Htc One X/X+ Kullanıcıları >>> Ana KoNu <<<

Sponsorlu Bağlantılar

SertaGE

SertaGE

Üye
arkadaşlar youtube güncellemesinden sonra video izlerken arada hoparlörlerden çıt diye bir parazit çıkıyor(10 ar saniye arayla diyelim)
ama youtube u normal masa üstü ve flash modu açıkken 1080 e kadar sıkıntı yok.acaba youtube güncellemesi ile alakalı olabilir mi.

Mümkün... Ancak bende bahsettiğiniz tarz bir problem yok şuan.

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
Merak ettim, sonucu bildirirseniz sevinirim (:
değişim olmuyormuş. dokunmatik panel değisecekmiş. htc'yi aradım böyle böyle dedim. kameranın toz alması fabrikasyon sorunu değilmi dedim. ilk ay koşulsuz değişim ne oldu dedim. evet sıkıntılı görünüyor cihaz ama ilk ay gönderdiğinizde bizide haberdar etmeliydiniz şu an telefon gelince aynı sorundan 3. kez gönderip bizide haberdar edin değişimi yapalım tek yapabileceğimiz bu dediler.

SertaGE

SertaGE

Üye

değişim olmuyormuş. dokunmatik panel değisecekmiş. htc'yi aradım böyle böyle dedim. kameranın toz alması fabrikasyon sorunu değilmi dedim. ilk ay koşulsuz değişim ne oldu dedim. evet sıkıntılı görünüyor cihaz ama ilk ay gönderdiğinizde bizide haberdar etmeliydiniz şu an telefon gelince aynı sorundan 3. kez gönderip bizide haberdar edin değişimi yapalım tek yapabileceğimiz bu dediler.

Hocam bu işin peşini bırakmayın. Böyle bir olay yok. Yani aynı problemden 3 defa gelmeden değişim olmaz, veya bize haber verecektiniz vs. Tüm mercilere başvuracağınızı, ne gerekiyorsa yapacağınızı belirtin önce. Biraz korkutun, yine olmazsa gerçekten tüketici hakları derneğine gidip bir ihtar çektirin.
Bu tarz durumlarda haklarının bilincinde olmadığını düşünüp tüketici baştan savmak için her şeyi yapıyorlar. Çetin çeviz olduğunuzu gösterin.

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
Hocam bu işin peşini bırakmayın. Böyle bir olay yok. Yani aynı problemden 3 defa gelmeden değişim olmaz, veya bize haber verecektiniz vs. Tüm mercilere başvuracağınızı, ne gerekiyorsa yapacağınızı belirtin önce. Biraz korkutun, yine olmazsa gerçekten tüketici hakları derneğine gidip bir ihtar çektirin.
Bu tarz durumlarda haklarının bilincinde olmadığını düşünüp tüketici baştan savmak için her şeyi yapıyorlar. Çetin çeviz olduğunuzu gösterin.
şimdi tim aracılığı ile dilekçe yazdık bakalım.

DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
    Konu Sahibi

şimdi tim aracılığı ile dilekçe yazdık bakalım.
Olmadı bana pm at kardeşim ben seni neler yapacağın konusunda yönlendiririm merak etme tecrübeliyim bu konularda... Eski telefonum parasını aldım yoksa One X alamayacaktım :)

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici

Olmadı bana pm at kardeşim ben seni neler yapacağın konusunda yönlendiririm merak etme tecrübeliyim bu konularda... Eski telefonum parasını aldım yoksa One X alamayacaktım :)
sağol abi :)

• Beğen
Tepkiler: DreaMagiC
dangerpancu

dangerpancu

Üye
Arkadaşlar htc one x de bugün ekrana baktığımda 2 tane ufacık beyaz nokta gördüm. Ekranın parlakligi acinca biraz daha net gözüküyor resimlerde bazen gözükmüyor bu ölü pixelmidir.Çok dikkatli bkinca belli oluyor bunu basil test edebiliriz iyi forumlar​

DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar htc one x de bugün ekrana baktığımda 2 tane ufacık beyaz nokta gördüm. Ekranın parlakligi acinca biraz daha net gözüküyor resimlerde bazen gözükmüyor bu ölü pixelmidir.Çok dikkatli bkinca belli oluyor bunu basil test edebiliriz iyi forumlar​
Anlattığınız noktalar ölü piksel olduğuna işaret ama şu programı kullanarak renk renk değiştirerek daha rahat görürsünüz. :oke:

ensar63

Üye
Arkadaslar cihazi t mobile germany (tmobile ger 101) cikisli olup da guncelleme alan var mi ?

DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
    Konu Sahibi
Abi yok böyle bi şey ya çok sinirliyim şu an. Yazık sitenin durumuna gerçekten konulan sınırlar çok saçma. Ben 4 saattir başındayım şu bilgisayarın ve konu hazırladım sitenin yararına olacak şekilde şimdi bana 70000 karakter limitinde bahsediyor sistem. Yazıklar olsun ne diyim.

• Beğen
Tepkiler: El-CD

ensar63

Üye

Anlattığınız noktalar ölü piksel olduğuna işaret ama şu programı kullanarak renk renk değiştirerek daha rahat görürsünüz. :oke:

güncel

SertaGE

SertaGE

Üye
Abi yok böyle bi şey ya çok sinirliyim şu an. Yazık sitenin durumuna gerçekten konulan sınırlar çok saçma. Ben 4 saattir başındayım şu bilgisayarın ve konu hazırladım sitenin yararına olacak şekilde şimdi bana 70000 karakter limitinde bahsediyor sistem. Yazıklar olsun ne diyim.

Kardeşim konu anlatımın ne ile ilgiliydi merak ettim gerçekten.
Eğer karakter sınırı konusunda admin veya moderatörler ile çözemezsen başka foruma geçelim derim ;)

• Beğen
Tepkiler: DreaMagiC
DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
    Konu Sahibi
Kardeşim konu anlatımın ne ile ilgiliydi merak ettim gerçekten.
Eğer karakter sınırı konusunda admin veya moderatörler ile çözemezsen başka foruma geçelim derim ;)
Abim tüm gün gün bu konuyla uğraştım belki insanlara yararlı olur diye. Hiç bi çıkarım olmadan hiç bi kâr amacı gütmeden 4 saatimi verdim konuya. Ve bana Co-Admin EroL beyin cevabı konuyu böl alta mesaj olarak yaz diyor. Ben bunu düşünemeyecek kadar akılsız değilim. Reşwana pm attım inşallah bi çözüm bulur bulmazsa zaten o zaman birebir konuşuruz abim saolasın. Buyur kendin bakabilirsin hataya ;

doctorrr

doctorrr

Üye

Abim tüm gün gün bu konuyla uğraştım belki insanlara yararlı olur diye. Hiç bi çıkarım olmadan hiç bi kâr amacı gütmeden 4 saatimi verdim konuya. Ve bana Co-Admin EroL beyin cevabı konuyu böl alta mesaj olarak yaz diyor. Ben bunu düşünemeyecek kadar akılsız değilim. Reşwana pm attım inşallah bi çözüm bulur bulmazsa zaten o zaman birebir konuşuruz abim saolasın. Buyur kendin bakabilirsin hataya ;
:hmmm

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
abi sakin ol :) emeğine sağlık öncelikle. sana özelden atacağım mesajımı bekle :)

SertaGE

SertaGE

Üye
Değerinin bilineceği bir yere kardeşim o zaman. Hiç buraya açıp heba etme emeğini.

Uruloki

Uruloki

Üye
Benide ekleyin yalnız uygulamaları telefon bellegine yüklemesi saçma sd ye taşımak istiyorum rootsuz ve son surum telefon kullandığınız program var mı?

akinao

Üye
Arkadaşlar merhabalar One X ve S3 arasında kaldım yardım ederseniz sevinirim önceliğim şarjımın 1 gün gitmesi ve internet bağlantısında sıkıntı yaşamamam gün içinde konuşma, mesajlaşma ve internet bağlantısı yapıyorum eğer bu dediklerimi yaparken 24 saati buluyorsa One X tercihim çünkü sağlamlık gibi artı ve yadırganamaz bir faktör öne geçiriyor bu telefonu. Kullanan kişiler olarak fikirleriniz önemli yardım ederseniz sevinirim.

Üst Alt