Apple'in malını korumak için aldığı önlemlerden biri. Malesef çözümü yok. Benzer şey Nokia'da da var pc'e taktiğinda ses vermiyor Mesela. Orjinal ürün kullanımını desteklemek için
!! Arkadasım ben taktım pc ye ses geldı . Hıc bır sorun yok. Ayrıca arkadasın samsung telfonundada ses geldı . Senın dedıgın gıbı olsa samsungtan ses gelmezdı . Cakm felanda degıl 2 tane orgınal var kutuda cıkma bırı eksı 97 nın dıgerıde sımdıkı e7 nın . adam doğru söylüyor bilmeden yargılama nokianın bir çok kulaklığı pc de çalışmaz
701 in kulaklığı çalışıyor pc de ama arkadaşın sorunu bendede meydana geldi hemde kendi kulaklığını 701e taktım desteklenmiyor dedi
benim 701 in kulaklığı da htc de ve pc de çalıştı pc hoparlörü de 701 de çalıştı
telde sorun olabılır. Kesın bılmıyorum ama bnmkıler pc de calıstı + samsung tellerdede calısıyor. Iphonenınkı ozel olabıllır ama nokıa ozel degıl.ayrıca pcnın buyuk kulalkığını denedıgımde e7 de olumlu sonuç aldım.
Aksesuar ayarlarını zıyaret edın bır.
yok hocam öyle deme ya şimdi takarım ben kafaya : ) hoş benim için önemli bir aksesuar değil geçenlerde sırf meraktan 1 kere denedim yani çalışsada olur çalışmasada ama dikkat ettim jak yuvaya tam oturmamıştı pek bir emanet duruyordu telefona taktığımda acaba tamamen sokmak mı lazım bilemiyorum da zorlamakta istemedim açıkçası