Galaxy S3 i9300 I9300 Qs Final Rom (14.07.2015) ●○•°Yeni Final Sürüm°•○●

Sponsorlu Bağlantılar

Sizce Hangi Rom Daha Stabil Ve Başarılı ?

• Android 4.3 Orijinal Türkiye Romu

Kullanılan: 25 27.8%
  • Android 4.4.2 Qs Final Rom

Kullanılan: 65 72.2%

• Kullanılan toplam oy
    90
meyrock

meyrock

Üye
Arkadaşlar yardım edin romu yükledim ama rehberi açıp profil ismini değiştirdiğimde process.acore durduruldu hatası veriyor ve rehberi aktarmıyor, bunun bir çözümü yokmu, romu yenidenmi yüklemem gerek yoksa

Ayarlar/uygulamalar/bütün uygulamalar/kişi depolama ya girip ön belleği ve verileri temizle deyin...

tdd46

tdd46

Üye
yeni sürümde bir değişiklik var mı ?

kartal2378

kartal2378

Üye
final surumden baska bir surum versiyonmu cikti arkadaslar

turancen

turancen

Üye
Yeni sürüm çıkmamış fix update çıkmış :D yüklüyorum şimdi
Yüklemek isteyen varsa buyursun
OD4-fix.zip (37.51 MB)

Arkadaşlar fix yükleyen oldumu bilmiyorum ama ben yükledim ayarlar gitti, ayarlar bölümüne girmiyor artık hiç, durduruldu diye hata veriyor, yüklemeyin derim

onurcngzhn34

onurcngzhn34

Üye
yeni bir sürüm gelene kadar bekleyin

turancen

turancen

Üye
Şöyle hızlı ve düzgün çalışan adam gibi bir rom yokmu arkadaşlar, sürekli romdan roma atlıyorum hergün, hiçbiride istediğim stabilize hızını vermiyor, bu samsung niye s3 ü adam etmez anlamış değilim

bedrama

Üye
Temayi nasil degistirecez

mcnpl4

mcnpl4

Üye
s3'ten artik cok bisey bekleme ama cm12.1 yukle eksigiyle fazlasiyla kullan alisirsin zamanla. ben rahatim orjinal roma donmuyorum

onurcngzhn34

onurcngzhn34

Üye
s3 ün hala kullanılabilir 4.4.2 ve 4.4.4 port sürümleri var.

4.3 zaten kötü.CM'nin şarjı berbat. 4.4.4 en iyisi şu anda

gfbli_erdi

gfbli_erdi

Üye
yeni sürüm nasıl beyler değişen neler var

ferhat1905123

ferhat1905123

Üye
arkadaşlar watssap mesaj gönderiyorum iletildi diyo ama okunmuyor kaarşıdaki kişi görmedim diyor sizdede bu sorun var mı bu romda

gfbli_erdi

gfbli_erdi

Üye
yeni final sürümünde yeni değişiklikler neler kasma donma falan varmı sorunlar neler

turancen

turancen

Üye
Fix kurmayım ayarlar gidiyor, sanırsam önceki mesajları okumamışsınız

kartal2378

kartal2378

Üye
Fix kurmayım ayarlar gidiyor, sanırsam önceki mesajları okumamışsınız
bence arkadaslar bir onceki final surumunun ustune fix i kurdular,yeni final surumunu kurup sonra fixi kurmak lazim,ben boyle anliyorum

turancen

turancen

Üye
bence arkadaslar bir onceki final surumunun ustune fix i kurdular,yeni final surumunu kurup sonra fixi kurmak lazim,ben boyle anliyorum
Ben zaten öyle yaptım sonra ayarlar gitti, xda forumuna bakarsanır ordada yazdılar, yüklemeyin şu anlık beklemede kalın

gfbli_erdi

gfbli_erdi

Üye
ÖNCEKİ FİNAL SÜRÜMÜNDE SIKINTI YOKTU

akman255

akman255

Üye
Root atmaya gerek varmı ?

ibrahim 42

ibrahim 42

Üye
önceki final rom yüklenmiyor heşeyi yapıyorum instalit zip den romu bulup tıklıyorum ama yükleme başlamıyor üç beş dakika sonra yeşil android simgesinin karnında kırmızı hata simgesi gösteriyor sorun nedir ne yapmalıyım daha önce blekota 4 blekota s5 nordij romları sorunsuz yüklemiştim bunu yapamadım

Üst Alt