Galaxy S3 i9300 I9300 Qs Final Rom (14.07.2015) ●○•°Yeni Final Sürüm°•○●

Sponsorlu Bağlantılar

Sizce Hangi Rom Daha Stabil Ve Başarılı ?

• Android 4.3 Orijinal Türkiye Romu

Kullanılan: 25 27.8%
  • Android 4.4.2 Qs Final Rom

Kullanılan: 65 72.2%

• Kullanılan toplam oy
    90
uzman47

uzman47

Üye
Arkadaşalar bazen telefonu yeniden başlattıpınız telefon kilit ekranında donuyor mu ben bu sorunu yaşıyorumda
Kardes sen hangi romu kullaniyon qs nl1 mi blekota v11 mi ben v11 kullaniyom oyle bir sikinti yok

ferhat1905123

ferhat1905123

Üye
qs NL1 kardeşim ama hep olmuyor arada sırada

ciwano0114

Üye
Kilit ekranında donma olduğu için blekota v3 ve dn4 ten geri döndüm. Bunda da böyle bir sorun varmis:(
Gerci bugün yükledim bu Romu daha görmedim .umarım görmem yoksa custom rom kullanmak zehir oluyor

fey004

Üye
S3 qs rom da telefon kapalıyken şarja takınca kendiliğinden açılıyor !!! Neden

birpesimist38

birpesimist38

Üye
S3 qs rom da telefon kapalıyken şarja takınca kendiliğinden açılıyor !!! Neden
boeffla (4.4.2) 6.4 kernel yükle açılmaz
yuklerken aroma da sectigin kernelle alakali.
ilk kurulumda boeffla secersen acilmaz
bu roma s5 yada note 4 teki gibi gelen arama icin yukariya acilan küçük pencereyi nasil ekleriz bilen var mi?

ozgurcakir

Üye
arama ayarlari/ aramayla ilgili açılır pencereler kısmından yapabilirsin

uzman47

uzman47

Üye
Hangi romu kullaniyorsun

uzman47

uzman47

Üye
Gelen aramalarin herhangi bir uydulama acikken acilir pencerede cikmasi icin arama tusuna bas ordan arama ayarlarina gir senekleri aktif et. ;)

fey004

Üye
★Aziz04★_s5_Lite_ROM_NL1_v2 ☆★YENİ★☆ VS I9300 Qs Final Rom ●○•°Yeni°•○● hangisi daha iyi

gfbli_erdi

gfbli_erdi

Üye
azizin nl1 v2 denemedim ama qs final romu gerçekten çok iyi çok stabil

birpesimist38

birpesimist38

Üye
iyi
Gelen aramalarin herhangi bir uydulama acikken acilir pencerede cikmasi icin arama tusuna bas ordan arama ayarlarina gir senekleri aktif et. ;)
iyi diyosunuz güzel diyosunuz da öyle bi secenek yok iste

uzman47

uzman47

Üye
Kardes o zaman qs romda bazi ozellikler eksik cunku stabil olsun diye extra uygulama portlanmiyor o roma...ben blekota v11 kullaniyom tum ozellikler calisiyor ayrica memnunum su an sana tavsiyem aziz04 s5 lite v2 veya blekota v11 kullan

• Beğen
Tepkiler: birpesimist38
alemdarsezer

alemdarsezer

Üye
Kardes o zaman qs romda bazi ozellikler eksik cunku stabil olsun diye extra uygulama portlanmiyor o roma...ben blekota v11 kullaniyom tum ozellikler calisiyor ayrica memnunum su an sana tavsiyem aziz04 s5 lite v2 veya blekota v11 kullan

kardeşim blekota v11 i daha stabil kullanmak için ne gibi ayarlar yaptın ve hangi kerneli kullanıyosun yardimci ol lütfen ?

uzman47

uzman47

Üye
Kardesim boeffla 6.4 kullaniyorum sadece zram acik hicbir ayarini kurcalamadim.gereksiz isime yaramayan ne uygulama varsa hepsini kaldirdim gayet memnunum ;)

Aziz04

Aziz04

Üye
Aromasız blekota v11 yaptım inanın bundan daha iyi rom bulamazsınız...
Yeni özellikler ekledim
Güncel...

gfbli_erdi

gfbli_erdi

Üye
Upload ne zaman biter aziz usta

birpesimist38

birpesimist38

Üye
kardeşim v11i kullandim gayet memnundum lakin gelen arama esnasında bi kac bugla karsilastim sifirdan temiz kurulum yapmama ragmen ekran geç geldi vs. sonra qs roma geçtim ve gelen aramadaki o özelliği bu roma nasil aktarabiliriz onun pesindeyim. neyse duruma göre kullancaz artık.blekota "v11" gayet stabil ramda şişme olmadi herhangi kasmayala karşılaşmadım.sadece aramadaki gec gelme durumuyla karşılastim..

alemdarsezer

alemdarsezer

Üye
bekliyoruz aziz usta ;)

Üst Alt