Htc One X/X+ Kullanıcıları >>> Ana KoNu <<<

Sponsorlu Bağlantılar

KaRaMsAr pReNs

KaRaMsAr pReNs

Üye
eklersen sevinirim

ntquartex

ntquartex

Üye
Telefon hiç elinden düşmeden sürekli ekran açık kalacak şekilde yarım gün gidiyor şarj.normal günlük kullanımda ise 1 tam gün gidiyor şarj.

epts

epts

Üye
NavigAsyon bataryA tamken 3 saat 20 dk gidiyor yaklaşık

betoner

betoner

Üye
NavigAsyon bataryA tamken 3 saat 20 dk gidiyor yaklaşık

Az gitmiş. Sebebi ekran ışığının fazla açık olması olabilir. Normalde daha fazla gitmesi gerekir. Normal kullanımda bile ekran büyük rol oynuyor.

epts

epts

Üye
Az gitmiş. Sebebi ekran ışığının fazla açık olması olabilir. Normalde daha fazla gitmesi gerekir. Normal kullanımda bile ekran büyük rol oynuyor.
Evet ekran baya parlaktı

Davulbaz

Davulbaz

Üye
son şarzımda (gece 23de şarz tamamlandı)24 saati geçmek üzereyim dün akşam 2 saat müzik 1 saat küsürde wifi den internete takıldım bugün de ofiste yaklaşık 15 dk gtaIII 5-6 telefon görüşmesi.şuan sarıya düşmek üzere.ilk şarzımı 3 saatte bitirmiştim :D

Uruloki

Uruloki

Üye
En iyi diyebileceginiz navigasyon programı nedir birde benim ki google maps Twitter ve facebook da yerimi bulamıyor ama üzerinde yüklü gelen harita programı ve hava durumu yerimi saniyede buluyor WiFi a bağlı değilim acaba ondan mi ?

betoner

betoner

Üye
Internet yoksa en iyisi igo kulüpte var.

betoner

betoner

Üye
Google haritalar sadece wireless bağlantı destekliyor.

mhmzergn

mhmzergn

Üye
Bende one x almayı düşünüyorum ama görüntülü görüşme lazım bu telefonda varmı operatör üzerinden diyorum programla var ama operatör üzerinden varmı

foreverthe

foreverthe

Üye
Bende one x almayı düşünüyorum ama görüntülü görüşme lazım bu telefonda varmı operatör üzerinden diyorum programla var ama operatör üzerinden varmı
3g ile yani internet paketiyle yok diye bilirim. Ama Wi-fi ile var :)

mhmzergn

mhmzergn

Üye
bu kadar insan one x kullanıyor operatör üzerinden varmı açıklayacak yok yani

ntquartex

ntquartex

Üye
bu kadar insan one x kullanıyor operatör üzerinden varmı açıklayacak yok yani

Aslında bunu bulmak çok basit linki açarsan cevabı göreceksin :

Ha "ben üşenirim oltayla balık tutmaya bana direkt balık verin" dersen cevap : sadece wifi'de görüntülü sohbet var...Yani şebekede yok...Ama sana gtalk kullamanı öneririm karşıdakiyle görüntülü sohbet yapmak için...Tabi her iki tarafta da gtalk yüklü olmalı...

mhmzergn

mhmzergn

Üye
Aslında bunu bulmak çok basit linki açarsan cevabı göreceksin :

Ha "ben üşenirim oltayla balık tutmaya bana direkt balık verin" dersen cevap : sadece wifi'de görüntülü sohbet var...Yani şebekede yok...Ama sana gtalk kullamanı öneririm karşıdakiyle görüntülü sohbet yapmak için...Tabi her iki tarafta da gtalk yüklü olmalı...

teşekkür ederim baktım ama göremedim kusura bakmayın ii bakmamışim demekki hava Bende

DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
    Konu Sahibi
Kimse yanlış bilgilenmesin hiçbir Htc marka telefon 3G desteği yok. Bu yazılımsal bir durum. Firma destek vermiyor. Alternatif programlarla görüntülü konuşmak mümkün internet üzerinden. Şu an için Htc firmasının böyle bir destek sunmayı planlamıypr saygılar.

• Beğen
Tepkiler: hmgurbuz2
mhmzergn

mhmzergn

Üye
Kimse yanlış bilgilenmesin hiçbir Htc marka telefon 3G desteği yok. Bu yazılımsal bir durum. Firma destek vermiyor. Alternatif programlarla görüntülü konuşmak mümkün internet üzerinden. Şu an için Htc firmasının böyle bir destek sunmayı planlamıypr saygılar.

açıklama için teşekkürler

Uruloki

Uruloki

Üye

3g desteği var fakat görüntülü görüşme olayı yok 3g sırf görüntlü görüşme değil o ayrımı yapalım bence hatta 3.5g diye adlandrılan bir üst teknolojide mevcut cihazda ama htc görüntülü aramaya izin vermiyor nedense

DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
    Konu Sahibi

3g desteği var fakat görüntülü görüşme olayı yok 3g sırf görüntlü görüşme değil o ayrımı yapalım bence hatta 3.5g diye adlandrılan bir üst teknolojide mevcut cihazda ama htc görüntülü aramaya izin vermiyor nedense

Haklısın 3G den kastım görüntülü görüşmeydi ama doğru söyledin yanlış anlaşılabilir.

Üst Alt