Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Htc telefon önerilerinizi alayım 400-500 tl arasında olsun
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Boy41
Üye
Konu Sahibi
Htc telefon önerilerinizi alayım 400-500 tl arasında olsun
600 tlyede yakın olabilir yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar 2.el olarak hangisi iyi sizce
sıkılır satar,model yükseltmek için satar,paraya ihtiyacı vardır satar...
600e biraz zorlarsan HTC HD2 düşünebilirsin verdiğin parayı fazlasıyla hakediyor 1 tane telefon değil 3 tane telefon almış olursun orjinalinde windows mobile 6.5 vardır sıkıldın mı android yükleyebilirsin bi süre sonra ondan da mı sıkıldın windows phone 7 yükleyebilirsin ben şuan kullanıyorum acayip memnunum verdiğim paraya değer aşırı değer hemde tavsiyemdir
__xXx__
Üye
vodafone hattın varsa gayet ucuz bir fiyata wildfire s alabilirsin 360 liraya geliyor
fireman87
Üye
Wildfire S var fakat ondada dokunmatik sorunu var, ama herkeste olmuyor..
mesela ben htc touch2 den cok memnundum telefonun hızı cok ıyıdı bır sorunuda yoktu fakat hem android etkenı hemde model yukseltmek ıstedıgımden sattım telefonu.
htc o fıyat aralıgındakı htclerı tercıh edeceksen hd2 den baska onermem 2.el fıyatı o cıvarlardadır sanrım.wm6ç5 wm7 android yuklenebılıyor.kocaman ekranıda var
mesela ben htc touch2 den cok memnundum telefonun hızı cok ıyıdı bır sorunuda yoktu fakat hem android etkenı hemde model yukseltmek ıstedıgımden sattım telefonu.htc o fıyat aralıgındakı htclerı tercıh edeceksen hd2 den baska onermem 2.el fıyatı o cıvarlardadır sanrım.wm6ç5 wm7 android yuklenebılıyor.kocaman ekranıda var