shrink:diger klasörü sorununa çözüm getiriyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

eRdaL.

eRdaL.

Üye
Ok tsk ler arkadaşlar

keremunye

keremunye

Üye
var mı sonuç alan beyler.yanlış şeyler silmeyelim sonra

PureFood

PureFood

Üye
Benim 20 dakikadan fazla kaldı öylece ilk aşamada. İptal ettim programı kaldırdım :D

IVI-Elia

Üye
arkadaşlar uyg. işlem yaparken diğer klasörü 23 GB oldu oha dedim.Ama bu herhalde CClnear daki Boş Alan Temizleme özelliği giib

alical33

alical33

Üye
bendede 15 gboldu şuan azaltıyormu çoğaltıyormu bilemedim nerdeyse yarım saat olacak :D

Dementor61

Üye
1,56 Gb hafıza silindi telefon kendine geldi :D

HalfEvil333

Üye
ben sonuna kadar bekledim =l başlatmadan önce diğer klasörü 6 gb dı uygulama telefonun hafızasını doldurdu en sonunda bi mesaj cıktı kapatıp açtım dediği gibi clean a bastım şimdi yine diğer klasörü 6 gb :))) Ne işe yaradı siz söyleyin :P

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Ben denedim arkadaşlar.
1. adımın tamamlanması yarım saate yakın ya da daha fazla sürebiliyor.
Tüm adımları yaptığınızda 1 ila 1,5 GB arasında yer açıyor.
Yer sıkıntısı yaşayanlar için faydalı olabilir ama yeterli yeriniz varsa kullanmanıza gerek yok bence.

IVI-Elia

Üye
ben de iyimi yapmışım tam 3 gb çöp gitti

alical33

alical33

Üye
o diğer klasörünün dolması teli yavaşlatıyor heralde 19gb yaptı diğeri tel felç oldu resmen

drangela61

drangela61

Üye
Arkadaşlar peki bu diğer klasörü tam olarak neyi temsil ediyor yani neler bunu dolduruyor..?

alical33

alical33

Üye
bitti sonunda 2gb sildi diğerden :D

komando04

komando04

Üye
Arkadaşlar benim 7gb hafıza vardı bu programı yaklaşık 15dakika çalışır vaziyette biraktım sonra uyarı geldi telefonunuz yedekleme için gerekli hafızaya sahip değil ddiye,hafızaya baktım 1gb kalmış,sonra 5 dakika sonra baktım 9.45gb,ta çıkmış

ecel54

ecel54

Üye
Uygulama anladığım kadarıyla ilk önce kendi dosyalarıyla telefon hafızasıni dolduruyor. Hafiza dolunca telefonda yer açmak için diğer klasoründekilerin en az kullanılanlarıni siliyor. Sildikçe uygulama yeniden dolduruyor. Böylece saha fazla siliyor. Son aşamada ise kendi doldurduğu alani siliyor ve alandan kazanç kapmış oluyorsunuz.

Zaman_yolcusU

Zaman_yolcusU

Üye
Birinci adımda telin bütün hafızayı doldurdu 2 adımda sonra fazladan 500mb sağladı

- - - Eklendi - - -

Arkadaşlar peki bu diğer klasörü tam olarak neyi temsil ediyor yani neler bunu dolduruyor..?

wp her program dosya kişi video müzik farketmeden sonhali kaydediyor buda telin daha hızlı. Çalışmasını sağlıyo

power_24

Üye
o telefon 6.... gb kullanılıyor yazan yere dokun

şu ekran resim cekme programı hangısıdır

- - - Eklendi - - -

yaklasık 20 gun oldu hemen hemen kullanıyorum diğer klasör suan bende 1.67GB.bence bunun için guncellemeylen önlem alırlar dıye dusunuyorum..

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
şu ekran resim cekme programı hangısıdır

- - - Eklendi - - -

yaklasık 20 gun oldu hemen hemen kullanıyorum diğer klasör suan bende 1.67GB.bence bunun için guncellemeylen önlem alırlar dıye dusunuyorum..

ekran goruntusu almak icin kilit ve ortadaki başlat menusu tuşlarina ayni anda basman yeterli.

• Beğen
Tepkiler: power_24
PureFood

PureFood

Üye
Deneynler olumlu sonuç almış. Acaba bir daha denesem mi. Ya hafıza silinmeyip şişerse :hmmm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt