Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
var mı sonuç alan beyler.yanlış şeyler silmeyelim sonra
PureFood
Üye
Benim 20 dakikadan fazla kaldı öylece ilk aşamada. İptal ettim programı kaldırdım
IVI-Elia
Üye
arkadaşlar uyg. işlem yaparken diğer klasörü 23 GB oldu oha dedim.Ama bu herhalde CClnear daki Boş Alan Temizleme özelliği giib
alical33
Üye
bendede 15 gboldu şuan azaltıyormu çoğaltıyormu bilemedim nerdeyse yarım saat olacak
Dementor61
Üye
1,56 Gb hafıza silindi telefon kendine geldi
HalfEvil333
Üye
ben sonuna kadar bekledim =l başlatmadan önce diğer klasörü 6 gb dı uygulama telefonun hafızasını doldurdu en sonunda bi mesaj cıktı kapatıp açtım dediği gibi clean a bastım şimdi yine diğer klasörü 6 gb )) Ne işe yaradı siz söyleyin :P
bulutsuzgece
Üye
Ben denedim arkadaşlar.
1. adımın tamamlanması yarım saate yakın ya da daha fazla sürebiliyor.
Tüm adımları yaptığınızda 1 ila 1,5 GB arasında yer açıyor.
Yer sıkıntısı yaşayanlar için faydalı olabilir ama yeterli yeriniz varsa kullanmanıza gerek yok bence.
IVI-Elia
Üye
ben de iyimi yapmışım tam 3 gb çöp gitti
alical33
Üye
o diğer klasörünün dolması teli yavaşlatıyor heralde 19gb yaptı diğeri tel felç oldu resmen
drangela61
Üye
Arkadaşlar peki bu diğer klasörü tam olarak neyi temsil ediyor yani neler bunu dolduruyor..?
alical33
Üye
bitti sonunda 2gb sildi diğerden
komando04
Üye
Arkadaşlar benim 7gb hafıza vardı bu programı yaklaşık 15dakika çalışır vaziyette biraktım sonra uyarı geldi telefonunuz yedekleme için gerekli hafızaya sahip değil ddiye,hafızaya baktım 1gb kalmış,sonra 5 dakika sonra baktım 9.45gb,ta çıkmış
ecel54
Üye
Uygulama anladığım kadarıyla ilk önce kendi dosyalarıyla telefon hafızasıni dolduruyor. Hafiza dolunca telefonda yer açmak için diğer klasoründekilerin en az kullanılanlarıni siliyor. Sildikçe uygulama yeniden dolduruyor. Böylece saha fazla siliyor. Son aşamada ise kendi doldurduğu alani siliyor ve alandan kazanç kapmış oluyorsunuz.
Zaman_yolcusU
Üye
Birinci adımda telin bütün hafızayı doldurdu 2 adımda sonra fazladan 500mb sağladı