Htc One X/X+ Kullanıcıları >>> Ana KoNu <<<

Sponsorlu Bağlantılar

DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
    Konu Sahibi
Tarık abi süper deme :D
hele o tuşun kalkması...
Harika oldu Uğur valla burdan S3 sahiplerine bi resmim var herşeyin test olduğuna inananlara özellikle alın benim cihazdan quandrant sonucu :)

El-CD

El-CD

Üye
bayağı iyiymiş bu genç

• Beğen
Tepkiler: DreaMagiC
betoner

betoner

Üye
Arkadaşlar tapatalk ile foruma girdiğimde bu başlığı bulamıyorum.buna benzer bir olay yaşayan var mu başka?

Burayı tapatalk ile görmen için yukarıda sabit konular menüsünden görebilirsin.

SertaGE

SertaGE

Üye
Kamera konusunda kesinlikle iyileştirmeler var. Aynı pozu çektiğim güncelleme öncesi ve sonrası fotoğraflar kendini gösteriyor.

hmgurbuz2

hmgurbuz2

Üye
[video=youtube;qeMuzSQUdTg]http://www.youtube.com/watch?v=qeMuzSQUdTg[/video]
Bu videoda 3:40 saniyeye gelin ve ekrandaki seçenek tuşuna bakın anlarsınız. Kapasitif tuşların hemen üstünde neredeyse 1 cm lik üçç nokta olan bir menü tuşu :)

Abi peki one s e ne zaman gelicek bu 4.0.4 güncellemesi ?

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
Beyler one x için flash yedeği alan varmı? 14'ünde kalkacak mağazadan birimiz yedeklese iyi olur. Ama cihazın rootlu olması lazım.

DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
    Konu Sahibi
Hex4d0r

Hex4d0r

Üye
Beyler one x için flash yedeği alan varmı? 14'ünde kalkacak mağazadan birimiz yedeklese iyi olur. Ama cihazın rootlu olması lazım.

Ben Root yetkisine sahibim :) Nasıl yapacaz ? PM'den veya burdan yazarsan yedeklerim.

DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
    Konu Sahibi
Bence boşa yedeklersiniz o da zamanla etkisini yitirecek yapıcak bi şey yok :)

15097

15097

Üye
Bu kadar ince olduğunu bilmiyordum :ah

perfect59

perfect59

Üye
Davetiye ve ekleme ıcın tesekkur ederım..

SertaGE

SertaGE

Üye

Harika oldu Uğur valla burdan S3 sahiplerine bi resmim var herşeyin test olduğuna inananlara özellikle alın benim cihazdan quandrant sonucu :)

Hocam aynı testten benim cihazım 5300 civarı bir skor elde ediyor. Bu farkı neye borçlusunuz (:
Bu arada ben güncellemeyi direk OTA şekilde yaptım ve güncellemeden sonra herhangi bir restore işlemi yapmadım. Mevcut ücretli ve c rack'lı uygulamalarımın tamamını ve aynı zamanda rehberimi kaybetmek istemediğim için. Acaba restore yaparsam sizin skorlarınıza ulaşabilir miyim?

hmgurbuz2

hmgurbuz2

Üye
Ama One x e gelen yenilikler one s te olmadığı için bence gelmesi lazım.inşallah gelir...

DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
    Konu Sahibi
Hocam aynı testten benim cihazım 5300 civarı bir skor elde ediyor. Bu farkı neye borçlusunuz (:
Bu arada ben güncellemeyi direk OTA şekilde yaptım ve güncellemeden sonra herhangi bir restore işlemi yapmadım. Mevcut ücretli ve c rack'lı uygulamalarımın tamamını ve aynı zamanda rehberimi kaybetmek istemediğim için. Acaba restore yaparsam sizin skorlarınıza ulaşabilir miyim?
Hocam bellekteki herşeyi silin rehberinizi yedekleyin ve bu şekilde fabrika ayarına döndükten sonra güncellemeyi yapın bu skoru alırsınız :)

perfect59

perfect59

Üye

Son gelen guncelleme ıle aldığım benchmark skorum..

Üst Alt