Htc telefon önerilerinizi alayım 400-500 tl arasında olsun

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Boy41

Üye
    Konu Sahibi
Htc telefon önerilerinizi alayım 400-500 tl arasında olsun
600 tlyede yakın olabilir yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar(h) 2.el olarak hangisi iyi sizce

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
bence 2.ele yönelme. Memnun kalsa satmaz. :)

600 liraya kadar huawei x5 var. Ona bak. :oke:

jigsaw_54

Üye

sıkılır satar,model yükseltmek için satar,paraya ihtiyacı vardır satar... :)

600e biraz zorlarsan HTC HD2 düşünebilirsin verdiğin parayı fazlasıyla hakediyor 1 tane telefon değil 3 tane telefon almış olursun orjinalinde windows mobile 6.5 vardır sıkıldın mı android yükleyebilirsin bi süre sonra ondan da mı sıkıldın windows phone 7 yükleyebilirsin ben şuan kullanıyorum acayip memnunum verdiğim paraya değer aşırı değer hemde :D tavsiyemdir :oke:

__xXx__

__xXx__

Üye
vodafone hattın varsa gayet ucuz bir fiyata wildfire s alabilirsin 360 liraya geliyor

fireman87

fireman87

Üye
Wildfire S var fakat ondada dokunmatik sorunu var, ama herkeste olmuyor..

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
peki eray sayesinde fikir değiştirdim.

HD2 ya da Vodafone'dan HTC Wildfire S olabilir. :oke:

nalcam22

nalcam22

Üye
vodafone hattın varsa gayet ucuz bir fiyata wildfire s alabilirsin 360 liraya geliyor
Şöyle şeyler demeyin lütfen yaw 5800 da yediğim kazığı suratıma vuruyosunuz resmen. Bu htc wildfire s peşin nekadar

__xXx__

__xXx__

Üye
700 800 tl arası değişiyor bayiiler ve tekno marketler arasında

nalcam22

nalcam22

Üye
baktım o tel biraz küçük ama gitcem htc desire s veya hd felan alıcamYani alırsam htc alıcam

61semih

61semih

Üye

mesela ben htc touch2 den cok memnundum telefonun hızı cok ıyıdı bır sorunuda yoktu fakat hem android etkenı hemde model yukseltmek ıstedıgımden sattım telefonu.
htc o fıyat aralıgındakı htclerı tercıh edeceksen hd2 den baska onermem 2.el fıyatı o cıvarlardadır sanrım.wm6ç5 wm7 android yuklenebılıyor.kocaman ekranıda var

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
mesela ben htc touch2 den cok memnundum telefonun hızı cok ıyıdı bır sorunuda yoktu fakat hem android etkenı hemde model yukseltmek ıstedıgımden sattım telefonu.htc o fıyat aralıgındakı htclerı tercıh edeceksen hd2 den baska onermem 2.el fıyatı o cıvarlardadır sanrım.wm6ç5 wm7 android yuklenebılıyor.kocaman ekranıda var
ondan bi sonraki yorumuma bakabilir misin ??

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt