Galaxy S3 i9300 I9300 Qs Final Rom (14.07.2015) ●○•°Yeni Final Sürüm°•○●

Sponsorlu Bağlantılar

Sizce Hangi Rom Daha Stabil Ve Başarılı ?

• Android 4.3 Orijinal Türkiye Romu

Kullanılan: 25 27.8%
  • Android 4.4.2 Qs Final Rom

Kullanılan: 65 72.2%

• Kullanılan toplam oy
    90

serdar431

serdar431

Üye
Usta xplore diye uygulama indirdim dosya yoneticisi gibi kurdum config i calisti ayrica cok isiniyor cm12 cpu ayarlarini ne yapmaliyim 1400 e 1100 suan onemand
dostum 1400-1100 yapmışsın tabi ısınır en düşük çalışma hızı 1100 ısınması normal bence işlemci ayarları ile oynama orijinaldeki gibi 1400-200 ayarla hem şarja hemde ısınmaya birazda olsa katkısı olur

skystar18

skystar18

Üye
dostum 1400-1100 yapmışsın tabi ısınır en düşük çalışma hızı 1100 ısınması normal bence işlemci ayarları ile oynama orijinaldeki gibi 1400-200 ayarla hem şarja hemde ısınmaya birazda olsa katkısı olur
Olmuyoki cm12 kullaniyorum

uzman47

uzman47

Üye
Ya dostum bana denettirdinmi anlamadım romu tekrar kur nereye kadar :{[emoji35]
Kardes sen yardim istedin? sana isin yolunu gosterdik. herkeste sorun cozuluyor sende olmuyorsa! romda yada sende sorun var o zaman...

McBoltt60

McBoltt60

Üye
Kardes sen yardim istedin? sana isin yolunu gosterdik. herkeste sorun cozuluyor sende olmuyorsa! romda yada sende sorun var o zaman...
tmm kardes bilip bilmeden konusuyosun
anladik
Dosya nerden alintilandigini buldum ve okudum herkez de de olmamis tek kisi yapmis olan bu kardes sorun sende nedemek simdi burasi forum uslubuna dikkat edersen sevinicem..

onurcngzhn34

onurcngzhn34

Üye
tmm kardes bilip bilmeden konusuyosun
anladik
Dosya nerden alintilandigini buldum ve okudum herkez de de olmamis tek kisi yapmis olan bu kardes sorun sende nedemek simdi burasi forum uslubuna dikkat edersen sevinicem..
sonrada neden yardım etmiyorlar

• Beğen
Tepkiler: uzman47 ve baskahmet
uzman47

uzman47

Üye
Arkadasim once sen kendi uslubuna bir bak ondan sonra konus.buranin ne oldugunu sendenmi ogrenecem.dogru veya yanlis sana yardim etmeye calisan insanlarla dalga gecmeye calismayi birak 5-10 gun oncede ayni davranisi sana yardim etmeye calisan @kartal2378 e yaptin.once kendini bir sorgula...
Arkadasim once sen kendi uslubuna bir bak ondan sonra konus.buranin ne oldugunu sendenmi ogrenecem.dogru veya yanlis sana yardim etmeye calisan insanlarla dalga gecmeye calismayi birak 5-10 gun oncede ayni davranisi sana yardim etmeye calisan @kartal2378 e yaptin.once kendini bir sorgula...

McBoltt60

McBoltt60

Üye
sonrada neden yardım etmiyorlar
what?
her geceni dalga anlamayalim
cok uzar...

benim uslubum yerinde ne yalan soyleyeyim oyle bi durum oldu
neyse KABUL
<>ÖZÜR<> @kartal

• Beğen
Tepkiler: onurcngzhn34

Revengeful

Emekli Yönetici
Arkadaşlar ortam gerilmezse ve güzel bir şekilde yardımlaşırsak sevinirim. Keyifli forumlar

• Beğen
Tepkiler: McBoltt60 ve burak1553
ensonkral06

ensonkral06

Üye
Bu roma blekota note4 romundaki gibi hava durumu widgeti yapabilir miyim ?

gfbli_erdi

gfbli_erdi

Üye
galeri s5 galeri olmadı stock romdaki gibi oldu

ferhat1905123

ferhat1905123

Üye
arkadaşlar sizde ana ekrandayken böyle görüntü sorunları çıkıyormu böyle leke gibi bişey yan sayfaya geçince belli oluyor

McBoltt60

McBoltt60

Üye
arkadaşlar sizde ana ekrandayken böyle görüntü sorunları çıkıyormu böyle leke gibi bişey yan sayfaya geçince belli oluyor
suanlik bende öyle sorun fark edemedim
ekran kaydi cek belli olursa anlayabiliriz .s.s

Üst Alt