Galaxy S3 i9300 I9300 Qs Final Rom (14.07.2015) ●○•°Yeni Final Sürüm°•○●

Sponsorlu Bağlantılar

Sizce Hangi Rom Daha Stabil Ve Başarılı ?

• Android 4.3 Orijinal Türkiye Romu

Kullanılan: 25 27.8%
  • Android 4.4.2 Qs Final Rom

Kullanılan: 65 72.2%

• Kullanılan toplam oy
    90
turancen

turancen

Üye
art yi tam denemek istersen blisspop v3.4 stabil lolipop 5.1.1 kur,gayet guzel bir rom
Tamam kardeş teşekkür ederim, bu romda sıkıldığımda denerim. :)
Kardes tesekkurler cevap icin atmis oldugun resimler kirik acilmiyor bilgin olsun.
Kardeş resimler burda, link olarak ekledim ama site kabul etmedi buradan bakabilirsin

art yi tam denemek istersen blisspop v3.4 stabil lolipop 5.1.1 kur,gayet guzel bir rom
Tamam kardeş teşekkür ederim, bu romda sıkıldığımda denerim. :)
Kardes tesekkurler cevap icin atmis oldugun resimler kirik acilmiyor bilgin olsun.
Kardeş resimler burda, link olarak ekledim ama site kabul etmedi buradan bakabilirsin

• Beğen
Tepkiler: uzman47

gfbli_erdi

gfbli_erdi

Üye
4.4.4 te görüntülü konuşma var mı

onurcngzhn34

onurcngzhn34

Üye
4.4.4 te görüntülü görüşme yoktur

• Beğen
Tepkiler: kartal2378
gfbli_erdi

gfbli_erdi

Üye
İşte bu yüzden qs nl1

turancen

turancen

Üye
Benim paylaştığım resimde kullandığım romda görüntülü konuşma vardır, biraz önce denedim çalışıyor..

• Beğen
onurcngzhn34

onurcngzhn34

Üye
4.4.4te yok diye biliyorum denemedigim için gerçi lazimda değil şebeke üzerinden g.gorusme olmasada olur

ferhat1905123

ferhat1905123

Üye
ama kardeş bu dediğin romda operatöre mesaj yollayınca hat resetleniyor haberin olsun

• Beğen
meyrock

meyrock

Üye
Daha oncede yuklemistim. Şu an back to n00t v9 yukledim.. lollipop system ui de flasladim.
Bi kac gun deneyecegim...
PaNo calismiyor. Bunun icin yapabilecegimiz birsey var mi

turancen

turancen

Üye
Daha oncede yuklemistim. Şu an back to n00t v9 yukledim.. lollipop system ui de flasladim.
Bi kac gun deneyecegim...
PaNo calismiyor. Bunun icin yapabilecegimiz birsey var mi

Kardeş lollipop system ui zip dosyasını verebilirmisin bir zahmet :)

mtrhsts

mtrhsts

Üye

mtrhsts

mtrhsts

Üye
Buyur 4.4 romda çalışıyor

uzman47

uzman47

Üye
ama kardeş bu dediğin romda operatöre mesaj yollayınca hat resetleniyor haberin olsun
Nasil yani herhangi bir sms yollayinca hatta resetmi atiyor .hatta reset deyince hat gidip belli bir sure sonra gerimi geliyor yani tam olarak sıkıntılar neler aciklarmisin?

ferhat1905123

ferhat1905123

Üye
Nasil yani herhangi bir sms yollayinca hatta resetmi atiyor .hatta reset deyince hat gidip belli bir sure sonra gerimi geliyor yani tam olarak sıkıntılar neler aciklarmisin?
mesela evealıyım ben 4545 mesaj yollayınca hat resetleniyor ama sonra tekrar geliyor sorun bu bide çok ısındığı zaman görüntüde bozulmalar oluyor

• Beğen
turancen

turancen

Üye
mesela evealıyım ben 4545 mesaj yollayınca hat resetleniyor ama sonra tekrar geliyor sorun bu bide çok ısındığı zaman görüntüde bozulmalar oluyor
Ben şimdi back to n00t v9 romda deniyorum bakalım şimdi ne olacak :D bişey olacağını sanmam ama bilgi veririm şimdi bekleyin :D
Denedim mesajlar durduruldu dedi ve hat şebekesi gitti geri geldi :D bunun için fix felan çıkmadımı acaba :D olmazsa normal stokdaki mesajları yedek alıp buna yüklesek olmuyormu

meyrock

meyrock

Üye
Kardeş lollipop system ui zip dosyasını verebilirmisin bir zahmet :)

Budur back to n00t için...

bu verdiğim daha stabil ve hemen hemen tüm alanlar lollipop görünüme getirilmiş...

ayrıca rom hakkında konuşmak gerekirse hat gitmesi falan yaşamadım.
gayet iyi gidiyordu. şarjı biraz fazla gitti.
mesaj yazarken kopyalama esnasında pano benim için önemlidir. Pano özelliği çalışmıyordu. ugraştım bende halledemedim diye geri qs rom a döndüm

onurcngzhn34

onurcngzhn34

Üye
back to noot en iyisi diyorum sayısız romdan sonra
onun bunun dediğine bakmayın kendim 1 haftadir kullanıyorum en kusursuz rom budur arkadaş

Son düzenleme:
uzman47

uzman47

Üye
Arkadaslar back to noot romunun ekran temasi beyaz mi siyah mi ?

Son düzenleme:
gfbli_erdi

gfbli_erdi

Üye
link paylaşır mısınız

uzman47

uzman47

Üye

bu verdiğim daha stabil ve hemen hemen tüm alanlar lollipop görünüme getirilmiş...

mesaj yazarken kopyalama esnasında pano benim için önemlidir. Pano özelliği çalışmıyordu. ugraştım bende halledemedim diye geri qs rom a döndüm
Kardesim back to noot romun ekrani beyaz mi siyah temali mi ?

turancen

turancen

Üye

Harikasın kardeş, bu dosyayı yükledim mesaj sorunu ortadan kalktı :D artık şebeke gitmiyor mesaj gönderdiğim zaman.

Lakin üst bar şeffaf, nefret ederim, bunu siyah yapmanın bir yolu yokmu arkadaşlar, ekran beyaz olunca yukarıda hiçbişey gözükmüyor.

Üst Alt