operada niye böyle çıkıyorla
Teşekkürler. Ancak katilim cok az. Hele bazı iddiali arkadaşlar nedense yok![]()
İddialı arkadaşlar derken sonuçta bu telefonun gücünü değil tarayicinin desteklediği içerik sayısını gösteriyor yani bi telefonda 200 puanda alabilirsiniz 500 puan da

Hani varya bazi arkadaşlar su cok deli falan diyen şu şunu internet te ezer diyen![]()

Onların konuşmasına gerek yok aynı donanım aynı os da cihaz browsermark dan 56bin puan alıyor optimize ötesi sistem böyle oluyor işte komedi olan aynı donanımlı andrpid cihaz iki kat puan çıkarıyor
Gönderilerim HTC One X ile Forum Runner
İçeriğinde codeclerle ilgili birsürü şey gördümo değil de bu test hız mı ölçüyor yoksa script falan mıİçeriğinde codeclerle ilgili birsürü şey gördüm
Codec desteğine,codeclerin önemine göre puan veriyor.(örnek iFrame,3D desteği vsvs)bu testin hız ile alakası yok.
Send With My Legend Galaxy S
Bilgi için teşekkür ederimO zaman en son çıkan cihaz "genelde" daha yüksek alırBilgi için teşekkür ederim

Galaxy w
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Tablet gibi duruyor ama...Tablet gibi duruyor ama...
Tablet gibi duruyor ama...

Yok doğru. Resimin çözünürlüğü telefonunki ile birebir.
Naptın sen o telefona ya.![]()

Yok doğru. Resimin çözünürlüğü telefonunki ile birebir.
Naptın sen o telefona ya.![]()
tablet romu yani 

Yok hayir
Paranoid Android yüklemiştablet romu yani
Send With My Legend Galaxy S Using Forum Runner![]()
aokp jelly bean yuklemistim.paranoid telefonu yoruyoParanoid Android yüklemiştablet romu yani
Send With My Legend Galaxy S Using Forum Runner![]()
BiliyorumTablet rom u değil iki arayüz var istediğini seçiyorsun
HTC EndeavorU

ama tablet arayüzü ile resim koydugundan öyle dedim 

Galaxy W de stabil hale gelmemiştir dahaYok hayiraokp jelly bean yuklemistim.paranoid telefonu yoruyo
yoksa çok hızlıdır