DreaMagiC
Üye
Harika oldu Uğur valla burdan S3 sahiplerine bi resmim var herşeyin test olduğuna inananlara özellikle alın benim cihazdan quandrant sonucuTarık abi süper deme
hele o tuşun kalkması...

Harika oldu Uğur valla burdan S3 sahiplerine bi resmim var herşeyin test olduğuna inananlara özellikle alın benim cihazdan quandrant sonucuTarık abi süper deme
hele o tuşun kalkması...

Öyledir abibayağı iyiymiş bu genç

Arkadaşlar tapatalk ile foruma girdiğimde bu başlığı bulamıyorum.buna benzer bir olay yaşayan var mu başka?
Burayı tapatalk ile görmen için yukarıda sabit konular menüsünden görebilirsin.
[video=youtube;qeMuzSQUdTg]http://www.youtube.com/watch?v=qeMuzSQUdTg[/video]
Bu videoda 3:40 saniyeye gelin ve ekrandaki seçenek tuşuna bakın anlarsınız. Kapasitif tuşların hemen üstünde neredeyse 1 cm lik üçç nokta olan bir menü tuşu![]()
Abi peki one s e ne zaman gelicek bu 4.0.4 güncellemesi ?

Beyler one x için flash yedeği alan varmı? 14'ünde kalkacak mağazadan birimiz yedeklese iyi olur. Ama cihazın rootlu olması lazım.
Nasıl yapacaz ? PM'den veya burdan yazarsan yedeklerim.Anlamadım ?Bu kadar ince olduğunu bilmiyordum![]()
tamamen bitene kadar kullanırız abiBence boşa yedeklersiniz o da zamanla etkisini yitirecek yapıcak bi şey yok![]()

Rica ederimDavetiye ve ekleme ıcın tesekkur ederım..

Harika oldu Uğur valla burdan S3 sahiplerine bi resmim var herşeyin test olduğuna inananlara özellikle alın benim cihazdan quandrant sonucu
Hocam bellekteki herşeyi silin rehberinizi yedekleyin ve bu şekilde fabrika ayarına döndükten sonra güncellemeyi yapın bu skoru alırsınızHocam aynı testten benim cihazım 5300 civarı bir skor elde ediyor. Bu farkı neye borçlusunuz (:
Bu arada ben güncellemeyi direk OTA şekilde yaptım ve güncellemeden sonra herhangi bir restore işlemi yapmadım. Mevcut ücretli ve c rack'lı uygulamalarımın tamamını ve aynı zamanda rehberimi kaybetmek istemediğim için. Acaba restore yaparsam sizin skorlarınıza ulaşabilir miyim?