Telefon Tavsiyesi Html5 puanlarınız

Sponsorlu Bağlantılar

4PuNiSHeR

4PuNiSHeR

Üye

PriZm

PriZm

Üye
Arkadaşlar katılım neden az anlamadım. Madem her konuyu herşeyi biliyorsunuz gelim internette gercekten ne kadar iyiymiş telefonlarınız. Atip tutanlari göremiyorum hadi buraya lütfen

Nedenini Arama kutusuna "HTML5 test" "HTML5 sonuçlarınız" vs gibi şeyler yazarsan görürsün :) en az 20 tane html5test konusu açıldı.çoğuda ya kapatıldı yada tamamen silindi.

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
HTC One X'te varsayılan tarayıcı ile 298+3=301 puan, Chrome ile 390+11=401 puan.Cihazda 4.0.4 var, 4.1 sürümü henüz Türkiye'ye gelmedi. Fabrikadan çıktığı gibi, hiçbir değişiklik yapmadım.

Mufche

Mufche

Üye
Nokia 5800 , 62Puan :d:

MrExpert

MrExpert

Üye
3gs ios 6 safari ile 386 :)

PriZm

PriZm

Üye

450 puan alıyor.

- - - Eklendi - - -

bu arada meego harmattan'ın asıl adı maemo 6. n9 çıkmadan nokia intelle anlaşmasını feshedince nokia maemo'yu güncelleştirip meego harmattan adıyla sundu.
Yanlış biliyormuşum.o zaman en yüksek skor Dolphinde :D

Bu arada bilgilendirme için teşekkürler :)

pRime.

pRime.

Üye

Yanlış biliyormuşum.o zaman en yüksek skor Dolphinde :D

Bu arada bilgilendirme için teşekkürler :)

dolphin iyi iş çıkarıyor gerçekten. rica ederim. opera'nın da html5 skoru güzel ama html5 video'su oynatmayı desteklemiyor. bazı skorlar yanıltıcı olabiliyor bu yönüyle. mesela nokia n9 299+11 puan almasına rağmen video ile alakalı hemen hemen her şeyi destekliyor.
bu arada yanlış anlaşılmasın dolphin bunu destekliyor. bazı 3. parti tarayıcılar için geçerli sadece.

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici

dolphin iyi iş çıkarıyor gerçekten. rica ederim. opera'nın da html5 skoru güzel ama html5 video'su oynatmayı desteklemiyor. bazı skorlar yanıltıcı olabiliyor bu yönüyle. mesela nokia n9 299+11 puan almasına rağmen video ile alakalı hemen hemen her şeyi destekliyor.
bu arada yanlış anlaşılmasın dolphin bunu destekliyor. bazı 3. parti tarayıcılar için geçerli sadece.

N9 gibisi var mı Serdar ya :ehe Herkes kendi telefonunu övüyor,bizim başımız kel mi :kıskıs:

PriZm

PriZm

Üye

Videolar önemli degilde dolphin in html5 3d performansı gerçekten iyi :)

Placebo-

Placebo-

Üye
Nokia X6 orjinal tarayıcısı ile 112 puan. Öldüm gülmekten ya. :ehe
Du birde opera ile deneyeyim. :d:

pRime.

pRime.

Üye

Videolar önemli degilde dolphin in html5 3d performansı gerçekten iyi :)

evet tarayıcıdan izlemeyen için önemli değil.
acaba dolphinde donanım hızlandırma var mı ki acep? google'a html5 speed reading yazıp sonuçları gösterebilir misin zahmet olmazsa.

PriZm

PriZm

Üye
biraz bekle :) geliyor :)

pRime.

pRime.

Üye
teşekkürler.

PriZm

PriZm

Üye
pc de chrome'da 6 saniyede bitirdi telefonda 5 dakika oldu halen devam ediyor :D sanırım H/W hızlandırma yok :D

PriZm

PriZm

Üye
tahminimce 5-10 fps ile rakamlar atlıyor.

Uruloki

Uruloki

Üye
Bu speed reading i one x de hem stok hemde chrome da denedim h/w var ve chrome normal tarayıcıya iki kat fark atıyor

ANIL

ANIL

Admin
Bölümün ilk üst konusu ;)

aleranol

aleranol

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler. Ancak katilim cok az. Hele bazı iddiali arkadaşlar nedense yok :ehe

Takipçi Satın Al

Üst Alt