McBoltt60
Üye
Ya dostum bana denettirdinmi anlamadım romu tekrar kur nereye kadar :{[emoji35]Dostum olmadiysa sorun devam ediyorsa tekrar romu kuracaksin caresiz...
Ya dostum bana denettirdinmi anlamadım romu tekrar kur nereye kadar :{[emoji35]Dostum olmadiysa sorun devam ediyorsa tekrar romu kuracaksin caresiz...
dostum 1400-1100 yapmışsın tabi ısınır en düşük çalışma hızı 1100 ısınması normal bence işlemci ayarları ile oynama orijinaldeki gibi 1400-200 ayarla hem şarja hemde ısınmaya birazda olsa katkısı olurUsta xplore diye uygulama indirdim dosya yoneticisi gibi kurdum config i calisti ayrica cok isiniyor cm12 cpu ayarlarini ne yapmaliyim 1400 e 1100 suan onemand
Olmuyoki cm12 kullaniyorumdostum 1400-1100 yapmışsın tabi ısınır en düşük çalışma hızı 1100 ısınması normal bence işlemci ayarları ile oynama orijinaldeki gibi 1400-200 ayarla hem şarja hemde ısınmaya birazda olsa katkısı olur
Kardes sen yardim istedin? sana isin yolunu gosterdik. herkeste sorun cozuluyor sende olmuyorsa! romda yada sende sorun var o zaman...Ya dostum bana denettirdinmi anlamadım romu tekrar kur nereye kadar :{[emoji35]
Hangi boeffla kerneli kurdun 6...mi 7....mi?Olmuyoki cm12 kullaniyorum
Sorunum cozuldu desteginiz icin tesekkurler herkese cok yardim seversinizHangi boeffla kerneli kurdun 6...mi 7....mi?
Ekran goruntus nasil aliniyor power ile home almioHangi boeffla kerneli kurdun 6...mi 7....mi?
Power-ses kısma olabilirEkran goruntus nasil aliniyor power ile home almio
TesekkrlerPower-ses kısma olabilir
tmm kardes bilip bilmeden konusuyosunKardes sen yardim istedin? sana isin yolunu gosterdik. herkeste sorun cozuluyor sende olmuyorsa! romda yada sende sorun var o zaman...
sonrada neden yardım etmiyorlartmm kardes bilip bilmeden konusuyosun
anladik
Dosya nerden alintilandigini buldum ve okudum herkez de de olmamis tek kisi yapmis olan bu kardes sorun sende nedemek simdi burasi forum uslubuna dikkat edersen sevinicem..
Arkadasim once sen kendi uslubuna bir bak ondan sonra konus.buranin ne oldugunu sendenmi ogrenecem.dogru veya yanlis sana yardim etmeye calisan insanlarla dalga gecmeye calismayi birak 5-10 gun oncede ayni davranisi sana yardim etmeye calisan @kartal2378 e yaptin.once kendini bir sorgula...Ya dostum bana denettirdinmi anlamadım romu tekrar kur nereye kadar :{[emoji35]
Arkadasim once sen kendi uslubuna bir bak ondan sonra konus.buranin ne oldugunu sendenmi ogrenecem.dogru veya yanlis sana yardim etmeye calisan insanlarla dalga gecmeye calismayi birak 5-10 gun oncede ayni davranisi sana yardim etmeye calisan @kartal2378 e yaptin.once kendini bir sorgula...Ya dostum bana denettirdinmi anlamadım romu tekrar kur nereye kadar :{[emoji35]
what?sonrada neden yardım etmiyorlar
benim uslubum yerinde ne yalan soyleyeyim oyle bi durum olduArkadasim once sen kendi uslubuna bir bak ondan sonra konus.buranin ne oldugunu sendenmi ogrenecem.dogru veya yanlis sana yardim etmeye calisan insanlarla dalga gecmeye calismayi birak 5-10 gun oncede ayni davranisi sana yardim etmeye calisan @kartal2378 e yaptin.once kendini bir sorgula...
Arkadasim once sen kendi uslubuna bir bak ondan sonra konus.buranin ne oldugunu sendenmi ogrenecem.dogru veya yanlis sana yardim etmeye calisan insanlarla dalga gecmeye calismayi birak 5-10 gun oncede ayni davranisi sana yardim etmeye calisan @kartal2378 e yaptin.once kendini bir sorgula...
Yüklenirken s5 widgeti seçerseniz yapabilirsinizBu roma blekota note4 romundaki gibi hava durumu widgeti yapabilir miyim ?
onu seçtim de o romdaki farklı amaYüklenirken s5 widgeti seçerseniz yapabilirsiniz
suanlik bende öyle sorun fark edemedimarkadaşlar sizde ana ekrandayken böyle görüntü sorunları çıkıyormu böyle leke gibi bişey yan sayfaya geçince belli oluyor