Telefon Tavsiyesi Html5 puanlarınız

Sponsorlu Bağlantılar

Türe

Türe

Üye
Jelly Bean telefonu ucurdu yahu :ehe

seytan_avcisi

seytan_avcisi

Üye

operada niye böyle çıkıyorla

Uruloki

Uruloki

Üye
Teşekkürler. Ancak katilim cok az. Hele bazı iddiali arkadaşlar nedense yok :ehe

İddialı arkadaşlar derken sonuçta bu telefonun gücünü değil tarayicinin desteklediği içerik sayısını gösteriyor yani bi telefonda 200 puanda alabilirsiniz 500 puan da

aleranol

aleranol

Üye
    Konu Sahibi

İddialı arkadaşlar derken sonuçta bu telefonun gücünü değil tarayicinin desteklediği içerik sayısını gösteriyor yani bi telefonda 200 puanda alabilirsiniz 500 puan da

Hani varya bazi arkadaşlar su cok deli falan diyen şu şunu internet te ezer diyen :oke:

Uruloki

Uruloki

Üye
Hani varya bazi arkadaşlar su cok deli falan diyen şu şunu internet te ezer diyen :oke:

Onların konuşmasına gerek yok aynı donanım aynı os da cihaz browsermark dan 56bin puan alıyor optimize ötesi sistem böyle oluyor işte komedi olan aynı donanımlı andrpid cihaz iki kat puan çıkarıyor :D

Gönderilerim HTC One X ile Forum Runner

Türe

Türe

Üye

Onların konuşmasına gerek yok aynı donanım aynı os da cihaz browsermark dan 56bin puan alıyor optimize ötesi sistem böyle oluyor işte komedi olan aynı donanımlı andrpid cihaz iki kat puan çıkarıyor :D

Gönderilerim HTC One X ile Forum Runner

o değil de bu test hız mı ölçüyor yoksa script falan mı :hmmm İçeriğinde codeclerle ilgili birsürü şey gördüm

PriZm

PriZm

Üye
o değil de bu test hız mı ölçüyor yoksa script falan mı :hmmm İçeriğinde codeclerle ilgili birsürü şey gördüm

Codec desteğine,codeclerin önemine göre puan veriyor.(örnek iFrame,3D desteği vsvs)bu testin hız ile alakası yok.

Send With My Legend Galaxy S

Türe

Türe

Üye

Codec desteğine,codeclerin önemine göre puan veriyor.(örnek iFrame,3D desteği vsvs)bu testin hız ile alakası yok.

O zaman en son çıkan cihaz "genelde" daha yüksek alır :hmmm Bilgi için teşekkür ederim

PriZm

PriZm

Üye
O zaman en son çıkan cihaz "genelde" daha yüksek alır :hmmm Bilgi için teşekkür ederim
:rica:
Aslında bu cihaza değilde yazılıma bağlı.yani örnek olarak 420 mhz işlemcisi olan 5800, yazılımı çok çok iyi olsaydı 500 tam puan alabilirdi :)

Kerim.336

Üye
Galaxy w :sirit:

PriZm

PriZm

Üye
PriZm

PriZm

Üye
Tablet rom u değil iki arayüz var istediğini seçiyorsun

HTC EndeavorU
Biliyorum :)
Tabletfon arayüzü var bide :) ama tablet arayüzü ile resim koydugundan öyle dedim :D

Send With My Legend Galaxy S Using Forum Runner :zzz:

Takipçi Satın Al

Üst Alt