Haber HTC Bolt yeni amiral gemisi olarak geliyor

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
HTC Bolt yeni amiral gemisi olarak geliyor
Tayvan'ın önemli teknoloji devlerinden olan HTC, şu sıralar Pixel ve Pixel XL adındaki akıllı telefonlar ile gündemde. Bu yeni cihazların Google'ın yeni akıllı telefonları olduğu kaydedilirken, 4 Ekim tarihinde gün yüzüne çıkacak olan bu cihazların üreticisi HTC olarak belirlenmiş.







Diğer taraftan HTC'nin bir başka yeni akıllı telefon modeli hakkında da bilgiler geliyor. HTC Bolt adındaki bu yeni akıllı telefonun firmanın yeni amiral gemisi olarak Amerika Birleşik Devletleri pazarına Sprintüzerinden sunulacağı iddia edilmekte.

Cihaz merakla beklenirken, Twitter üzerinden @evleaks, cihazın gümüş renkli versiyonunun görselini paylaştı. Baktığımızda bu yeni akıllı telefonun, firmanın bu sene Mart ayında sunduğu amiral gemisi modeli HTC 10'a oldukça benzer olduğunu söyleyebiliriz.

Farklara bakacak olursak eğer, arka kamera HTC 10'a göre biraz daha yukarıda ve LED flaş da yanda değil kameranın üstünde konumlandırılmış. Ayrıca cihazın sol tarafında SIM kart ve microSD kart yuvası görülmekte.

Henüz bu yeni cihazın hangi özellikler ile sunulacağına dair bilgi bulunmazken, HTC 10'a göre bazı yükseltmeler içereceğini söyleyebiliriz. HTC 10, 5.2" büyüklüğünde ve 2560x1440 piksel Quad HD dokunmatik ekran, 4GB sistem belleği, 32GB / 64GB dahili veri kapasitesi, Qualcomm Snapdragon 820yonga seti, 12MP arka kamera, 5MP ön kamera, Google Android 6.0.1 Marshmallow mobil işletim sistemi gibi özelliklerle satışa sunulmuştu.

HTC Bolt yeni amiral gemisi olarak geliyor
 


0MG90

0MG90

Üye
Bu sadece Amerikan operatörlerine özel olabilir. Gelmesini beklemeyin yani.
 
SoulsEagle

SoulsEagle

Üye
htc m8 den beri ilk defa kasası güzel amiral çıkarıyor sanırım
 
SoulsEagle

SoulsEagle

Üye
Htc 10 dan ne farkı var?

Sent from Mtalk using Lumia950[emoji769]
flas kameranın üstünde öndeki hayvan gibi kamera ve sensörler düzgün yerleşmiş htc 10 da beğenmemiştim kamera göze batıyordu bunda o kadar batmıyor ahize de küçültülmüş o da görüntüyü bozuyordu kameraya hafif çıkıntı gelmiş bu kişiye göre değişir bence daha iyi duruyor kimi telefonlarda ve genel olarak malzeme kalitesi mi resimin çekiliş tarzı mı bilmem ama htc 10 dan daha canlı duruyor daha sağlam duruyor
zaten htc nin tasarımlarını bozan bu ufak detaylar m8 de hiçbir kötü detay yoktu ve çok beğenilmişti
 
byAndroid

byAndroid

Üye
Geçenlerde desire 10 pro muydu neydi kamera sol tarafa alınmış onun tasarımı daha güzeldi
 
  • Beğen
Tepkiler: SoulsEagle
Onur K.

Onur K.

Üye
Orta tuş ile ekran arasındaki boşluk, almamak için geçerli bir sebep.

SM-G920 ile uygulamasından gönderildi.
 


Üst Alt