Galaxy S3 i9300 I9300 Qs Final Rom (14.07.2015) ●○•°Yeni Final Sürüm°•○●

Sponsorlu Bağlantılar

Sizce Hangi Rom Daha Stabil Ve Başarılı ?

• Android 4.3 Orijinal Türkiye Romu

Kullanılan: 25 27.8%
  • Android 4.4.2 Qs Final Rom

Kullanılan: 65 72.2%

• Kullanılan toplam oy
    90
burak1553

burak1553

Üye
    Konu Sahibi
Ultra güç tasarrufu ve diğer bazı özellikler romun önceki versiyonunda var buradan indirebilirsiniz:
Ultra hüç tasarrufu ve bir kaç özellik isteyenler bu zipi flashlayabilir:

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: tomm

mhmzergn

mhmzergn

Üye
upsm ayrı flashlamaya gerek yok kurulumda soruyor isterssen ekleyebiliyorsun zaten ustam secenek var zaten ;)

-Oruc

-Oruc

Üye
Note4,v3.0 fRki nelerdir hiz olarsk stabillim olarak sarj olrak internet hizi wifi hizi wifide kesilmeler falan karislastirma ypabilirmiyyizz

mhmzergn

mhmzergn

Üye
Note4,v3.0 fRki nelerdir hiz olarsk stabillim olarak sarj olrak internet hizi wifi hizi wifide kesilmeler falan karislastirma ypabilirmiyyizz
daha yeni kurdum menu de ayarlar kısmı falan daha turkce ceviri daha iyi simdilik bunu soyleyelim ancak inceliyorum
birde note4 havasi yok gorsel olarak onu da soyleyim
rehber stock rom gibi biraz yavas v3 cok daha iyi bu konuda
ama hakkını vermek gerek gecisler cok iyi lag yok
bide cok sade gereksiz hic bisi yuklu degil bide ram 510-540 civarı yeni kurulum tekrar hatırlatım yinede v3 den iyi
birde sunu soylemden gecmeyelim kurulumdaki secenekte eger isaretlerseniz baska bir romda gormedim( ben bilmiyorda olabilirm) dn4 note4 v3 dahil kies den yedekleri geri kurabiliyor
bu aradda rom icin @burak1553 e tesekkurler

onurcngzhn34

onurcngzhn34

Üye
Galaxy s3 için bulabileceğiniz en stabil romlardan bir tanesidir.yakinda finish vericek adam son dokunuşlari yapıyor :)

• Beğen
Tepkiler: kasirga444 ve -Oruc
onurcngzhn34

onurcngzhn34

Üye
kurarken boeffla 6.3 seçtim her romda boeffla kullanırım
rom zaten stabil istediğin kerneli kullan

ferhat1905123

ferhat1905123

Üye
arkadaşlar final sürümü yayınlanmış bilginize ben v3.4 kullanıyorum youtube durduruldu hatası alıyorum bir süre sonra sizdede oluyor mu

ferhat1905123

ferhat1905123

Üye
ne demek kardeşim inş sorunsuz olmuştur

GreaTH

GreaTH

Üye
Arkadaşlar sizdede Isınma problemi Varmi ?

ferhat1905123

ferhat1905123

Üye
valla kardeşimm bende öyle bir sorun yok megawipe yaptın mı yapmadıysan ondandır

gfbli_erdi

gfbli_erdi

Üye
Final mi yükliyim yoksa 3.4 mu bide 4.4 yüklersem konusmalarda falan sıkıntı çıkar mi

-Oruc

-Oruc

Üye
daha yeni kurdum menu de ayarlar kısmı falan daha turkce ceviri daha iyi simdilik bunu soyleyelim ancak inceliyorum
birde note4 havasi yok gorsel olarak onu da soyleyim
rehber stock rom gibi biraz yavas v3 cok daha iyi bu konuda
ama hakkını vermek gerek gecisler cok iyi lag yok
bide cok sade gereksiz hic bisi yuklu degil bide ram 510-540 civarı yeni kurulum tekrar hatırlatım yinede v3 den iyi
birde sunu soylemden gecmeyelim kurulumdaki secenekte eger isaretlerseniz baska bir romda gormedim( ben bilmiyorda olabilirm) dn4 note4 v3 dahil kies den yedekleri geri kurabiliyor
bu aradda rom icin @burak1553 e tesekkurler
Saoll aydinlattigin icin ortak ve incelemerde biraz daha acarsan sevinirim gordugu yenilikler ve ya hizlanmalar isinma ram kullanimi falan uygulamar yukledikce ve dosyalar sisiyormu falan simdikten saol

burak1553

burak1553

Üye
    Konu Sahibi
Bu rom daha çok stabileteye önem veriyor blekota ve bir kaç rom bu romun üzerine kurulu
Bu romun yapımcısı note 2den android 5 portlarsa çok güzel olur

• Beğen
Tepkiler: -Oruc

abuzer0006

Üye
burak kardesim sen hangi roomu kullanıyosun sadece merak ettim:bigstar:

• Beğen
onurcngzhn34

onurcngzhn34

Üye
note 2 ye Android L geleceğini 2 resmi site onayladı ama ben inşallah gelir. Eğer de gelip s3 e portlanirsa çok güzel olur gerçekten

• Beğen

Üst Alt