Haber HTC’nin Yeni Windows Phone Amiral Gemisi: HTC W8#WL

Sponsorlu Bağlantılar

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
HTC’nin Yeni Windows Phone Amiral Gemisi: HTC W8#WL

Uzun süren sessizlik nihayet bozuldu.

Microsoft’un mobil sektörde en eski partnerlerinden biri olan Tayvanlı cep telefonu üreticisi HTC Windows Phoneplatformunda da bu ortaklığa sadık kalarak Microsoft’la birlikte çalışmaya devam etti ve Windows Phone platformu altında bir çok model çıkarttı.

Windows Phone 8′le beraber HTC de iki model piyasaya sürmüş ve aradan geçen yaklaşık bir buçuk yıl boyunca firmadan Windows Phone platformuna yönelik herhangi bir hamle görülmemişti. Fakat evleaks’ten gelen bilgiye göre Tayvanlı cep telefonu üreticisi bu sessizliği Windows Phone 8.1 yüklü yeni amiral gemisi ile bozacak.

Evleaks’in twitter üzerinden verdiği bilgilerin güvenirliği oldukça yüksek. Bu nedenle verilen bu bilgiye de doğru gözüyle bakabiliriz. Gelen iddiaya göre HTC, ONE M8 modelinin Windows Phone 8.1 versiyonunu Verizon için hazırlıyor. HTC’nin Windows Phone platformundaki yeni amiral gemisi olması beklenen cihazın adı ise HTC W8 olarak belirlenmiş.

Peki bu tweetten yola çıkarak nasıl bir cihaz beklenebilir? Öncelikle HTC ONE M8 çizgileri taşıyan çift kameralı bir model olabilir. Ayrıca güncel en güçlü Qualcomm Snapdragon chipset barındıracağına da kesin gözüyle bakabiliriz. Muhtemelen 5″ Full HD ekran, 2GB RAM, Micro SD desteği gibi özellikleri de barındıracaktır

HTC’nin böyle bir cihazı sadece Verizon’la kısıtlı olarak satışa sunacağına da ben şahsen ihtimal vermiyorum. Bu kısıtlamalar Amerika’da geçerli olsa da HTC’NİN global pazarda da böyle bir cihaza ihtiyacı olduğu aşikar.

MCR Killjoy

MCR Killjoy

Üye
Oyş, tasarıma bak.:cool

BelaMonte

BelaMonte

Üye
Htc nin tasarımlarını gerçekten beğeniyorum. Ama bu telefonun renkli modellerini çıkarsa çok güzel olur. Bilirsiniz, windows phone renganek bir telefon :)

osmanmert94

osmanmert94

Üye
Tasarım çok hoş. Tasarımını en sevdiğim telefon zaten HTC One altın sarısı rengi.

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Yine 5 Mp Kamera Koyar :ah

ÖEY

ÖEY

Üye
Kamera adam gibi doğru düzgün olursa alınabilir aslında. Ben de HTC'nin tasarımlarını beğeniyorum.

R.A.M

R.A.M

Üye
Tasarımı çok iyi yapıyorlar 8x amirallikden düşecek :(

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

• Beğen
Tepkiler: MixRadio
luckysleven

luckysleven

Üye
Sonunda.. Htc ye saygilar : )

• Beğen
Tepkiler: R.A.M

Bar_Fedaisi

Üye
HTC 8X kullanıcısı olarak beni sevindiren bir haber. Geçen haftalarda HTC ye mail atıp, neden WP platformuna yeterince destek vermediklerini sormuştum. Onlardan gelen cevapta ise, 8.1 güncellemesi ile beraber 8X ve 8S için HTC güncellemesi yayımlayacaklarını ve başka sürprizleri de olabileceğini iletmişlerdi. Sanırım sürprizlerinden biri buymuş.

• Beğen
Tepkiler: ykd96
alical33

alical33

Üye
Eğer ses kaliteside m8 gibi olrsa bende htc ye geçebilirim

PureFood

PureFood

Üye
Hayda, yine Verizon :(

KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
Nede Olsa Nokıa'yı Geçemez Satışlarda

dakamon

dakamon

Üye
Belki ultra piksel oalyını burada kullanmazlar. Bencede kullanmasınlar. Hem bi deneme olur onlar içinde farklı bir kamera koyarlarsa. Ayrıca O iki kameranın olması ve buna göre wp8üzerinde bir yazılım yazmak belki sıkıntı olabilir bilmiyorum sırf bunun yüzünden arkada tek 8 mp li kamera ile gelebilir yaa 13 :)

TurboCall

TurboCall

Üye
Şahsen windows phonr 8 denince benim aklıma renkli boyle biyerde kendini belli eden birşey geliyor ama hiçbşr windows phone 8 li nokia cihaz üst model gibi ağırlık sergileyemiyordu bu iyi olmuş nokia vs htc fanboylarına biraz sıkıntı olur.

Turbo İle Yollandı

• Beğen
Tepkiler: Rainesto
kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
HTC yi sevmem.Ama gerçektende tasarım işini iyi yapıyorlar.Böyle bir telefon Türkiye pazarına gelirse wp ye geçmek isteyenler için güzel bir telefon yani görünüş bakımından umarım gelir

Akhtoher

Akhtoher

Üye
HTC yi sevmem.Ama gerçektende tasarım işini iyi yapıyorlar.Böyle bir telefon Türkiye pazarına gelirse wp ye geçmek isteyenler için güzel bir telefon yani görünüş bakımından umarım gelir
HTC M7 kullandım 4-5 ay tasarım konusunda çılgın firma ama gel gelelim android olduğundan olmuyor işte :)

• Beğen
Tepkiler: TurboCall
Esendağlı

Esendağlı

Üye
Çok iddialı bir model olacak umarım,tasarım harika bence.

ykd96

ykd96

Üye
HTC 8X kullanıcısı olarak beni sevindiren bir haber. Geçen haftalarda HTC ye mail atıp, neden WP platformuna yeterince destek vermediklerini sormuştum. Onlardan gelen cevapta ise, 8.1 güncellemesi ile beraber 8X ve 8S için HTC güncellemesi yayımlayacaklarını ve başka sürprizleri de olabileceğini iletmişlerdi. Sanırım sürprizlerinden biri buymuş.
8x ve 8s için güncelleme geleceğini duymak sevindirdi :)
bende 8s kullanıcısı olarak htc nin windows phone a yönelik çalışma yapmasını iyi buluyorum. bu tasarım Türkiye de baya tutar lumia nın farklı renklerini sevmeyenler için farklı bi kapı olur. umarım windows phone ülkemizde yaygınlaşır.
Edit: Verizon a özel olduğunu görmemişim pardon :lac: umarım ilerleyen zamanda global dağıtım yapılır.

Son düzenleme:

Üst Alt