Htc touch 2 mi hd 2 mi?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

canmania

Üye
    Konu Sahibi
Htc touch 2 mi hd 2 mi?
Öncelikler bazı arkadaşlar hd2 yle touch 2 yi nasil kıyaslarsın gibi eleştirilerde bulunabilirler öncelikle şunu belirteyim ben bu telefonlardan birini turkcell kontratlı paketlerle alacağım.Aslında tercihim tabiki hd 2 ama bazı dezavantajlarlı var ekran çok büyük olduğu için pantolonun cebine sığmadığı söyleniyor ayrıca telefonun ekranı çok hassasmış en ufak darbede zarar görüyormuş. Touch2 ninde ekranı çok küçük ve işlemcisinin yavaş olduğunu söylüyorlar bu modelleri kullanan yada bilgi sahibi olan arkadaşlar varsa yardımcı olurlarsa sevinirim....

zwangless

zwangless

Üye
Hd2 sandığım kadarıyla en büyük ekranlı cep telefonu. cep dediysem pantolon cebi değil. Maşallah kocaman ekran. Ona ait özel cep lazım :) Tabii ki hassas olabilir çünkü bayağı bir ince. oteki daha alt versiyonu. Ee haliyle yavaş veya ekranı küçük. Ekran ne işine yarar? Film izlersin veya internet. Bende almayı dusunuyorum hd2. ama tabii ki hd2 cepte veya normal telefonlar gibi normal şekilde gezdiremezsin herhalde bildiğim kadarıyla.

denizcaptain

Üye
Hd2 sandığım kadarıyla en büyük ekranlı cep telefonu. cep dediysem pantolon cebi değil. Maşallah kocaman ekran. Ona ait özel cep lazım :) Tabii ki hassas olabilir çünkü bayağı bir ince. oteki daha alt versiyonu. Ee haliyle yavaş veya ekranı küçük. Ekran ne işine yarar? Film izlersin veya internet. Bende almayı dusunuyorum hd2. ama tabii ki hd2 cepte veya normal telefonlar gibi normal şekilde gezdiremezsin herhalde bildiğim kadarıyla.
hd2 çok rahat gezdiriliyor cepte :naughty:
kesinlikle tavsiye ederim güzel telefon :heyo:
touch 2 hakkında bir fikrim yok

zwangless

zwangless

Üye
Peki hd2 rahat rahat çizilmiyor değil mi? İnternet tarayıcısı nasıl kısa bir bilgi verirmisin? genel olarak

denizcaptain

Üye
Peki hd2 rahat rahat çizilmiyor değil mi? İnternet tarayıcısı nasıl kısa bir bilgi verirmisin? genel olarak

ekran çizilmesi için diyorsanız you tube da video izledim adam anhtarı bastırıyor çizilmiyor, dışını diyorsa çizilemeyecek bir yapıya sahip değil dikkat etmek lazım, internet tarayıcı opera var güzel ayrıca flash destekli bir tarayıcı yükledim video sitelerini bile izliyorum.
youtube için programı var onda daha güzel görüntü var tabiki.

ne kadara geldi size hd2 toplam fiyat olarak?
1460 lira ya geldi 9 taksit ile aldım turkcell den
faturalı hattınız varsa kampanyaları var 1 gb internet paketi ile tabi fiyaat 2000 liranın üzeerine çıkıyor.

şimdilik sorunsuz kullanıyorum tavsiye edebilirim, donma, kasma, kilitlenme diye birşey yok :oke:

senam38

Üye
bende touch2 var arkadaşlar işlemcisi hd2 nin yarısı kadar ama 528 mhz ekranda o şekilde yarısı kadar şık ve kibar diğer tüm özellikler aynı sizi bilirsiniz tercih sizin aynı işlevi görüyor sonuçta ama hd 2 nin hakkını yemiyorum cidden adamlar yapmış

ismail_23

Üye
touch 2 de mesaj yazmak sorun oluyor mu youtube de videosunu izledim mesaj yazmak için kalem kullanıyordu ayrıca hd2 nin de ekranı düşmelere karşı çok hassasmiş 2000 tl verip öyle bi risk almak istemem

senam38

Üye
touch 2 de mesaj yazmak sorun oluyor mu youtube de videosunu izledim mesaj yazmak için kalem kullanıyordu ayrıca hd2 nin de ekranı düşmelere karşı çok hassasmiş 2000 tl verip öyle bi risk almak istemem
yok kardeş bildiğin telefon tuşları üzerinde alfabe cıkıyor tuşlarla nasıl yazıyorsan o şekil yazılıyor ben günde 50 sms kullanan biri olarak gayet rahat yazıyorum çok kalay kullanımı ben çok memnunum

ismail_23

Üye
telefonu sigortalatabilir miyiz?

