NavigAsyon bataryA tamken 3 saat 20 dk gidiyor yaklaşık
Evet ekran baya parlaktıAz gitmiş. Sebebi ekran ışığının fazla açık olması olabilir. Normalde daha fazla gitmesi gerekir. Normal kullanımda bile ekran büyük rol oynuyor.
Internet yoksa en iyisi igo kulüpte var.
Google haritalar sadece wireless bağlantı destekliyor.
3g ile yani internet paketiyle yok diye bilirim. Ama Wi-fi ile varBende one x almayı düşünüyorum ama görüntülü görüşme lazım bu telefonda varmı operatör üzerinden diyorum programla var ama operatör üzerinden varmı

bu kadar insan one x kullanıyor operatör üzerinden varmı açıklayacak yok yani
Aslında bunu bulmak çok basit linki açarsan cevabı göreceksin :Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Ha "ben üşenirim oltayla balık tutmaya bana direkt balık verin" dersen cevap : sadece wifi'de görüntülü sohbet var...Yani şebekede yok...Ama sana gtalk kullamanı öneririm karşıdakiyle görüntülü sohbet yapmak için...Tabi her iki tarafta da gtalk yüklü olmalı...
Kimse yanlış bilgilenmesin hiçbir Htc marka telefon 3G desteği yok. Bu yazılımsal bir durum. Firma destek vermiyor. Alternatif programlarla görüntülü konuşmak mümkün internet üzerinden. Şu an için Htc firmasının böyle bir destek sunmayı planlamıypr saygılar.
Kimse yanlış bilgilenmesin hiçbir Htc marka telefon 3G desteği yok. Bu yazılımsal bir durum. Firma destek vermiyor. Alternatif programlarla görüntülü konuşmak mümkün internet üzerinden. Şu an için Htc firmasının böyle bir destek sunmayı planlamıypr saygılar.
3g desteği var fakat görüntülü görüşme olayı yok 3g sırf görüntlü görüşme değil o ayrımı yapalım bence hatta 3.5g diye adlandrılan bir üst teknolojide mevcut cihazda ama htc görüntülü aramaya izin vermiyor nedense