Aziz04
Üye
rom linki kırılmış yeniden yüklermisiniz rica etsem?
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
rom linki kırılmış yeniden yüklermisiniz rica etsem?
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
cm 12 nasıl peki kardeş klavyesi şarj durumu falan 5.0.2 iyimiolabilir bende cm12 var onceki romlar nasildi hatirlamiyorum
ama genel anlamda süper diğer roomları denemeyin çünkü bundan iyisi yok
bide bi ricam var hazırlayan ark.tan mesela arama arayüzünü iphone gibi tam ekran yapamazmısını kardeşim ya yeşil kısım çok koyu arayan resmi bastan itibaren görünmüyo
bide artarak çalıo zil sesi onuda diğer telefonlar giibi stabil çalacak şekilde yapamazmısın link atarsan ve nasıl yapacagımızıda eklersen sıra sıra daha ne olsun kebap yemede yanında yat olur 
rehberde goruntulenen kisileri sadece google yapmayi dene. yani numaralar nereye kayitliysa sadece o secili olsun. facebook simkart felan hepsi birden acik olmasin belki faydasi olabilir
rehberde goruntulenen kisileri sadece google yapmayi dene. yani numaralar nereye kayitliysa sadece o secili olsun. facebook simkart felan hepsi birden acik olmasin belki faydasi olabilir
Ultra güç tasarrufu ve diğer bazı özellikler romun önceki versiyonunda var buradan indirebilirsiniz:Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Ultra hüç tasarrufu ve bir kaç özellik isteyenler bu zipi flashlayabilir:Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
peki kardeş daha stabil versiyonu çıkmadımı cm 12 nin şarjın 1 gün gidiyor mu 5 saat ekran süresi güzel bence ama mobil veri açık iken o süreyi alamazsın demiklavye ozellik acisindan samsung klavyesi kadar iyi degil. cm10.1 kullanimda samsung kadar harciyordu ama beklemede iyi degildi. cm12 beklemede hic harcamiyor (100-96 arasi haric) ama kullanimda henuz iyi degil. yine de 5 saat kadar ekran suresi alabiliyorum. cm11 yada orjinal 4.1.2 oneririm. ben sirf tasarimdan dolayi ve art'tan dolayi bunlari kullanmiyorum

config uygulaması son sürümüne güncelledin mi bide romla uyumlu kerneli mi yükledin?eyv. kardeşim saolda zaten öyle yapmıştım ;
)
bide usta tlf. zil sesi artarak çalıo yine tlf.la alakası yok yani tel. ayarları ile deil cwm varmı senin bildigin flashlıyım direk müzik çalsın aziz usta yapmıştı s3 not 4 roomunda telf. zil sesi direk çalıodu artarak olmadan samsungun klasik uyuz oldugum şeyi zaten
boeffla - config uyumlu çalışmıo hatası alıyorum bu roma uygun varsa link atabilirmisin
azizin yayınladıgını yükledim ama senin rom yüklü qs final zil sesi sorununu naptın hallettin mi üstadconfig uygulaması son sürümüne güncelledin mi bide romla uyumlu kerneli mi yükledin?
resmi cyanogenmod romu olmadigi icin daha var stabil olmasina ama kotu degil ben alistim rahat kullaniyorum. bekleme zaten iyiydi normal kullanim da yavas yavas iyilesiyor. internet kullanan uygulamalar hizli harciyor yine de. bugun mobil veri hep acikti tarayici whatsapp twitter kullandim genel olarak. yarim saat arama ve yarim saat de muzikle 4 saatte %40 harcadi. 1 saat ekran suresi var bu kullanimda. normalde mobil veriyi pek kullanmam ama acik olsa da aksami bulabilirmis gibi geldipeki kardeş daha stabil versiyonu çıkmadımı cm 12 nin şarjın 1 gün gidiyor mu 5 saat ekran süresi güzel bence ama mobil veri açık iken o süreyi alamazsın demi![]()
resmi cm12 değilmi nasıl yani kardeş sitesinde hergün s3 e göre rom çıkıyor bende kararsız kaldım lolitop romu çok merak ediyorumresmi cyanogenmod romu olmadigi icin daha var stabil olmasina ama kotu degil ben alistim rahat kullaniyorum. bekleme zaten iyiydi normal kullanim da yavas yavas iyilesiyor. internet kullanan uygulamalar hizli harciyor yine de. bugun mobil veri hep acikti tarayici whatsapp twitter kullandim genel olarak. yarim saat arama ve yarim saat de muzikle 4 saatte %40 harcadi. 1 saat ekran suresi var bu kullanimda. normalde mobil veriyi pek kullanmam ama acik olsa da aksami bulabilirmis gibi geldi[/QUOTE
resmi cm12 değilmi nasıl yani kardeş sitesinde hergün s3 e göre rom çıkıyor bende kararsız kaldım lolitop romu çok merak ediyorumnote 2 ye gelecekmiş o zamana kadar beklemekte istemiyorum
![]()
note 2 ye gelecekmiş o zamana kadar beklemekte istemiyorumkardeş banada indirdiğin sayfanın linkini atabilirmisincyanogenmod hazirlamiyor xda'da bi kac gelistirici hazirliyor. onceki mesaji yazdigimdan beri wifi ile internete giriyorum ve muzikcalar acik %14 sarj harcadi bence iyi deger. 50 dakika ekran acik durmus bu surede
kardeş banada indirdiğin sayfanın linkini atabilirmisincyanogenmod hazirlamiyor xda'da bi kac gelistirici hazirliyor. onceki mesaji yazdigimdan beri wifi ile internete giriyorum ve muzikcalar acik %14 sarj harcadi bence iyi deger. 50 dakika ekran acik durmus bu surede