Htc sensation xe mi Samsung galaxy s2 mi

Sponsorlu Bağlantılar

ByYlmzZz

ByYlmzZz

Üye
Benim tercihim kuşkusuz XE olurdu muhteşem ötesi bir cihaz...şu an onu geçecek cihaz görmüyorum tabi yakında çıkıcak cihazları saymassak...

caglar_cf

Üye
    Konu Sahibi
Allah allah nasıl 350 mb kalıyor hayret ettim intertette ilk açılışta max 200 mb gördüm de ben.

klongs

klongs

Üye
bende galaxy s 2 var arkadaşta sensetion xe var sensetion xe nin galaxy s 2 den tek üstün yanı ses kalitesi onun dışında ram olsun hız olsun s2 daha iyi samsungun teknik servisi de iyi wirelesste bir sorun vardı benim modemi görmüyordu teknik servise verdim 1 hafta sonra geri verdiler

caglar_cf

Üye
    Konu Sahibi
Klongos arkadaşının telefonunda ne kadar boş ram kalıyor ?

klongs

klongs

Üye
en fazla 250 mb ram boş oluyo

Türe

Türe

Üye
sensation xe kardeşim :oke:

• Beğen
Tepkiler: ByYlmzZz
klongs

klongs

Üye

burdada karşılaştırması var

ByYlmzZz

ByYlmzZz

Üye
hocam bana samsung'un teknik servis konusunda iyi hizmet verdiğini söyleme..herkese aynı değil çünkü...birde tek üstün yanı ses demek yanlış olmazmı arayüz olarak ta çok farklılar..ben her halükarda XE derim..
bende galaxy s 2 var arkadaşta sensetion xe var sensetion xe nin galaxy s 2 den tek üstün yanı ses kalitesi onun dışında ram olsun hız olsun s2 daha iyi samsungun teknik servisi de iyi wirelesste bir sorun vardı benim modemi görmüyordu teknik servise verdim 1 hafta sonra geri verdiler

klongs

klongs

Üye
hocam bana samsung'un teknik servis konusunda iyi hizmet verdiğini söyleme..herkese aynı değil çünkü...birde tek üstün yanı ses demek yanlış olmazmı arayüz olarak ta çok farklılar..ben her halükarda XE derim..
arayüzün görüntüsü iyi ama çok yiyor htc nin teknik servisi daha kötü samsungtan benim arkta htc titan vardı önce normal kullanıyordu sonra sim lock oldu servise götürdü 1 ay bekledi sonra adamlar yapamadık dedi yeni tel alın dedi

ParduSS

ParduSS

Üye
xe tabiki

caglar_cf

Üye
    Konu Sahibi
klongos peki fps oyunlarda nasıl performansı. Mesela modern combat 3 ü akıcı oynatıyor mu

klongs

klongs

Üye
çok süper hiç donmuyor inanılmaz akıcı ilk başlarda mouse olmadığı için(alışmışım mouse e) oyunlara alışmak zor oluyor ama alıştın mı bırakamıyorsun

ByYlmzZz

ByYlmzZz

Üye
hocam sansung'un teknik servisi berbat htc'ye göre nasıldır bilmem ama beni dinden imandan çıkardı en son dava açmaya kadar gitti yol baktılar ben haklı çıkıcam yeni cihaz verdiler..
arayüzün görüntüsü iyi ama çok yiyor htc nin teknik servisi daha kötü samsungtan benim arkta htc titan vardı önce normal kullanıyordu sonra sim lock oldu servise götürdü 1 ay bekledi sonra adamlar yapamadık dedi yeni tel alın dedi

klongs

klongs

Üye
hocam sansung'un teknik servisi berbat htc'ye göre nasıldır bilmem ama beni dinden imandan çıkardı en son dava açmaya kadar gitti yol baktılar ben haklı çıkıcam yeni cihaz verdiler..
sende gene vermişler arkın ki yurtdışından geldi diye vermediler halbuki pasaport kayıtlı kaçak da değil

caglar_cf

Üye
    Konu Sahibi
Klongs ben xe için sordum biliyosun dimi yanlıslık olmasın da. Xe iyi oynatıyo mu demek istedim modern combat 3türü fps oyunları

klongs

klongs

Üye
Klongs ben xe için sordum biliyosun dimi yanlıslık olmasın da. Xe iyi oynatıyo mu demek istedim modern combat 3türü fps oyunları
bilmiyorum arkadaş sadece müzik dinliyor o oyun sevmiyor ona bir şeye diyemeyeceğim

ByYlmzZz

ByYlmzZz

Üye
oda lafmı be kardeşim benim xperia neo V bile modern cmbat 3'te banamısın demiyo bende 205 adreno gpu var onda 220 gpu var sen düşün...

----------Eklendi @ 16:24:11 ---------- Yazıldı @ 16:23:36 ----------

ben hakkımı söke söke alırım kardeşim zaten artık samsung'dan soğudum dilim yandı bir kere şu an'lık sony ericson çok güzel..
sende gene vermişler arkın ki yurtdışından geldi diye vermediler halbuki pasaport kayıtlı kaçak da değil

klongs

klongs

Üye
klongos peki fps oyunlarda nasıl performansı. Mesela modern combat 3 ü akıcı oynatıyor mu

birde samsung,galaxy s2 için modern combat 3 dead space gibi oyunların bazılarını bedavaya samsung apps de veriyor

• Beğen
Tepkiler: Amaru Shady
Türe

Türe

Üye
sense en iyi android arayüzü buna emin olabilirsin :oke:

• Beğen
Tepkiler: ByYlmzZz

caglar_cf

Üye
    Konu Sahibi
Konu güncell.