Galaxy S3 i9300 I9300 Qs Final Rom (14.07.2015) ●○•°Yeni Final Sürüm°•○●

Sponsorlu Bağlantılar

Sizce Hangi Rom Daha Stabil Ve Başarılı ?

• Android 4.3 Orijinal Türkiye Romu

Kullanılan: 25 27.8%
  • Android 4.4.2 Qs Final Rom

Kullanılan: 65 72.2%

• Kullanılan toplam oy
    90

revolt25

revolt25

Üye

hocam romu arkadaşın tele yükledik sorunsuz, wipeleri yaptık mega wipede yaptım sorunsuz kurulumla cihaz acıldı ancak wifi baglanmıyor atıyor 2 3 defa denedik sonuç hep aynı. Kernel ve modemide yükledim ama sonuç yine aynı yardımcı olabilirmisiniz?

veysbaba

veysbaba

Üye
link yenilermisiz link ölmüş
link yenilermisiz link ölmüş

ferhat1905123

ferhat1905123

Üye
arkadaşlar ben bu romdan memnunum ancak söyle bir sorunum var şarjım yüz olduktan sonra şarjdan çekiyorum sonra 1 dk sonra bi bakıyorum şarjım 96 ya düşmüş 4.3dede vardı bu sorun acaba sebebi nedir bakıyorum pil yönetimine cihaz boşta %26 yazıyor

mcnpl4

mcnpl4

Üye
1 dakika degil ama ben de de 100-96 arasi hizli oluyor. bataryanin eskimesiyle alakali diye dusunuyorum. yada telefon eskimeye basladigi icin devrelerde bi sikinti olusmustur

ferhat1905123

ferhat1905123

Üye
ben yeni batarya aldım 2 hafta önce değişen bişey yok yine aynı eski batarya ile de 95 oluyordu bundada 96 bence romdan kaynaklı diye düşünüyorum

mcnpl4

mcnpl4

Üye
olabilir bende cm12 var onceki romlar nasildi hatirlamiyorum

mcnpl4

mcnpl4

Üye
klavye ozellik acisindan samsung klavyesi kadar iyi degil. cm10.1 kullanimda samsung kadar harciyordu ama beklemede iyi degildi. cm12 beklemede hic harcamiyor (100-96 arasi haric) ama kullanimda henuz iyi degil. yine de 5 saat kadar ekran suresi alabiliyorum. cm11 yada orjinal 4.1.2 oneririm. ben sirf tasarimdan dolayi ve art'tan dolayi bunlari kullanmiyorum

veysbaba

veysbaba

Üye
baya oldu kullanmaya başlayalı hiç bir sıkıntı yok gayet stabil sajda süper ısınma problemi yok geçisler hızlı tabi rehber hariç hazırlayan ark.tan tek istediğim rehbr sıkıntısını asgariye indirmesi listeye baktıgımda min 5 6 sn ye bekliyorum :) ama genel anlamda süper diğer roomları denemeyin çünkü bundan iyisi yok :) bide bi ricam var hazırlayan ark.tan mesela arama arayüzünü iphone gibi tam ekran yapamazmısını kardeşim ya yeşil kısım çok koyu arayan resmi bastan itibaren görünmüyo :) bide artarak çalıo zil sesi onuda diğer telefonlar giibi stabil çalacak şekilde yapamazmısın link atarsan ve nasıl yapacagımızıda eklersen sıra sıra daha ne olsun kebap yemede yanında yat olur :)

mcnpl4

mcnpl4

Üye
rehberde goruntulenen kisileri sadece google yapmayi dene. yani numaralar nereye kayitliysa sadece o secili olsun. facebook simkart felan hepsi birden acik olmasin belki faydasi olabilir

veysbaba

veysbaba

Üye
rehberde goruntulenen kisileri sadece google yapmayi dene. yani numaralar nereye kayitliysa sadece o secili olsun. facebook simkart felan hepsi birden acik olmasin belki faydasi olabilir

eyv. kardeşim saolda zaten öyle yapmıştım ;
)

bide usta tlf. zil sesi artarak çalıo yine tlf.la alakası yok yani tel. ayarları ile deil cwm varmı senin bildigin flashlıyım direk müzik çalsın aziz usta yapmıştı s3 not 4 roomunda telf. zil sesi direk çalıodu artarak olmadan samsungun klasik uyuz oldugum şeyi zaten
Ultra güç tasarrufu ve diğer bazı özellikler romun önceki versiyonunda var buradan indirebilirsiniz:
Ultra hüç tasarrufu ve bir kaç özellik isteyenler bu zipi flashlayabilir:

boeffla - config uyumlu çalışmıo hatası alıyorum bu roma uygun varsa link atabilirmisin

