Telefon Tavsiyesi Htc Sensation Xe mi İphone 4S mi ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Yaakup38

Üye
    Konu Sahibi
Htc Sensation Xe mi İphone 4S mi ?
Arkadaslar bu iki cep telefonu arasındayım telefonu almanyadan getirtcek fiyatları önemsiz olarak yorum yapmanızı istiyorum.
Bana öyle bir neden söyleyin ki onu Kullanıyım..Ses,Kamera,İnternette kolaylık dolasabileceğim güzel bir telefon almak istiyorum..
Uygulamalar yönünden de tabiki ..

İki Telefonun özelliklerini biliyorum.Youtubeden bir sürü video izledim Türkiyede yapılan incelemeleride gördüm fakat emin olamadım iphone 'nu herkes görünce ağzı ucukluyo..
Bu iphone'nun iyi olmasından mı yoksa popüler olmasındanmıdır anlamadım..

*-king-*

*-king-*

Üye
benım ıstediğim telefon iphone her yönüyle çok iyi ıphone kullanan cok tanıdıgım var cok memnunlar bende kullanıyorum onların telefonlarını cok guzel bence ıphone al

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
iPhone :oke:

Kamerası interneti Sensation XE'den daha iyi. Ancak ses olarak esin birşey söyleyemem.

Yaakup38

Üye
    Konu Sahibi
Iphone 4s daha ağır basıyor ... galiba..

MezraL123

MezraL123

Üye
Biri android biri ios ne desek boş. Bu arada asıl neden telefonun popüler olması. Ses kalitesi olarak bakarsan XE'de beats audio var ve fazlasıyla iyi ses verir. Ama İphone'un ses kaliteside fazlasıyla iyidir ve ipod kalitesinde ses verir. Dış görünüşü iphone ama arayüz olarak sensation. Ben fiyat önemli değilse iphone al derim..

Yaakup38

Üye
    Konu Sahibi
Tesekkürler :)Iphone gelecek gibi gözüküyor biraz daha yorum yapsın arkadaslar siparis vercem yıl basından sonra

pRime.

pRime.

Üye
Iphone 4s

tempestshine

tempestshine

Üye
bugün İphone4S tanıtan bir video izledim.Hala etkisindeyim.O yüzden iphone 4 derim

Yaakup38

Üye
    Konu Sahibi
Neymis o video varsa linki versene bende izlerim..

tempestshine

tempestshine

Üye

Siri özelliğiyle ilgilide video var.Burdan izleyip Fikir sahibi olabilirsin .. :)

Türe

Türe

Üye
Iphone ;)

Yaakup38

Üye
    Konu Sahibi
Iphone üstün galiba htc yi yazan yok.!

william75

william75

Üye
Iphone 4S:oke: Htc'ye bir türlü ısınamadım etrafımda kim alsa hep sorunlu çıktı.

"ForeverAlone"

"ForeverAlone"

Üye
200 Saat bataryayla ne mutlu size.iPhone hala bu hatayı düzeltmedi.200 Saat yarım gün zor demek.Günde 2 kez şarja takarsınız telefonu.Hem özellik yönünden hem donanım yönünden HTC Sensation XE derim.

• Beğen
Tepkiler: mylucky_37
Masha

Masha

Üye
HTC ile İphone'u bir mi tutuyorsunuz.
Heryerde HTC'nin pil sorununu tartışıyor.
Kesinlikle İphone :oke:

cihan3454

cihan3454

Üye
4s' in de pil sorunu her yerde tartışılıyor. Htc de en azından yedek pil bulundurma şansı var. iphone da ok da yok :)

"ForeverAlone"

"ForeverAlone"

Üye
4s' in de pil sorunu her yerde tartışılıyor. Htc de en azından yedek pil bulundurma şansı var. iphone da ok da yok :)

Katılıyorum.Ayrıca HTC 4S'den 3 kat daha uzun batarya deneyimi sunuyor bunuda söyleyelim :)

Masha

Masha

Üye
HTC Xe'nin eksileri :)

Eksileri:
  • Kamera tuşu yok
  • Fotoğraf kalitesi normalin altında
  • Hafıza kartı yuvası pilin altında
  • Arka kapak açıldığında telefon çekmiyor ve Wifi çalışmıyor.

y n s c n

y n s c n

Üye
Piyasadaki en iyi cihaz 4S. Tercih senin.

cihan3454

cihan3454

Üye
HTC Xe'nin eksileri :)

Eksileri:
  • Kamera tuşu yok
  • Fotoğraf kalitesi normalin altında
  • Hafıza kartı yuvası pilin altında
  • Arka kapak açıldığında telefon çekmiyor ve Wifi çalışmıyor.
Bunlar lphone tam mi yani onda da eksik. 4s in eksilerini yazsak sayfa dolar heralde. ASLI'nda bence ikisi de degil, galaksy s2 :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...