burak1553
Üye
Uzun kullanımda yada oyundan sonra oluyor genelde restart atınca düzelirarkadaşlar sizde ana ekrandayken böyle görüntü sorunları çıkıyormu böyle leke gibi bişey yan sayfaya geçince belli oluyor
Uzun kullanımda yada oyundan sonra oluyor genelde restart atınca düzelirarkadaşlar sizde ana ekrandayken böyle görüntü sorunları çıkıyormu böyle leke gibi bişey yan sayfaya geçince belli oluyor
arkadaşlar ben boffle kernel kullanıyorum ve cpu ayarını battery extereme yank olarak ayarlamıştım ve bugün telefon çaldığında ses çıkmadı hiç sebebi bu ayarda cpu hızının düşük hızda olmasından mı kaynaklıdır ilk defa bu ayarı yaptım ve böyle bir sorun yaşadım .Uzun kullanımda yada oyundan sonra oluyor genelde restart atınca düzelir
indirme sayfasında sorun var açılmıyorYeni sürüm çıkmıştır(31.05.2015):Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
indirme sayfasında sorun var açılmıyor
Link çalışıyor yenilemeye gerek yokLink yeniler misiniz lütfen
Var abicim,sikintisiz calisiyorArkadaşlar ben s2 telefonumu eşime verdim kendime ikinci el s3 aldım ucuza geldimalum başka cihaz bulamadım, bu romda screen mirror (akıllı tvye kablosuz görüntü aktarma özelliği) mevcutmu, varsa yükleyeceğim, yoksa stok 4.3 romda devam edeceğim.
Saol kardeş indiriyorum.Var abicim,sikintisiz calisiyor