Galaxy S3 i9300 I9300 Qs Final Rom (14.07.2015) ●○•°Yeni Final Sürüm°•○●

Sponsorlu Bağlantılar

Sizce Hangi Rom Daha Stabil Ve Başarılı ?

• Android 4.3 Orijinal Türkiye Romu

Kullanılan: 25 27.8%
  • Android 4.4.2 Qs Final Rom

Kullanılan: 65 72.2%

• Kullanılan toplam oy
    90

gfbli_erdi

gfbli_erdi

Üye
ısınma problemi final sürümünde mi

ferhat1905123

ferhat1905123

Üye
ısınma sorunu yok

gfbli_erdi

gfbli_erdi

Üye
eyvallah yüklicem en kısa zamanda

mcnpl4

mcnpl4

Üye
Ben bunu yukledim ama sebeke gitti imei 0049'la baslayan bisey oldu. Cozumunu bilen var mi

• Beğen
Tepkiler: Aziz04
GreaTH

GreaTH

Üye
Hayir v3.4+ da Var Isinma Temiz Kurulum yaptim hatta

Aziz04

Aziz04

Üye
Ben bunu yukledim ama sebeke gitti imei 0049'la baslayan bisey oldu. Cozumunu bilen var mi
Daha önce alınmış Efs yedeğin var mı?
Costum rom yüklerken otomatikmen alınan efs yedeğide olur

tdd46

tdd46

Üye
0049 benim de başıma geldi @aziz04 hocam sağolsun yardım etmişti ;)

• Beğen
mcnpl4

mcnpl4

Üye
Daha önce alınmış Efs yedeğin var mı?
Costum rom yüklerken otomatikmen alınan efs yedeğide olur
bilgisayarda eski bir twrp yedegi buldum. efs de vardi onla hallettim ilgilendigin icin tesekkur ederim. bunun disinda mg4 modemi felan denedim ama ise yaramadi

• Beğen
Aziz04

Aziz04

Üye
Modem ile olmaz imei düzelir ama şebeke gelmez kernel flashlayınca imei yine gider.
En mantıklısı efs yedeğini bulundurmak

• Beğen
Tepkiler: mcnpl4
mcnpl4

mcnpl4

Üye
boyle islerde kapsamli bir yedek sart yoksa ugrastiriyor

ferhat1905123

ferhat1905123

Üye
burak kardeşim pil ekran süresinin görüntüsünü aldım ama nasıl yükleyecem buraya
  1. Arkadaşlar aldığım süre gördüğünüz gibi mükemmel valla bu sonuçları QS-kitkat-FİNAL versiyonu ile 6.3 boffle kernel ile aldım tabi boffle kernel ayarlarını yaptım :D

gfbli_erdi

gfbli_erdi

Üye
Final yüklemek farz oldu

burak1553

burak1553

Üye
    Konu Sahibi
burak kardeşim pil ekran süresinin görüntüsünü aldım ama nasıl yükleyecem buraya
  1. Arkadaşlar aldığım süre gördüğünüz gibi mükemmel valla bu sonuçları QS-kitkat-FİNAL versiyonu ile 6.3 boffle kernel ile aldım tabi boffle kernel ayarlarını yaptım :D
İyiymiş batarya yeni mi ?

mcnpl4

mcnpl4

Üye
sirf sarj icin yukledim elimde kaldi:D 6 saat cok iyi sonuc. romu fazla test etme firsatim olmadi ama cok seriydi ve uygulama yuklenmemis haldeyken 400 mb bos ram vardi. ama hem dalvic eskide kalicak diye hem de sebeke sorunundan yuklemek icime sinmiyor. cm 12 ile devam. gece 12'de biraktim sabah 10'da aldim %4 sarj harcamis kotu sonuc sayilmaz bu da. qs rom olsa ne kadar harcardi bilemem. ultra guc tasarrufunu denemek nasip olmadi ona yaniyorum:ehe

gfbli_erdi

gfbli_erdi

Üye
3.4 mü final mi

gfbli_erdi

gfbli_erdi

Üye
final yani

tomm

tomm

Üye
Teşekkürler rom süper görünüyor tek dezavantajı ise ultra güç tasaruf modunun olmaması

Üst Alt