Galaxy S3 i9300 I9300 Qs Final Rom (14.07.2015) ●○•°Yeni Final Sürüm°•○●

Sponsorlu Bağlantılar

Sizce Hangi Rom Daha Stabil Ve Başarılı ?

• Android 4.3 Orijinal Türkiye Romu

Kullanılan: 25 27.8%
  • Android 4.4.2 Qs Final Rom

Kullanılan: 65 72.2%

• Kullanılan toplam oy
    90

onurcngzhn34

onurcngzhn34

Üye
Görüntülü konuşma normal arama üzerinden yok.zaten pekte önemli değil
radyo var

onurcngzhn34

onurcngzhn34

Üye
kartal2378

kartal2378

Üye
sana söyle söyleyeyim.

bu rom 4.3ten 2x daha hızlı. tepkime süreleri daha iyi.4.3 adama kafayı yedirtir
bu dedigin tum romlari kurdum,biri hiz konusunda iyiyken digeri pil konusunda iyi,bir digeri stabillikte iyi,baska biri ses te ve pilde iyi falan filan,bi sure sonra hepsi cortluyor,ama hepsinin iyi oldugu rom yok,sadece stockta hepsi hep iyi ve stabil,dondum stock a ve kafam rahat su an

onurcngzhn34

onurcngzhn34

Üye
bu dedigin tum romlari kurdum,biri hiz konusunda iyiyken digeri pil konusunda iyi,bir digeri stabillikte iyi,baska biri ses te ve pilde iyi falan filan,bi sure sonra hepsi cortluyor,ama hepsinin iyi oldugu rom yok,sadece stockta hepsi hep iyi ve stabil,dondum stock a ve kafam rahat su an
dostum kur dene back to noot u bence bi.pil yönündende stabillik yönündende çok iyi.QS rom cortladı ama bu cortlamaz gönül rahatlığıyla kullanıyorum

4.3 stock en son kuracağım romdur.performans sıfır tepkime sıfır. kullandığım zamanları hatırlıyorum da harbi eziyet çekiyordum

• Beğen
Tepkiler: kartal2378
uzman47

uzman47

Üye
dostum kur dene back to noot u bence bi.pil yönündende stabillik yönündende çok iyi.QS rom cortladı ama bu cortlamaz gönül rahatlığıyla kullanıyorum

4.3 stock en son kuracağım romdur.performans sıfır tepkime sıfır. kullandığım zamanları hatırlıyorum da harbi eziyet çekiyordum
Konu acarsan ayrintili bir sekilde ve link paylasirsan cok iyi olur en azindan ilgilenenler bir dener...

• Beğen
Tepkiler: kartal2378
turancen

turancen

Üye
Arkadaşın dediği gibi back-to noot hakikaten hızlı rom, 2 gündür kullanıyorum stabilize çok iyi, kernel yüklemeden olduğu gibi kullanıyorum, hakikaten hızlı, tam aradığım rom :D 4.4.4 yazıyor ama 4.3 sürümü bence.

• Beğen
Tepkiler: uzman47
uzman47

uzman47

Üye
Arkadaşın dediği gibi back-to noot hakikaten hızlı rom, 2 gündür kullanıyorum stabilize çok iyi, kernel yüklemeden olduğu gibi kullanıyorum, hakikaten hızlı, tam aradığım rom :D 4.4.4 yazıyor ama 4.3 sürümü bence.
4.3 surumu derken stock 4.3 mu demek istiyorsun.imkan varsa romdan birkac s.s atabilirmisin .

turancen

turancen

Üye
4.3 surumu derken stock 4.3 mu demek istiyorsun.imkan varsa romdan birkac s.s atabilirmisin .
Kardeş stok 4.3 portlanmış ve hızlandırılmış hali, herşeyi aynı, resimde çeksem stok 4.3 ile aynıdır :D bir kaç tane resim ekledim bakabilirsiniz.

Ha bu arada merak edenler için söylüyorum, screen mirror bu romda çalışıyor :D 50 inç led tvde sorunsuz çalışıyor :D

kartal2378

kartal2378

Üye
olurmu oyle sey arkadaslar,nasil inaniyosunuz buna,basit bir pro ile bu anlasilirki 4.3 mu 4.4 mu oldugu

kartal2378

kartal2378

Üye
Buyur kardeş resim, 4.4.4 yazıyor ama bir türlü art sistemi bulupda açamadım, bilen biri varsa bilgi verirse sevinirim.
art sistem samsung yazilimlarda acilmaz,kitkat surumlerde zaten deneyseldir,cm romlar ve nexus cihazlarda vardir gelistirici seceneklerinde,ok

turancen

turancen

Üye
Art sistemi orda aratım taradım yok, cm romada geçemem şimdi, neyse şu anda bu romdan memnunum, teşekkür ederim bilgiler için.

Biraz önce arkadaşta s3 neo telefona baktım, telefon gayet hızlı ve akıcı çalışıyor 4.4.2 yüklü ama eksikleri var, screen mirror yok, usb port özelliği yok. Fırsat bulursam ikisindede antutu test yapacağım aynı anda :D bakalım ne çıkacak

kartal2378

kartal2378

Üye
Art sistemi orda aratım taradım yok, cm romada geçemem şimdi, neyse şu anda bu romdan memnunum, teşekkür ederim bilgiler için.

Biraz önce arkadaşta s3 neo telefona baktım, telefon gayet hızlı ve akıcı çalışıyor 4.4.2 yüklü ama eksikleri var, screen mirror yok, usb port özelliği yok. Fırsat bulursam ikisindede antutu test yapacağım aynı anda :D bakalım ne çıkacak
art yi tam denemek istersen blisspop v3.4 stabil lolipop 5.1.1 kur,gayet guzel bir rom

uzman47

uzman47

Üye
Kardeş stok 4.3 portlanmış ve hızlandırılmış hali, herşeyi aynı, resimde çeksem stok 4.3 ile aynıdır :D bir kaç tane resim ekledim bakabilirsiniz.

Ha bu arada merak edenler için söylüyorum, screen mirror bu romda çalışıyor :D 50 inç led tvde sorunsuz çalışıyor :D
Kardes tesekkurler cevap icin atmis oldugun resimler kirik acilmiyor bilgin olsun.

onurcngzhn34

onurcngzhn34

Üye
Kardeşim rom i9305 den portlanmis 4.4.4.

4.3le alakası yok

Üst Alt