kartal2378
Üye
goruntulu konusma ve radyo varmi bu dedigindeşu romu kurcaganiza bunun 4.4.4 port olan sürümünü yükleseniz (back to noot) qsdan daha iyi
goruntulu konusma ve radyo varmi bu dedigindeşu romu kurcaganiza bunun 4.4.4 port olan sürümünü yükleseniz (back to noot) qsdan daha iyi
en guzel stabil rom stock romdur,digerleri goz boyama ve sekilcilik oluyor benceGörüntülü konuşma normal arama üzerinden yok.zaten pekte önemli değil
radyo var
sana söyle söyleyeyim.en guzel stabil rom stock romdur,digerleri goz boyama ve sekilcilik oluyor bence
bu dedigin tum romlari kurdum,biri hiz konusunda iyiyken digeri pil konusunda iyi,bir digeri stabillikte iyi,baska biri ses te ve pilde iyi falan filan,bi sure sonra hepsi cortluyor,ama hepsinin iyi oldugu rom yok,sadece stockta hepsi hep iyi ve stabil,dondum stock a ve kafam rahat su ansana söyle söyleyeyim.
bu rom 4.3ten 2x daha hızlı. tepkime süreleri daha iyi.4.3 adama kafayı yedirtir
dostum kur dene back to noot u bence bi.pil yönündende stabillik yönündende çok iyi.QS rom cortladı ama bu cortlamaz gönül rahatlığıyla kullanıyorumbu dedigin tum romlari kurdum,biri hiz konusunda iyiyken digeri pil konusunda iyi,bir digeri stabillikte iyi,baska biri ses te ve pilde iyi falan filan,bi sure sonra hepsi cortluyor,ama hepsinin iyi oldugu rom yok,sadece stockta hepsi hep iyi ve stabil,dondum stock a ve kafam rahat su an
Konu acarsan ayrintili bir sekilde ve link paylasirsan cok iyi olur en azindan ilgilenenler bir dener...dostum kur dene back to noot u bence bi.pil yönündende stabillik yönündende çok iyi.QS rom cortladı ama bu cortlamaz gönül rahatlığıyla kullanıyorum
4.3 stock en son kuracağım romdur.performans sıfır tepkime sıfır. kullandığım zamanları hatırlıyorum da harbi eziyet çekiyordum
4.3 surumu derken stock 4.3 mu demek istiyorsun.imkan varsa romdan birkac s.s atabilirmisin .Arkadaşın dediği gibi back-to noot hakikaten hızlı rom, 2 gündür kullanıyorum stabilize çok iyi, kernel yüklemeden olduğu gibi kullanıyorum, hakikaten hızlı, tam aradığım rom4.4.4 yazıyor ama 4.3 sürümü bence.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Kardeş stok 4.3 portlanmış ve hızlandırılmış hali, herşeyi aynı, resimde çeksem stok 4.3 ile aynıdır4.3 surumu derken stock 4.3 mu demek istiyorsun.imkan varsa romdan birkac s.s atabilirmisin .
bir kaç tane resim ekledim bakabilirsiniz.
50 inç led tvde sorunsuz çalışıyor 
Kardeş nerden anlayacağız o zaman söylermisinolurmu oyle sey arkadaslar,nasil inaniyosunuz buna,basit bir pro ile bu anlasilirki 4.3 mu 4.4 mu oldugu
antutu desem meselaKardeş nerden anlayacağız o zaman söylermisin
Buyur kardeş resim, 4.4.4 yazıyor ama bir türlü art sistemi bulupda açamadım, bilen biri varsa bilgi verirse sevinirim.antutu desem mesela
art sistem samsung yazilimlarda acilmaz,kitkat surumlerde zaten deneyseldir,cm romlar ve nexus cihazlarda vardir gelistirici seceneklerinde,okBuyur kardeş resim, 4.4.4 yazıyor ama bir türlü art sistemi bulupda açamadım, bilen biri varsa bilgi verirse sevinirim.
bakalım ne çıkacakart yi tam denemek istersen blisspop v3.4 stabil lolipop 5.1.1 kur,gayet guzel bir romArt sistemi orda aratım taradım yok, cm romada geçemem şimdi, neyse şu anda bu romdan memnunum, teşekkür ederim bilgiler için.
Biraz önce arkadaşta s3 neo telefona baktım, telefon gayet hızlı ve akıcı çalışıyor 4.4.2 yüklü ama eksikleri var, screen mirror yok, usb port özelliği yok. Fırsat bulursam ikisindede antutu test yapacağım aynı andabakalım ne çıkacak
Tamam kardeş teşekkür ederim, bu romda sıkıldığımda denerim.art yi tam denemek istersen blisspop v3.4 stabil lolipop 5.1.1 kur,gayet guzel bir rom

Kardes tesekkurler cevap icin atmis oldugun resimler kirik acilmiyor bilgin olsun.Kardeş stok 4.3 portlanmış ve hızlandırılmış hali, herşeyi aynı, resimde çeksem stok 4.3 ile aynıdırbir kaç tane resim ekledim bakabilirsiniz.
Ha bu arada merak edenler için söylüyorum, screen mirror bu romda çalışıyor50 inç led tvde sorunsuz çalışıyor
![]()