HTC Sensation XL mi HTC Sensation mı??

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
gryclnk

gryclnk

Üye
    Konu Sahibi
HTC Sensation XL mi HTC Sensation mı??
arkadaşlar htcnin bu iki modelinden birini alcam fakat karar verebilmiş değilim. Herkesten kisada olsa tavsiyelerini; kullananlardan olumlu olumsuz yönlerini dinlerim. Herşey hazir ama karar weremediğimden henüz alamadim telefonu. üstadlar bekliyorum yorumlarini

şimdiden teşekkürler

___kaptan___

___kaptan___

Üye
bende HTC XL almayı düşünüyordum ama tek çekirdek olmasından dolayı arkadaşlar pek tavsiye etmedi, ama HTC One S'i önerdiler eğer düşünürsen HTC One S alabilrsin ama S4 işlemcilisi daha iyi galiba :)

- - - Eklendi - - -

HTC XL 'ı genişmi geniş ekranı için düşünmüştün ve en az 2çekirdek ile birleşik bi işlemcisi var diye biliyordum ama tek çekirdekmiş bu bende büyük hayal kırılkığı yarattı :( 2 çekirdek olsaydı ve de 1GB rami olsaydı kesin alcaktım ama arkadaşlar pek önermediler şuan HTC One S ve Samsung galaxy S2 arasındayım ama One S'e de bakmanı öneririm kardeş :)

gryclnk

gryclnk

Üye
    Konu Sahibi
Şimdi öncelikle şunu söylim fiyat konusunda sınırları oldukça aştım bi azar işittim işitecem. 5 tlye bile tahammülü kalmadı bazı aile fertlerinin :) yani one s i bilemiyorm :)
Diğer açıdan telefonun şık tasarımı beni xlye yöneltti. kaldıki kaliteli sese ve müziğe çok önem veririm. bu özelliklerde beni benden almadı değil :) xlnin donanımsal özelliklerine bakacak olursak şu anda kullandığım 5800dan kat kat iyi. ki 5800da beni tek deli eden videoları izleyememem yada kötü kaliteyle izleyebilmem.
demem o ki xl 5800dan sonra beni tatmin eder gibime geliyo.
sensation ise donanımsal olarak çok daha iyi ve bende kuşkular uyandırmıyo değil xlye göre :/

___kaptan___

___kaptan___

Üye
hmm anladım kardeş :) yine de sen bilirsin yani hani olmuşken en iyisi olsun ama bütcene göre ii olsun diyosan bi araştır HTC One S'i olmazsa HTC XE 'ye de bakabilirsin yani :) telefonu en çok hangi amaç için istiyorsun kardeş yani nasıl olduda HTC Sensation ve HTC XL arasında kaldın?

- - - Eklendi - - -

http://kiyas.la/cep-telefonu/karsilastir/HTC-Sensation-vs-HTC-Sensation-XL

HTC Sensation ve HTC Sensation XL kıyaslaması kardeş buyur :)

MasteLaa

MasteLaa

Üye
Elbette one s..uzun uzun yazmak istemiyorum ama tek cekirdek isine yaramaz..one s e bakmani oneririm. :)

___kaptan___

___kaptan___

Üye

Bu da HTC Sensation ve HTC One S kıyaslaması kardeşim :)

CasuS_87

CasuS_87

Üye
One s ;)

Kerim.

Kerim.

Üye
one s:good:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt