Haber HTC’nin Yeni Windows Phone Amiral Gemisi: HTC W8#WL

Sponsorlu Bağlantılar

TurboCall

TurboCall

Üye
Cihaz sadece werizona özel

Turbocall İle Yollandı

• Beğen
Tepkiler: ykd96

ykd96

ykd96

Üye
8.1 güncellemesi zaten mevcut tüm WP8 cihazlara gelecek. Durumun HTC ile alakası yok yani. :)

Pardon pardon yanlış anlaşılma var burda! 8.1 güncellemesini ilk yayınlandığı gün kurdum. ben alıntıladığım arkadaşın şu cümlesindekinden bahsediyorum "8X ve 8S için HTC güncellemesi yayımlayacaklarını" . HTC 8s ve 8x için özel güncelleme çıkarıcakmış. Tıpkı Nokia nın Lumia Cyan, Black vs. gibi. :)

PureFood

PureFood

Üye
Pardon pardon yanlış anlaşılma var burda! 8.1 güncellemesini ilk yayınlandığı gün kurdum. ben alıntıladığım arkadaşın şu cümlesindekinden bahsediyorum "8X ve 8S için HTC güncellemesi yayımlayacaklarını" . HTC 8s ve 8x için özel güncelleme çıkarıcakmış. Tıpkı Nokia nın Lumia Cyan, Black vs. gibi. :)
Ha problem yok, o zaman daha iyi olmuş hatta :)

• Beğen
OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
ucuz olursa 1500 TL felan 625'e tekmeyi basarım.

Bay H

Bay H

Üye
Evleaks tarafından son aktarılan bilgilere göre cihazın 3. çeyrekte sunulacağı belirtiliyor. Ayrıca çift arka kamera ve BoomSound özelliğinin de bulunması bekleniyor.

• Beğen
Tepkiler: Serhan
Ali Kurtaran

Ali Kurtaran

Üye
Eğer M8 ile aynı tasarımda gelirse metal falan gerçekten çok güzel olur.Lumialara ciddi bir rakip çıkar :)

• Beğen
PureFood

PureFood

Üye
Sözde M7 tasarımı ile gelecek bir cihaz vardı zaten, yalan oldu. Artık bu gerçek olsun.

Üst Alt