgeti(flash in recovery):

Spirit FM Radio apk olarak yüklenecek

• Beğen
Tepkiler: tdd46

ekremesiroglu

Üye
back to noot da arama görüşme kayıt butonu yok. eklenebilir mi?

turancen

turancen

Üye
back to noot da arama görüşme kayıt butonu yok. eklenebilir mi?
Kardeş üstte eklediğim lollipop eklentisi ile o özellik gelmektedir...
back to noot romu şiddetle tavsiye ediyorum, ilk defa s3 telefonda bu kdar zevkli rom kullandığımı hatırlamıyorum :D hiçbir eksiği kalmadı
Hem stabil hemde s5 görünümlüdür. Bir sorununuz varsa sorabilirsiniz :)

• Beğen
Tepkiler: ekremesiroglu
meyrock

meyrock

Üye
Harikasın kardeş, bu dosyayı yükledim mesaj sorunu ortadan kalktı :D artık şebeke gitmiyor mesaj gönderdiğim zaman.

Lakin üst bar şeffaf, nefret ederim, bunu siyah yapmanın bir yolu yokmu arkadaşlar, ekran beyaz olunca yukarıda hiçbişey gözükmüyor.
Onemli değil. Keyifli kullanımlar.
Üst Bar için xposed tabanli programlar ile siyah yapılabilir. GravityBox ve ya Wanam xposedi indir. Site içi arama ya wanam yazıp aratın

turancen

turancen

Üye
Onemli değil. Keyifli kullanımlar.
Üst Bar için xposed tabanli programlar ile siyah yapılabilir. GravityBox ve ya Wanam xposedi indir. Site içi arama ya wanam yazıp aratın
Onu indirdim zaten ama sadece saat ve şebeke resimleri olanların renklerini değiştirebildim, nerede olduğunu bulamadım, gravty boxda bulamadım, eğer bilgin varsa söylersen sevinirim

meyrock

meyrock

Üye
Onu indirdim zaten ama sadece saat ve şebeke resimleri olanların renklerini değiştirebildim, nerede olduğunu bulamadım, gravty boxda bulamadım, eğer bilgin varsa söylersen sevinirim
Sanırım siz üst barı aşağı indirdikten sonra aşağı kısmın şeffaf olmamasını istiyorsunuz. Doğru mu anladım

turancen

turancen

Üye
Sanırım siz üst barı aşağı indirdikten sonra aşağı kısmın şeffaf olmamasını istiyorsunuz. Doğru mu anladım
hayır, resimde gördüğün gibi, üst sekmeyi çekmeden, rengini siyah yapmak istiyorum,simgeler turuncu oldu ama br türlü arkasını siyah yapamadım

meyrock

meyrock

Üye
Menü gezinimlerinde değişiyor ama ana ekrana dönünce şeffaf olarak kalıyor maalesef...

meyrock

meyrock

Üye
Şahsen ben şeffaf olması taraftarıym :)

turancen

turancen

Üye
Neyse artık idare edeceğiz.

turancen

turancen

Üye
Peki sizde klavyede kopyala yapıştır deposu olan pano özelliği çalışıyor mu?
Yazıyı kopyala dedim ama yapıştırıken pano ekranı çıkmadı.. Gerçi ben kullanmıyorum ama samsungun klavye uygulaması bende yok sildim onu belki ondan olabilir

meyrock

meyrock

Üye
Yazıyı kopyala dedim ama yapıştırıken pano ekranı çıkmadı.. Gerçi ben kullanmıyorum ama samsungun klavye uygulaması bende yok sildim onu belki ondan olabilir
Yani demek istediğim şu işaretli yere tıklayınca tepki vermiyor yani açılmıyordu bende.

Sırf bu yüzden romdan vazgeçtim :/

turancen

turancen

Üye
Resim gözükmüyor
pano işareti çıkıyor ama tıklayınca hiçbişey açılmıyor

meyrock

meyrock

Üye
gfbli_erdi

gfbli_erdi

Üye
teşekkürler

onurcngzhn34

onurcngzhn34

Üye
arkadaşım siyah tema stock i9305 android 4.4.4 diyoruz ya.

Üst Alt