Htc One X/X+ Kullanıcıları >>> Ana KoNu <<<

Sponsorlu Bağlantılar

sarigöz

Üye
benide eklerseniz sevinirim iyi forumlar

omaray

Üye
benim telefon açılırken 1&1 reklamı veriyor bu yazılım almanya için bunu türkiye olan versiyonu atsak olur mu şimdiden herkese çok tsk ederim

- - - Eklendi - - -

son olarak yurt dışı olan telefonun sadece imei Nosu ile tamir yapılır dedi htc yani evrak falan gerek yok

ensar63

Üye
Arkadaşlar Telefonumda cyanogenMod 10 Alpha1 yüklü rom gayet stabil fakat voltaj değeri yüksek ve batarya çabuk bitiyor. Voltaj düşürücü bir program tavsiye eder misinz?

hmgurbuz2

hmgurbuz2

Üye
benim telefon açılırken 1&1 reklamı veriyor bu yazılım almanya için bunu türkiye olan versiyonu atsak olur mu şimdiden herkese çok tsk ederim

- - - Eklendi - - -

son olarak yurt dışı olan telefonun sadece imei Nosu ile tamir yapılır dedi htc yani evrak falan gerek yok

1&1 demek galiba tek operatör demekti..

serrrkan5561

serrrkan5561

Üye
Arkadaşlar One X menüde Tuneln Radio var sanırım bu online radyo onu kullanmak extra bi ücretlendirme yaratırmı ? Vodafone faturalı hattım var ve sınırsın internet paketim var

ntquartex

ntquartex

Üye
Sınırsız internet varsa sorun olmaz sadece data akışı olacağı için.

4yhan

4yhan

Üye
Beni de eklerseniz sevinirim. Bu arada HTC ONE X e bugün güncelleme geldi. Android 4.0.4 ve Sense 4.1

SertaGE

SertaGE

Üye
Hemen güncelleyelim bakalım neler göreceğiz.

ultrasivas

Üye
güncelleme geldi arkadaslar hayırlı ugurlu olsun :)

s333

Üye
arkadaşlar maximus mod yüklü şu nete sızan sense 4.1 li rom acaba eski stok roma dönüp güncelleme mi yapsam yoksa zaten buda 4.0.4 bundamı kalsam çok karasız kaldım arkadaşlar cihaz turkcell den alınma yani güncellemeyi hemen kurma şansım var maximus 2.2 de mi kalmalıyım

epts

epts

Üye
arkadaşlar benim merak ettiğim üç noktalı menü tuşu yok oldu mu

SertaGE

SertaGE

Üye

Evet bu durum sonra erdi artık.

Ayarlar - Ekran, hareketler ve düğmeler - Son uygulamalar düğmesi seçeneğinden son uygulamalar arası geçiş düğmesine 3 nokta şeridinin görevini atayabiliyorsunuz ve 3 nokta şeridi yok oluyor (:

DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
    Konu Sahibi
Beni de eklermisiniz lütfen...
Davetiyeniz gönderildi lütfen kabul edin ve listeye eklendiniz saygılar... :)
benide eklermisiniz :)
Davetiye isteğiniz kabul edildi kulübe bakabilirsiniz saygılar... Listeye de eklendiniz :)

benide eklerseniz sevinirim iyi forumlar
Davetiyeniz gönderildi ve listeye eklendiniz saygılar... :)

- - - Eklendi - - -

1&1 reklamı Almanya'da ki satış yapan firmanın reklamı. Bunun için farklı bir rom atarak yada stock rom bulup kurarak bundan kurtulabilirsiniz. Eğer Htc firması yaptırabileceğinizi söylediyse Kvk da yaptırabilirsiniz... :)
Arkadaşlar Telefonumda cyanogenMod 10 Alpha1 yüklü rom gayet stabil fakat voltaj değeri yüksek ve batarya çabuk bitiyor. Voltaj düşürücü bir program tavsiye eder misinz?
Benim bildiğim yok ancak araştırma yapacağım sizin için saygılar...
Arkadaşlar One X menüde Tuneln Radio var sanırım bu online radyo onu kullanmak extra bi ücretlendirme yaratırmı ? Vodafone faturalı hattım var ve sınırsın internet paketim var
Herhangi bir şekilde ek ücretlendirme olmaz sınırsız internet paketiniz olduğu sürece :oke:
Beni de eklerseniz sevinirim. Bu arada HTC ONE X e bugün güncelleme geldi. Android 4.0.4 ve Sense 4.1
Davetiyeniz gönderildi kabul edin lütfen ve listeye eklendiniz. Hayırlı olsun :)
arkadaşlar maximus mod yüklü şu nete sızan sense 4.1 li rom acaba eski stok roma dönüp güncelleme mi yapsam yoksa zaten buda 4.0.4 bundamı kalsam çok karasız kaldım arkadaşlar cihaz turkcell den alınma yani güncellemeyi hemen kurma şansım var maximus 2.2 de mi kalmalıyım
Bence stock roma dönüp yeni güncellemeye bakmanızı tavsiye ederim :)
Evet kaldırılabiliyor :oke:

epts

epts

Üye
Teşekkürler arkadaşlar. Hele bi one x servisten gelsin. Ben de üç noktayı kaldırayım

s333

Üye
restore ettim stock roma güncellemeyi indirdim kur dedim kapanıyor yazdı ve cwm modda takldı ne yapmam gerekiyor lütfen yardım

ntquartex

ntquartex

Üye
Arkadaşlar tapatalk ile foruma girdiğimde bu başlığı bulamıyorum.buna benzer bir olay yaşayan var mu başka?

DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar tapatalk ile foruma girdiğimde bu başlığı bulamıyorum.buna benzer bir olay yaşayan var mu başka?
Tapatalk kullanmadığım için hiç yardımcı olamayacağım maalesef...

hmgurbuz2

hmgurbuz2

Üye
3 noktalı menu tuşu tam olarak ne ben hâlâ anlayamadım ?

DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
    Konu Sahibi
[video=youtube;qeMuzSQUdTg]http://www.youtube.com/watch?v=qeMuzSQUdTg[/video]
Bu videoda 3:40 saniyeye gelin ve ekrandaki seçenek tuşuna bakın anlarsınız. Kapasitif tuşların hemen üstünde neredeyse 1 cm lik üçç nokta olan bir menü tuşu :)

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
Tarık abi süper deme :D
hele o tuşun kalkması...

Üst Alt