Htc touch 2 mi hd 2 mi?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

4MaxPayne

Üye
hd2'den şaşmayın derim

61semih

61semih

Üye
hd2 derim kesinlikle..esime iphone aldim kendime de hd2... e\genel olarak iphone uygulamalari ustun ama hd2 de cebindeki pc...kesinlikle hd2 al derim...touch a girme..
ayrica cokta guzel cebe giriyor...
ekrana zati diyecek sozum yok istedigin telefonun yanina getirip kiyasla...digerleri ezik kaliyor yaninda...
islemcisi acciyip hizli bisiy...
daha ne diyim ben saaaa
zaten ıkısıde pda olmasına karsın aynı kefeye koyulup karsılastırılamaz bıle secımde kullanıcının ıstegıne ve butcesıne kalmıs bısey ama aradaakı fıyat farkının multitouch,işlemcihızı,ram-room,ke kamera cozunurlugu ve buyuklugu farkı var okadar fıyat farkı ıcın deger dıyorsan hd2 alacaksın

alfa217

Üye
başlıktada belirttiğin gibi iki cihazı karşılaştırma gibi bi hata yapılamaz.leo herşeyiyle meganın iki katı.fiyatıda tabiki :)

arkadaşın biri videoda anahtarlıkla vuruyo çizilmiyor demişte o cihazda koruyucu kaplı o yüzden öyle.sakın deneyim demeyin hassas cihazdır.eğer maddi durum elveriyorsa leo alacaksın yok ortaşeker olsun dersen mega alacaksın.mega da çok güzeldir işlemci hızı yeterli seviyede ram/rom hafızaları zaten aynı.meganın tek kötü yanı ekran çözünürlüğünün 240x320 olması bunun dışında herşeyiyle mükemmel.ayrıca windows mobile ın uygulama alanı iphone dan çok daha geniştir.dokunmatik bir sürü oyun var aşağıdaki adreste

yeah34

yeah34

Üye
hd2 = 1200 her seyiyle guzel ekran kamera
t2 = 575 ekran kucuk kamera dusuk gerisi hd 2 ile ayni arayuz wm 6.5 prof
iphone = kaca tutururlarlarsa goturuyolar :D walla hackden anlamiyosan hic bulasma her sey para arti flash yok

senam38

Üye
hadi son 480 tl olsun o zaman hocam benim cihazımda sıfır 2. el demeye şahit ister hocam ve yanında 30 tl değerinde 2 adet ekranın cizilmemesi için ekran stickeri ve slikon kılıf yanında hediyem adaptör kulaklık usb falan hiç kullanılmadı bırakın cizik toz yok karar sizin 100 tl kardasınız az para değil
ARKADAŞLAR CİHAZ SATILALI 4 GÜN OLDU YENİ FIRSAT BULUP YAZABİLDİM SAYGILAR:oke:

unicorn13

Üye
arkadaşlar merhaba,
htc kullanan birileri olarak sizin yardımınıza ihtiyacım var.
HTC Wildfire ve HTC Touch HD arasında kaldım...HD2'nin fiyatı yüksek olduğu için onu düşünmüyorum :(

Siz hangisini tavsiye edersiniz?
2telefonuda sahibinden.c0m'da 550 civarında buldum.Garantili diyorlar ama pek inanasım gelmedi.Aldığım zaman güncelleme yaparken sorun yaşar mıyım?Bana seri numarasının kayıtlı olduğuna dair belge göndereceklerini söylediler.

Siz ne tavsiye edersiniz lütfen söyleyin :(
En fazla 600TL verebilirim :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt