eç038
Üye
-
Konu Sahibi
-
Hocam telefon senin isini görür o saydıklarının hepsini yaparsın için rahat olsun.Telefonun tek eksisi markası belkide kalitesi tam olark bilemiycam uzun süre kullanmak lazım çünkü.
Bizim halkta özellikle dokunmatik telefonlar çıktıgında çakma çin malı telefon sorgulaması basladı bilirsin.
Elinde dokunmatik olarak ne görseler hemen çakma ayfon mu o diye soranlar olur veya çin malı mı diye ve sen bunlara bu telefon ile kapak yapamazsın bariz çin malı bir model çünkü
Huawei isimden kaybediyor sadece..
bunun sar değeri en düşük sar değerlerinden birine sahip..
El fenerini bırak Programla her türlü kullanabilirsin, android sonuçta..
flash player var videoyu bırak facebooktaki oyunları, flash oyunları bile oynarsın.
Klavyesi iyi diyorlar.. ses tanıma özelliği ayrı bi süper.. space'in yanında bi tuş var ona dokununca konuşuyorsun konuştuklarını aynen yazıyor..
kasası iyi ama arkakapak çizilecekmiş gibi duruyormuş.. ön camdada hafif bi açıklık varmış o da her telefonda öyle değilmiş.. olan da da fark edilmiyoruş..
Kullanan biriyle görüştüm.. Edindiklerim bunlar
Güzel telefona benziyor. Adamlar piyasaya atılmaya çalıştıkları için çok dandik olmadığını düşünüyorum.
Turkcell VINN Huawei ürünü, 1 yıldır kullanıyorum sorun çıkarmadı.. Turkcell T10 Ve T20'nin de Huawei ürünü olması lazım, Turkcell itibarını kalitesiz bir şirketle çalışarak riske atmaz bence.
huawei operatörler adına telefon ürettiğinden duyulmaması normal telefon'un sar değeri çok düşük ayrıca garantisiyle kvk ilgileniyor sorun çıkma ihtimali çok düşük bu fiyata alınabilecek en iyi android'li tel. kesinlikle budur
telefonun özellıklerı 1000 tl lık telefonlarla aynı ekran cozunurlugu ıslemcısı vs tek soru ısaretı cın malı olması ve malzeme kalıtesi.zaten bu soru ısaretlerı olmasa fıyatı 1000 tl cıvarında olurdu.bırde ıkıncı el olarak satmaya kalkarsan cok zorlanırsın alırsan bozulana kadar kullanman gerekebılır.ben htc yı telefoncuya goturdugumde htc almıyoruz demıstı adam cın malını sen dusun.bunlar olumsuz yonlerı tabıkı ozellıkleri şahane fakat sırf bu olumsuz yonlerı nedenıyle gio aldım ben memnunumda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?