61semih

61semih

Üye
tuch 2 yı bugun ınceledım aradakı 900 tl lık fark cok abartı bence tuch2 bekledıgımden daha ıyıydı aradakı fark degmez bence tabı ekranı sana kucuk gelmezse(2.8inç)

senam38

Üye
Arkadaşlar bu arada yeni aldığım htc touch2 mi satıyorum maddi sıkıntıdayım sıfır çok az kullanılıldı 3 günlük bırakın cizik toz bile yok yanında 2 adet ekran stickeri ve slikon kılıfıyla kutusu tüm aparatları eksiksik hiçbiri kullanılmadı 640tl ye aldım 500 tl ye satacağım alıcılar bana mesaj atsın

61semih

61semih

Üye
Arkadaşlar bu arada yeni aldığım htc touch2 mi satıyorum maddi sıkıntıdayım sıfır çok az kullanılıldı 3 günlük bırakın cizik toz bile yok yanında 2 adet ekran stickeri ve slikon kılıfıyla kutusu tüm aparatları eksiksik hiçbiri kullanılmadı 640tl ye aldım 500 tl ye satacağım alıcılar bana mesaj atsın
ben bugun tim den 575 tl ye aldım75 tl ıcın kımse ıkıncı el almaz sanırım

senam38

Üye
hadi son 480 tl olsun o zaman hocam benim cihazımda sıfır 2. el demeye şahit ister hocam ve yanında 30 tl değerinde 2 adet ekranın cizilmemesi için ekran stickeri ve slikon kılıf yanında hediyem adaptör kulaklık usb falan hiç kullanılmadı bırakın cizik toz yok karar sizin 100 tl kardasınız az para değil

61semih

61semih

Üye
hadi son 480 tl olsun o zaman hocam benim cihazımda sıfır 2. el demeye şahit ister hocam ve yanında 30 tl değerinde 2 adet ekranın cizilmemesi için ekran stickeri ve slikon kılıf yanında hediyem adaptör kulaklık usb falan hiç kullanılmadı bırakın cizik toz yok karar sizin 100 tl kardasınız az para değil
ozaman olabilir ama hacı :) suepr telefon herkeze tavsıye ederım sadece kamerası berbat ama ozellıklerının yanında bu hıc kalıyor bu fıyata daha ıyısını yok varsada oda htc hd onunda fiyatı malum :)

senam38

Üye
ozaman olabilir ama hacı :) suepr telefon herkeze tavsıye ederım sadece kamerası berbat ama ozellıklerının yanında bu hıc kalıyor bu fıyata daha ıyısını yok varsada oda htc hd onunda fiyatı malum :)
yok usta kamerada güzel zoom özelliği falan çok süper yani net kamerası var bilgisayarda süper gösteriyor resimleri maddi durum iyi olsa satmam inan süper bi makina yok yok cihazda herşeyi yapabiliyosun bildiğin minibook yani:oke:

yeah34

yeah34

Üye
t2 daha iyi denemez hd2 ye gore ama ekran kucuk işlemci az ? işlemci yicek pek bşisi bulamadim ben acikcasi =) kasilmada gormedim t 2 war gayet guzel

klavye isi ise 3 cesit klavye war ben normal tel klavyesini aldim gayet buyudu tuslar yazma konusunda sorun yokda

oyun bulamadim dokunmatik :D

61semih

61semih

Üye
T2 KAMERASI n73 oranla berbat n73 ten sonra bana cok dusuk geldi foto cekerken elının kıpırdamaması gerek yoksa tamamen gıdıyo foto video su fena deıl ama

yeah34

yeah34

Üye
kamera isi oyle malesef ama pda aliyosan azcik multi medyadan vazgeciceksin .. malesef 600 liraya aldim teli bi kamera kotu kotude denmez ama idare eder diyelim k790i den sonra banada oyle geldi ama pekde aradigim bir sey degil sonucda cam gibi ceksin diyosan baska tel alman daha iyi 1 milyar civarinda o tur pda lar

asklapios

Üye
hd2 derim kesinlikle..esime iphone aldim kendime de hd2... e\genel olarak iphone uygulamalari ustun ama hd2 de cebindeki pc...kesinlikle hd2 al derim...touch a girme..
ayrica cokta guzel cebe giriyor...
ekrana zati diyecek sozum yok istedigin telefonun yanina getirip kiyasla...digerleri ezik kaliyor yaninda...
islemcisi acciyip hizli bisiy...
daha ne diyim ben saaaa

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt