Galaxy S3 i9300 I9300 Qs Final Rom (14.07.2015) ●○•°Yeni Final Sürüm°•○●

Sponsorlu Bağlantılar

Sizce Hangi Rom Daha Stabil Ve Başarılı ?

• Android 4.3 Orijinal Türkiye Romu

Kullanılan: 25 27.8%
  • Android 4.4.2 Qs Final Rom

Kullanılan: 65 72.2%

• Kullanılan toplam oy
    90
kartal2378

kartal2378

Üye
önceki final rom yüklenmiyor heşeyi yapıyorum instalit zip den romu bulup tıklıyorum ama yükleme başlamıyor üç beş dakika sonra yeşil android simgesinin karnında kırmızı hata simgesi gösteriyor sorun nedir ne yapmalıyım daha önce blekota 4 blekota s5 nordij romları sorunsuz yüklemiştim bunu yapamadım
rom dosyasi bozulmus buyuk ihtimal,kuracagin romu tekrar indir dostum,basima gelmisti aynisi

abuzer0006

Üye
tlf suanda bu romu kullanıyorum 4.3 stok ile test etme imkanı olan arkadas oldumu
qs room 1 ay gectikten sonra şişme yapıyor
şimdiden tsk

• Beğen
Tepkiler: kartal2378
turancen

turancen

Üye
Ben şu anda son çıkan stok 4.3 yükledim onu kullanıyorum, bu romun finalinde sanki biraz sorun var gibi, yada bana öyle geldi, uzun süre kullanan bir arkadaş varsa,bilgi verirse sevinirim.

• Beğen
Tepkiler: kartal2378
kartal2378

kartal2378

Üye
Ben şu anda son çıkan stok 4.3 yükledim onu kullanıyorum, bu romun finalinde sanki biraz sorun var gibi, yada bana öyle geldi, uzun süre kullanan bir arkadaş varsa,bilgi verirse sevinirim.
bende oyle yaptim

tdd46

tdd46

Üye
rom 1 aya yakın stabil akıcı çalışıyor. fakat 1 aya yaklaştı mı ya da gecti mi çok kasıyor. Tekrardan romu kuruyorum oyle devam ediyorum. Bu rom kadar stabil ve şişmeye uzun dayanan rom yok gibi şuan

ibrahim 42

ibrahim 42

Üye
rom dosyasi bozulmus buyuk ihtimal,kuracagin romu tekrar indir dostum,basima gelmisti aynisi
Teşekkürler arkadaşım romu tekrarsan indirme şansım yok zaten üç aydan beri bu romu zor bela dün indirebildim bulunduğum yerde net çok kötü cafeden indiriyorum 4 yada 5:saati buluyor

meyrock

meyrock

Üye
Teşekkürler arkadaşım romu tekrarsan indirme şansım yok zaten üç aydan beri bu romu zor bela dün indirebildim bulunduğum yerde net çok kötü cafeden indiriyorum 4 yada 5:saati buluyor
Kurulumda sorun yaşadığınızı bildirmissiniz. Iki ihtimal geldi aklıma.
Birincisi rom hasarlı ya da eksik inmiş.

Diğer sebep ise şu an yüklü olan stock rom kurmuşsun sanırım. Stock rom kurulunca custom Recocery de gidiyor. Orijinal stock recovery gelir.

Stock recoveryden sanırım custom rom yüklenmez. Bu ihtimalde aklıma geldiği icin bi sormak istedim.
Stock recovery mi var?

ibrahim 42

ibrahim 42

Üye

Diğer sebep ise şu an yüklü olan stock rom kurmuşsun sanırım. Stock rom kurulunca custom Recocery de gidiyor. Orijinal stock recovery gelir.

Stock recoveryden sanırım custom rom yüklenmez. Bu ihtimalde aklıma geldiği icin bi sormak istedim.
Stock recovery mi var?
evet stock türkiye romu var ne yapmalıyım yükleyebilmem için bu romu denemek için aylarca indiremedim şimdide rom var yükleyemedim

Stock recovery mi var?
evet stock türkiye romu var ne yapmalıyım arkadaşım

meyrock

meyrock

Üye
Önce root işlemi yapıp ardından bir recovery mod flaşlama yapmanız lazım. Sonra romu kurabilirsiniz.

Anlatımlar ilk sayfada mevcut
.

1. Yöntemden başlayıp adımları takip ederek sonuca ulaşabilirsiniz

ibrahim 42

ibrahim 42

Üye
rootlu zaten cihaz dediklerini yaparım usta uygun bir zamanda teşekkürler arkadaşım

gfbli_erdi

gfbli_erdi

Üye
galeriyi s5 gibi yapabiliyo muyuz aroma seçeneklerinden seçtiğimde olmuyodu bende.

uncanny_young

Üye
Ultra güç tasarrufu ve diğer bazı özellikler romun önceki versiyonunda var buradan indirebilirsiniz:
Ultra hüç tasarrufu ve bir kaç özellik isteyenler bu zipi flashlayabilir:

Bir kaç özleliğin içinde kayan mesajlar ve memory miydi neydi etkin uygulamaları kapatan kısayol varmı

uncanny_young

Üye
Kurdum bunu ama sonuç felaket. Menü tuşu çalışmıyor. Bildirim çubuğu indirip ayarlara tıklanmıyor. Falan filan. Sıkıntı yani

meyrock

meyrock

Üye
Kurdum bunu ama sonuç felaket. Menü tuşu çalışmıyor. Bildirim çubuğu indirip ayarlara tıklanmıyor. Falan filan. Sıkıntı yani
Böyle bir sorunla hiç karşılaşmadım.

Mega Wipe yapıp yeniden kurun...

onurgsli

onurgsli

Üye
Böyle bir sorunla hiç karşılaşmadım.

Mega Wipe yapıp yeniden kurun...
usta telefonda ağda kayıtlı değil hatası olmaya başladı yeniden kurdum modem kernel yükledim olmadı...

imeiye baktığımda 0049 ile başlıyor.

meyrock

meyrock

Üye
usta telefonda ağda kayıtlı değil hatası olmaya başladı yeniden kurdum modem kernel yükledim olmadı...

imeiye baktığımda 0049 ile başlıyor.
Qs e ait modem fix dosyası var onu flasla. Olmazsa;

Efs yedeği yoksa orijinal stock Türkiye romu kur odinden

Son düzenleme:
meyrock

meyrock

Üye
Modem dosyası

gfbli_erdi

gfbli_erdi

Üye
en yeni final sürüm mü eskisi nl1 mi

onurcngzhn34

onurcngzhn34

Üye
şu romu kurcaganiza bunun 4.4.4 port olan sürümünü yükleseniz (back to noot) qsdan daha iyi

Üst Alt