ferhat1905123

ferhat1905123

Üye
klavye ozellik acisindan samsung klavyesi kadar iyi degil. cm10.1 kullanimda samsung kadar harciyordu ama beklemede iyi degildi. cm12 beklemede hic harcamiyor (100-96 arasi haric) ama kullanimda henuz iyi degil. yine de 5 saat kadar ekran suresi alabiliyorum. cm11 yada orjinal 4.1.2 oneririm. ben sirf tasarimdan dolayi ve art'tan dolayi bunlari kullanmiyorum
peki kardeş daha stabil versiyonu çıkmadımı cm 12 nin şarjın 1 gün gidiyor mu 5 saat ekran süresi güzel bence ama mobil veri açık iken o süreyi alamazsın demi :)

burak1553

burak1553

Üye
    Konu Sahibi
eyv. kardeşim saolda zaten öyle yapmıştım ;
)

bide usta tlf. zil sesi artarak çalıo yine tlf.la alakası yok yani tel. ayarları ile deil cwm varmı senin bildigin flashlıyım direk müzik çalsın aziz usta yapmıştı s3 not 4 roomunda telf. zil sesi direk çalıodu artarak olmadan samsungun klasik uyuz oldugum şeyi zaten

boeffla - config uyumlu çalışmıo hatası alıyorum bu roma uygun varsa link atabilirmisin
config uygulaması son sürümüne güncelledin mi bide romla uyumlu kerneli mi yükledin?

veysbaba

veysbaba

Üye
config uygulaması son sürümüne güncelledin mi bide romla uyumlu kerneli mi yükledin?
azizin yayınladıgını yükledim ama senin rom yüklü qs final zil sesi sorununu naptın hallettin mi üstad

mcnpl4

mcnpl4

Üye
peki kardeş daha stabil versiyonu çıkmadımı cm 12 nin şarjın 1 gün gidiyor mu 5 saat ekran süresi güzel bence ama mobil veri açık iken o süreyi alamazsın demi :)
resmi cyanogenmod romu olmadigi icin daha var stabil olmasina ama kotu degil ben alistim rahat kullaniyorum. bekleme zaten iyiydi normal kullanim da yavas yavas iyilesiyor. internet kullanan uygulamalar hizli harciyor yine de. bugun mobil veri hep acikti tarayici whatsapp twitter kullandim genel olarak. yarim saat arama ve yarim saat de muzikle 4 saatte %40 harcadi. 1 saat ekran suresi var bu kullanimda. normalde mobil veriyi pek kullanmam ama acik olsa da aksami bulabilirmis gibi geldi

ferhat1905123

ferhat1905123

Üye
resmi cyanogenmod romu olmadigi icin daha var stabil olmasina ama kotu degil ben alistim rahat kullaniyorum. bekleme zaten iyiydi normal kullanim da yavas yavas iyilesiyor. internet kullanan uygulamalar hizli harciyor yine de. bugun mobil veri hep acikti tarayici whatsapp twitter kullandim genel olarak. yarim saat arama ve yarim saat de muzikle 4 saatte %40 harcadi. 1 saat ekran suresi var bu kullanimda. normalde mobil veriyi pek kullanmam ama acik olsa da aksami bulabilirmis gibi geldi[/QUOTE
resmi cm12 değilmi nasıl yani kardeş sitesinde hergün s3 e göre rom çıkıyor bende kararsız kaldım lolitop romu çok merak ediyorum :) note 2 ye gelecekmiş o zamana kadar beklemekte istemiyorum :)
resmi cm12 değilmi nasıl yani kardeş sitesinde hergün s3 e göre rom çıkıyor bende kararsız kaldım lolitop romu çok merak ediyorum :) note 2 ye gelecekmiş o zamana kadar beklemekte istemiyorum

mcnpl4

mcnpl4

Üye
cyanogenmod hazirlamiyor xda'da bi kac gelistirici hazirliyor. onceki mesaji yazdigimdan beri wifi ile internete giriyorum ve muzikcalar acik %14 sarj harcadi bence iyi deger. 50 dakika ekran acik durmus bu surede

ferhat1905123

ferhat1905123

Üye
cyanogenmod hazirlamiyor xda'da bi kac gelistirici hazirliyor. onceki mesaji yazdigimdan beri wifi ile internete giriyorum ve muzikcalar acik %14 sarj harcadi bence iyi deger. 50 dakika ekran acik durmus bu surede
kardeş banada indirdiğin sayfanın linkini atabilirmisin
kardeş banada indirdiğin sayfanın linkini atabilirmisin

mcnpl4

mcnpl4

Üye

forumda da konusu var ama guncel mi bakmadim. bi kac gun kullanirsin oturacagi kadar oturur performans konusunda sikinti yasarsan cm11 felan kurarsin

Üst Alt