Lolipop icin uygun olmayabilir configConfig v2 apk yi indiriyorum dosya açılamıyor diyor sorunu bulana duam cok dokunacak lütfenROM CM12 UNOFFİCAL week..10
Hic mi yok 3 tane surum denedimLolipop icin uygun olmayabilir config
Boefla kernelmi yuklu eger yukluyse ayarlardan- guvenlik-bilinmeyen kaynaklara tik koydun mu?Hic mi yok 3 tane surum denedim
Evet koymustum zaten apk yi indirdim sonra basiyorum hic bisi gelmiyor dosya acilamiyor diyor sadeceBoefla kernelmi yuklu eger yukluyse ayarlardan- guvenlik-bilinmeyen kaynaklara tik koydun mu?
Bizzat boeffla nin siteainden indirmen lazim,baska bir siteden indirdiysen versiyonu eskidir ve lolipop uyumu yoktur bu yuzdenHic mi yok 3 tane surum denedim
tamam siz link verirmisiniz indiricemBizzat boeffla nin siteainden indirmen lazim,baska bir siteden indirdiysen versiyonu eskidir ve lolipop uyumu yoktur bu yuzden
bende zaten burdan indiriyorum abi olmuyoLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Burdan indir
Aklima baska bisey gelmiyor vallabende zaten burdan indiriyorum abi olmuyo
4.4.2 wifi fix zip dosyasini bulup flasla duzelir .[/QUOTE]evimde modem var fu ll olmasına ragmen baglanması gerekli eskiden böyleydi yani
COK tesekkür ettim delikteki dosyayı flaşlayın.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
indirilenlerden degilde birde dosyalarim kismindan bir dene..
Onceki yorumuma bakarmisinizYani apk dosyasini dosyalarim cihaz bellegi download kismindan kurmayi bir dene
Usta xplore diye uygulama indirdim dosya yoneticisi gibi kurdum config i calisti ayrica cok isiniyor cm12 cpu ayarlarini ne yapmaliyim 1400 e 1100 suan onemand
Dostum o romu hic kullanmadim ne soylesem yalan olur.Usta xplore diye uygulama indirdim dosya yoneticisi gibi kurdum config i calisti ayrica cok isiniyor cm12 cpu ayarlarini ne yapmaliyim 1400 e 1100 suan onemand
Dostum olmadiysa sorun devam ediyorsa tekrar romu kuracaksin caresiz...[emoji115] [emoji115] [emoji115] [emoji115]
Yukardaki wifi zip flashlamadan önce böyleydi ekran kitli iken kesiliyor
Ayarlara baktım sorun yok idi kesiliyor du .sssss
Şimdi ise yukarıda verilen i flashladım BAGLANMIYOR....
@kartal2378 @uzman47