burak1553
Üye
daha yeni kurdum menu de ayarlar kısmı falan daha turkce ceviri daha iyi simdilik bunu soyleyelim ancak inceliyorumNote4,v3.0 fRki nelerdir hiz olarsk stabillim olarak sarj olrak internet hizi wifi hizi wifide kesilmeler falan karislastirma ypabilirmiyyizz
Galaxy s3 için bulabileceğiniz en stabil romlardan bir tanesidir.yakinda finish vericek adam son dokunuşlari yapıyor![]()
link var miarkadaşlar final sürümü yayınlanmış bilginize ben v3.4 kullanıyorum youtube durduruldu hatası alıyorum bir süre sonra sizdede oluyor mu
link var mi
tesekkurlrLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Saoll aydinlattigin icin ortak ve incelemerde biraz daha acarsan sevinirim gordugu yenilikler ve ya hizlanmalar isinma ram kullanimi falan uygulamar yukledikce ve dosyalar sisiyormu falan simdikten saoldaha yeni kurdum menu de ayarlar kısmı falan daha turkce ceviri daha iyi simdilik bunu soyleyelim ancak inceliyorum
birde note4 havasi yok gorsel olarak onu da soyleyim
rehber stock rom gibi biraz yavas v3 cok daha iyi bu konuda
ama hakkını vermek gerek gecisler cok iyi lag yok
bide cok sade gereksiz hic bisi yuklu degil bide ram 510-540 civarı yeni kurulum tekrar hatırlatım yinede v3 den iyi
birde sunu soylemden gecmeyelim kurulumdaki secenekte eger isaretlerseniz baska bir romda gormedim( ben bilmiyorda olabilirm) dn4 note4 v3 dahil kies den yedekleri geri kurabiliyor
bu aradda rom icin @burak1553 e tesekkurler
Blekota Note 4 romu kullanyorum Note 4 romu olmasa qs kullanirdimburak kardesim sen hangi roomu kullanıyosun sadece merak ettim![]()