İ-Phone Kulaklık

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ismuail

ismuail

Üye
    Konu Sahibi
İ-Phone Kulaklık
Arkadaşlar elimde İ-Phone Kulaklığı var ama c6-01 Telefonuma takınca "Aksesuar Desteklenmiyor" uyarıs çıkıyor.Bu sadece bende olan bir sorunmu yada çözümü varmıdır ?

mert41994

mert41994

Üye
Apple'in malını korumak için aldığı önlemlerden biri. Malesef çözümü yok. Benzer şey Nokia'da da var pc'e taktiğinda ses vermiyor Mesela. Orjinal ürün kullanımını desteklemek için

E_yedi

Üye
Apple'in malını korumak için aldığı önlemlerden biri. Malesef çözümü yok. Benzer şey Nokia'da da var pc'e taktiğinda ses vermiyor Mesela. Orjinal ürün kullanımını desteklemek için

Alla Alla :D !! Arkadasım ben taktım pc ye ses geldı . Hıc bır sorun yok. Ayrıca arkadasın samsung telfonundada ses geldı . Senın dedıgın gıbı olsa samsungtan ses gelmezdı . Cakm felanda degıl 2 tane orgınal var kutuda cıkma bırı eksı 97 nın dıgerıde sımdıkı e7 nın .

Arkadaslar bu forumda kesın bılgınız yoksa lutfen konusmayın ..konuyu acanda yalnıs bılgı almasın .

karasahinemre

Üye
adam doğru söylüyor bilmeden yargılama nokianın bir çok kulaklığı pc de çalışmaz

cyber

cyber

Üye
evet doğru çalışmıyr

E_yedi

Üye
adam doğru söylüyor bilmeden yargılama nokianın bir çok kulaklığı pc de çalışmaz

demekkı hepsı degılmıs. Orda arkadas bazıları veya bırcogu okumaz demelıymıs dırek okumaz demesı yalnıs . Ben taktıgımda 2 sıde sorunsuz bır sekılde calıstı ayrıca nokıa ya ozel bırseyse neden samsungtada calısıyor.

luckysleven

luckysleven

Üye
701 in kulaklığı çalışıyor pc de ama arkadaşın sorunu bendede meydana geldi hemde kendi kulaklığını 701e taktım desteklenmiyor dedi

E_yedi

Üye
701 in kulaklığı çalışıyor pc de ama arkadaşın sorunu bendede meydana geldi hemde kendi kulaklığını 701e taktım desteklenmiyor dedi

telde sorun olabılır. Kesın bılmıyorum ama bnmkıler pc de calıstı + samsung tellerdede calısıyor. Iphonenınkı ozel olabıllır ama nokıa ozel degıl.ayrıca pcnın buyuk kulalkığını denedıgımde e7 de olumlu sonuç aldım.

Aksesuar ayarlarını zıyaret edın bır.

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
benim 701 in kulaklığı da htc de ve pc de çalıştı pc hoparlörü de 701 de çalıştı

Dampierre

Dampierre

Üye
apple'in 4 bölmeli kulaklık girişi olan kulaklığını takarsanız çalışmaz, şu resimdeki gibi

ancak bunu takarsanız olur, standart kulaklık jakı yani

• Beğen
Tepkiler: CanKartaL
luckysleven

luckysleven

Üye
telde sorun olabılır. Kesın bılmıyorum ama bnmkıler pc de calıstı + samsung tellerdede calısıyor. Iphonenınkı ozel olabıllır ama nokıa ozel degıl.ayrıca pcnın buyuk kulalkığını denedıgımde e7 de olumlu sonuç aldım.

Aksesuar ayarlarını zıyaret edın bır.

yok hocam öyle deme ya şimdi takarım ben kafaya : ) hoş benim için önemli bir aksesuar değil geçenlerde sırf meraktan 1 kere denedim yani çalışsada olur çalışmasada ama dikkat ettim jak yuvaya tam oturmamıştı pek bir emanet duruyordu telefona taktığımda acaba tamamen sokmak mı lazım bilemiyorum da zorlamakta istemedim açıkçası

SilentOne

SilentOne

Üye
bu arada bb nin de kulaklıqı uymuyor haberiniz olsun :D

Alperen Şuayb

Üye
arkadaslar uyum kablosu alirsaniz nerdeyse hepsi iphone kulakligi dahil

benighted

benighted

Üye
iphone kulaklıkları htc model tellerde çalıştı ama kaç jak a dikkat etmedim kaç bölmeliydi diye ,c7 de denemedim orda çalıştıysa bende de çalışır diye keşke deneseymişim

E_yedi

Üye
yok hocam öyle deme ya şimdi takarım ben kafaya : ) hoş benim için önemli bir aksesuar değil geçenlerde sırf meraktan 1 kere denedim yani çalışsada olur çalışmasada ama dikkat ettim jak yuvaya tam oturmamıştı pek bir emanet duruyordu telefona taktığımda acaba tamamen sokmak mı lazım bilemiyorum da zorlamakta istemedim açıkçası

usta tam oturması ıcın bıraz zorluyacaksın . Eger oturmuyorsa fazla zorlamada . Yalnız her tel hemen hemen oyle kulaklıgı bıraz bastırcan deyse emanet gıbı duruyor.

yebtiyatro

yebtiyatro

Üye
Sorun bendede var ama şu şekilde ben çözdüm biraz türk işi ama oluyor ... Kulaklığı komple sonuna kadar sokma 1 tane çizgi kısmı hafif dışarda kalacak şekilde yaparsan telefon görüyor

jdmsaint

jdmsaint

Üye
arkadaşım birde takarken şu konuşma tuşuna basılı tutarak tak yine olmazsa jak girişini ilk yarısını sok 1 2 sn bekle sonra çıkarmadan tam sok.

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
vay arkadaş ne taktikler varmış kulaklık için :D

TheMadness

TheMadness

Üye
stereo-mono dönüştürücü al.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt