HTC Sensation XL mi HTC Sensation mı??

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
gryclnk

gryclnk

Üye
    Konu Sahibi
HTC Sensation XL mi HTC Sensation mı??
arkadaşlar htcnin bu iki modelinden birini alcam fakat karar verebilmiş değilim. Herkesten kisada olsa tavsiyelerini; kullananlardan olumlu olumsuz yönlerini dinlerim. Herşey hazir ama karar weremediğimden henüz alamadim telefonu. üstadlar bekliyorum yorumlarini

şimdiden teşekkürler

DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
Sensation XL ağır bir telefon bunu dert etmiyorsan çelik kasasıyla ve özellikleriyle ve de rengiyle daha alınası bir telefon ;)

MasteLaa

MasteLaa

Üye
XL bildiğim kadarı ile tek çekirdekli bir telefon bunun yerine One s veya XE daha iyi bence :)

DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
Bu gece bana bakmayın dostlar Fatih ne derse doğrudur uykuluyum da :)

gryclnk

gryclnk

Üye
    Konu Sahibi
Yorumlarınız için teşekkürler öncelikle.

Dediğiniz gibi benm için hızlı olması pek önemli değil. Zaten şu anda 5800 kullanıcısıyım ve bana göre bu htc uçak gibi gelecek galiba:) dış görüntü ve sese gerçekten önem veren biriyim. Zaten 5800ıda müzk için almıştım. Kaliteli sesle müzik dinlemeyi film izlemeyi her zaman tercih etmişimdir. Bu mantıkla benm için xl daha mantıklı değilmi ?

MasteLaa

MasteLaa

Üye
Yorumlarınız için teşekkürler öncelikle.

Dediğiniz gibi benm için hızlı olması pek önemli değil. Zaten şu anda 5800 kullanıcısıyım ve bana göre bu htc uçak gibi gelecek galiba:) dış görüntü ve sese gerçekten önem veren biriyim. Zaten 5800ıda müzk için almıştım. Kaliteli sesle müzik dinlemeyi film izlemeyi her zaman tercih etmişimdir. Bu mantıkla benm için xl daha mantıklı değilmi ?
Hayır verdiğin fiyat-verimlilik uyumu çok önemli.XL tek çekirdek bir Android telefon.Alacağın fiyata çift çekirdek telefonlar mevcut.Bunlardan biri de XE veya One S ikisinden birine bakmalısın.XL ile uğraşma derim.

FK5896

FK5896

Üye
ben XL kullanıyorum. hoparlör sesi biraz düşük.. ama müzik dinlemeyi seviyorsan beats audio kulaklığıyla bir harika istediğinden daha fazlasını edersin bu konuda telefonun hızı ideal. oyunlarda bazen takılma yapıyor çok hafif bazen tam tersi yağ gibi akıyor. bu da sanırım telefona bulaşmış virüslerden kaynaklanıyor ya da aşırı ısınmasından. ama kulaklarını seviyorsan tafsiye etmem. 2 ay müziğe verdim kendimi iki kulağımda ağrımaya başladı... :D

DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
XL iyidir ama artık alınmaz bence Sensation yada Sensation XE ye bak derim eğer maddi durum yeterliyse One S modeline de bakmalısınız :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...