uzman47
Üye
Bu rom komple note romlari gibi beyaz gorunumlu yapilabilir mi ?arkadaşım siyah tema stock i9305 android 4.4.4 diyoruz ya.
Bu rom komple note romlari gibi beyaz gorunumlu yapilabilir mi ?arkadaşım siyah tema stock i9305 android 4.4.4 diyoruz ya.
Elinde varsa back to noot romu icin beyaz tema pack i paylasabilirmisin.yapılır pack i var
Xda ya giriyorumda bir turlu bulamadim musait oldugun zaman link paylasirsan makbule gecermobildeyim ben şuan. xda sitesinde var bakabilirsin.

Bi kac sayfa önceye git paylaşmıştım zaten benXda ya giriyorumda bir turlu bulamadim musait oldugun zaman link paylasirsan makbule gecer![]()
Dostum paylasmis oldugun zipi flaslayinca komple beyaz temami oluyor rom?Bi kac sayfa önceye git paylaşmıştım zaten ben
%99 olarak evet. Ufak tefek eksiklikler olabilirDostum paylasmis oldugun zipi flaslayinca komple beyaz temami oluyor rom?
Boeffla config ayarlarini degistirdiysen ondan olabilir.bence cpu ayarlariyla oynamadan orjinal config ayarlarini kullanin.çok ısınıyor ne yapmalıyım.
Bide sey sorcam xposed modülleri yüklüyorum yükledikten sonra duvar kağıdı ana ekranda kayıyor nedendir acaba
4.4.4 icin stock kernel buldugun zaman paylasirsan sevinirim.Aynen
Bi scriptle kerneli komple temizledim sonrada bieffla config app i kaldirdim bide boyle devam edelim bakalim bulabilirsem stock kerneli flashlarim