shrink:diger klasörü sorununa çözüm getiriyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye

Evet 1. adım bayağı uzun sürüyor sanırım, ben de beklemedeyim :hmmm
bu diğer klasörü yüklediğimiz uygulama ve oyunları sildiğimizde oraya depolanması olabilir mi başka mantıklı açıklama gelmiyor :(

drangela61

drangela61

Üye
Teşekkürler hocam bu arada bende diğer dosyası 2.40 gb şu anlık gerek yok ama ileride işe yarayabilir ;-)

tanercoskun

tanercoskun

Üye
Şu uygulamaları Sdcard a kurma olayı ileride sağlanamazsa 820 kullanıcıları oyun konusunda sıkıntı yaşayacak.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Şu uygulamaları Sdcard a kurma olayı ileride sağlanamazsa 820 kullanıcıları oyun konusunda sıkıntı yaşayacak.

sdcarda uygulama yükleme izni verilmesi sistemin hacklenmesinin önünü acacagı için verilmedi. Gerekli güvenlik önlemlerini alınca o da saglanıcaktır.

drangela61

drangela61

Üye
Hocam mesajı duzenlediğin için teşekkürler ben de niye boş gitti diye düzeltmeye uğraşıyordum mobilden olunca biraz yavaş oldu beni geçmişsiniz ;)

tanercoskun

tanercoskun

Üye

sdcarda uygulama yükleme izni verilmesi sistemin hacklenmesinin önünü acacagı için verilmedi. Gerekli güvenlik önlemlerini alınca o da saglanıcaktır.

O zaman çok daha iyi olur. Cevap için teşekkür ederim.

omerk88

omerk88

Üye
Arkarkadaşlar 920 de denedim hiçbir şeye yaramadı.diğer klasörü hala aynı 8.86 gb dolu

IVI-Elia

Üye
uyg bende 3 gb yer açtı ama hani önce hafızayı dolduruyor ya sonra hafızayı çok kısa surede siliyor yani bu perf. düşüklüğüne ya da hafıza yazma ve okuma hızına etki eder mi

nanotex

nanotex

Üye
uyg bende 3 gb yer açtı ama hani önce hafızayı dolduruyor ya sonra hafızayı çok kısa surede siliyor yani bu perf. düşüklüğüne ya da hafıza yazma ve okuma hızına etki eder mi
Aynen bi zararı olabilir diye düşünüyorum ben

IVI-Elia

Üye
ben Ali Kemal abiye sordum bir şey olmaznış

windman1981

windman1981

Üye
Merhabalar. Tam yeni bir konu açacakken bu konu dikkatimi çekti. Şimdi benim uzun zamandır merak ve tespit ettiğim bir durum var.
Örnekle veriyorum.
L820 telefonumda şu an boş telefon hafızası 3.60 Gb. Mağazada 139 Mb yazan bir oyun yüklüyorum. Yükleme sonrası şimdi kontrol ediyorum. Kalan bellek 3.16 Gb oldu. Hesap yapıyorum.
Bu hesaba göre yüklediğim oyun telefonda 3.60-3.16= 0,44Gb yani 1 GB=1024 Mb olduğuna göre 0.44x1024= 451Mb lık yer kaplıyor. Bu işte bir tezat var. 139 Mb olması gerekirken hesaba göre 451Mb.

Bir daha kontrol için arkasından 2 nci bir örnek. Kalan 3.16Gb. 35Mb lık bir oyun daha yükledim. Kalan 3.04Gb. 3.16-3.04=0.12GB. Yani 1024x0.12= 123Mb. 35Mb oldu size 123 Mb. Hadi birde buradan yak.

Ben anlamadım bu işi. Bu uyumsuzluk nedeni ile ciddi bir şekilde hafıza problemi yaşamaya başladım L820 de.

2 nci bir sorumda şu. Atıyorum daha önce yüklediğim 15 Mb lık bir uygulamaya güncelleme geldi. Güncellenmiş hali markette 16 MB. Uygulamayı güncellediğimde hafızadan bir o kadar daha yer gidiyor. Yani güncelleme üzerine yazılmıyor. Güncelleme sonrası hafızaya yeni bir uygulama yüklemiş gibi yer kaplıyor.

3 üncü sorumda şu. Android de yeni bir güncelleme geldiği zaman marketten yüklerken sadece güncellenmiş dosyaları indiriyordu. Yani 15 Mb lık bir uygulama güncelleme ile 16 MB olmuşsa sadece 1 MB lık yeri indiriyordu. WP8; olduğu gibi yeniden yükleme yapıyor. Buna da bir çözüm lazım.

- - - Eklendi - - -

Şimdi gelelim bu konuya. Diğer olarak gözüken kısımdaki bellek değerinin bu söylediklerimle bir alakası var mı acaba.

- - - Eklendi - - -

Çok haklısınız 3 oyun yükledim. Uygulamalarla birlikte telefon hafızasında yer kalmadı.

PureFood

PureFood

Üye
3 gb yer az değil. Ama dediklerin düşündürdü.
Lumia 920'den gönderildi

YkPkY

YkPkY

Üye
Gece çalıştırdım uygulamayı hala çalışıyor şı saatte.dün iki kere yaptım.uygulama saatlerce çalışıp hiçbir soru sormadan kapanmış ve boş hafızam 17 gbdan 9 gbta düştü.yani sonuç hafızayı mundar etti.

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Gece çalıştırdım uygulamayı hala çalışıyor şı saatte.dün iki kere yaptım.uygulama saatlerce çalışıp hiçbir soru sormadan kapanmış ve boş hafızam 17 gbdan 9 gbta düştü.yani sonuç hafızayı mundar etti.

programı tekrar aç ve busefer clean .... i tıkla. Telini yeniden başlat.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt