HTC Wildfire S Micro SDHC yi görüyor sonra aniden bağlantıyı kesiyor!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

maslahat1

Üye
    Konu Sahibi
HTC Wildfire S Micro SDHC yi görüyor sonra aniden bağlantıyı kesiyor!
Arkadaşlar 8 GB micro SDHS kart alayım dedim forumlarda desteklediği yazıyordu. Ancak taktım ilk önce görüyor sonra video çekimi yapayım dedim 15 saniye kayıttan sonra "kartınız bilinmeyen bir sebeple aniden çıkartıldı/sonlandırıldı" gibi bir mesajla videodan çıkıyor ve karta bakıyorum kart görünmüyor. Siz böyle bir problem yaşamadınız mı? Telefondan mı yoksa karttan mı acaba? Kullanan arkadaşların Fikirlerini almak istiyorum.Teşekkürler.

symbianware

symbianware

Üye
karta bir kart okuyucu ile pc'de format atıp tekrar dene ya da denedin mi? fat32 olacak dosya sistemi bir de hızlı biçimlendirme yapma önerilmiyor..

rasimoz1

Üye
arkadaşım aynı sorun bendede yaptı wildfire s telefonum daha sonra uygun kart bulabildinmi veya hata neyden kaynaklanıyormuş bilgi edindiysen bizimle paylaşırsan memnun olurum teşekkürler

rasimoz1

Üye
soruna cevap varmı arkadaşlar

mentos22

Üye
arkadaşlar ben de wildfire s ime toshiba 8 gb micro sd aldım. pc de eski karttaki dosyaları kopyaladım. telefona takınca sd karta yazmaya çalışınca sd kart çıkarıldı hatası alıyorum. sanıyorum bu problemin çözümü yok. bu tel sd kart seçiyor.:kotu:

edit: hafıza kartını fat32 , cluster size : 4096 yapıp deniyorum... sonucu az sonra burada :)

edit 2: olmadı... araştırmaya devam...

vtrnrhkm28

Üye
Bu telefon hafıza kartı seçiyor yeni bir hafıza kartı alman gerek kaliteli marka olsun kingston çalıştırmaz

ali.oren

ali.oren

Üye
Aynı sorun bendede vardı. Orjinal samsung 8gb kart aldım ve 6 aydır kullanıyorum. Hiçbir sıkıntısı yok

sevket53

Üye
Arkadaşlar benimde htc wildfire s telefonum var, yeni aldım. Hafıza kartı alacağım piyasaya baktığımda gözüme kestirdiğim toshıba oldu. nedeni ise okuma hızı: 20mb/s, yazma hızı ise 10mb/s cep telefonu için mükemmel bi hız. sizlerin yazmış olduğu yorumlar beni tedirgin etti. toshıba kullananlara soruyorum tam olarak sonuca ulaşn varmı?

ataberk84

Üye
Arkadaşlar aynı sorunu bende yaşadım hafıza kartlarından kaynaklanıyor bilgilendireyim hafıza kartım 16 gb microsd HC class 6

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt