Galaxy S3 i9300 I9300 Qs Final Rom (14.07.2015) ●○•°Yeni Final Sürüm°•○●

Sponsorlu Bağlantılar

Sizce Hangi Rom Daha Stabil Ve Başarılı ?

• Android 4.3 Orijinal Türkiye Romu

Kullanılan: 25 27.8%
  • Android 4.4.2 Qs Final Rom

Kullanılan: 65 72.2%

• Kullanılan toplam oy
    90
burak1553

burak1553

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar sizde ana ekrandayken böyle görüntü sorunları çıkıyormu böyle leke gibi bişey yan sayfaya geçince belli oluyor
Uzun kullanımda yada oyundan sonra oluyor genelde restart atınca düzelir

ibrahim 42

ibrahim 42

Üye
Wifiden inmiyor hata veriyor güvenlik hatası arkadaşlar acil yardım saat bire kadar indirme Şansım var yeni link verebilirmisiniz

litsaw

litsaw

Üye
Hangi ayarları kerneli yukelyelim bi resimli anlatan olsa birsürü secenek var neyi secip neyi secmeyecez....

McBoltt60

McBoltt60

Üye
[YaRDıM]
beylerrr Fmradio.apk ve odex gerekli
uplod ederek paylasan olursa sevinirim ...

ferhat1905123

ferhat1905123

Üye
arkadaşlar ben boffle kernel kullanıyorum ve cpu ayarını battery extereme yank olarak ayarlamıştım ve bugün telefon çaldığında ses çıkmadı hiç sebebi bu ayarda cpu hızının düşük hızda olmasından mı kaynaklıdır ilk defa bu ayarı yaptım ve böyle bir sorun yaşadım
Uzun kullanımda yada oyundan sonra oluyor genelde restart atınca düzelir
arkadaşlar ben boffle kernel kullanıyorum ve cpu ayarını battery extereme yank olarak ayarlamıştım ve bugün telefon çaldığında ses çıkmadı hiç sebebi bu ayarda cpu hızının düşük hızda olmasından mı kaynaklıdır ilk defa bu ayarı yaptım ve böyle bir sorun yaşadım .

ferhatcee

ferhatcee

Üye
Arkadaşlar Yeni sürüm çıkmış QS-i9300-KK★OD4

burak1553

burak1553

Üye
    Konu Sahibi
Yeni sürüm çıkmıştır(31.05.2015):

ferhat1905123

ferhat1905123

Üye
arkadaşlar son çıkan versiyonda ultra güç tassarrufu modu yok

Galaxypower

Üye
ss atarmısınız

abuzer0006

Üye
mesaj durduruldu hatası için önerisi olan arkadas varmı

Jan

Jan

Üye
Link yeniler misiniz lütfen

fuatkrts

Üye
performans çok iyi bende kasma yok ama şarjı biraz fazla tüketiyor..boeffla kernel ayarlarını yapmamma rağmen sarjı çok tüketiyor.. şarj konusuna çözüm bulunursa güzel rom tavsiye ederim

abuzer0006

Üye
mesaj durduruldu hatası için önerisi olan arkadas varmı

turancen

turancen

Üye
Arkadaşlar ben s2 telefonumu eşime verdim kendime ikinci el s3 aldım ucuza geldi :D malum başka cihaz bulamadım, bu romda screen mirror (akıllı tvye kablosuz görüntü aktarma özelliği) mevcutmu, varsa yükleyeceğim, yoksa stok 4.3 romda devam edeceğim.

kartal2378

kartal2378

Üye
Arkadaşlar ben s2 telefonumu eşime verdim kendime ikinci el s3 aldım ucuza geldi :D malum başka cihaz bulamadım, bu romda screen mirror (akıllı tvye kablosuz görüntü aktarma özelliği) mevcutmu, varsa yükleyeceğim, yoksa stok 4.3 romda devam edeceğim.
Var abicim,sikintisiz calisiyor

turancen

turancen

Üye
Var abicim,sikintisiz calisiyor
Saol kardeş indiriyorum.

Son sürüm linkinde sorun var sanırsam, çok yavaş iniyor, bazen 5 dakika diyor bazende 1 saatten fazla sürüyor, inşallah tamamen indiririz :D

turancen

turancen

Üye
Arkadaşlar yardım edin romu yükledim ama rehberi açıp profil ismini değiştirdiğimde process.acore durduruldu hatası veriyor ve rehberi aktarmıyor, bunun bir çözümü yokmu, romu yenidenmi yüklemem gerek yoksa

Üst Alt