benim telefon açılırken 1&1 reklamı veriyor bu yazılım almanya için bunu türkiye olan versiyonu atsak olur mu şimdiden herkese çok tsk ederim
- - - Eklendi - - -
son olarak yurt dışı olan telefonun sadece imei Nosu ile tamir yapılır dedi htc yani evrak falan gerek yok
arkadaşlar benim merak ettiğim üç noktalı menü tuşu yok oldu mu
Davetiyeniz gönderildi lütfen kabul edin ve listeye eklendiniz saygılar...Beni de eklermisiniz lütfen...

Davetiye isteğiniz kabul edildi kulübe bakabilirsiniz saygılar... Listeye de eklendinizbenide eklermisiniz![]()

Davetiyeniz gönderildi ve listeye eklendiniz saygılar...benide eklerseniz sevinirim iyi forumlar

1&1 reklamı Almanya'da ki satış yapan firmanın reklamı. Bunun için farklı bir rom atarak yada stock rom bulup kurarak bundan kurtulabilirsiniz. Eğer Htc firması yaptırabileceğinizi söylediyse Kvk da yaptırabilirsiniz...benim telefon açılırken 1&1 reklamı veriyor bu yazılım almanya için bunu türkiye olan versiyonu atsak olur mu şimdiden herkese çok tsk ederim
- - - Eklendi - - -
son olarak yurt dışı olan telefonun sadece imei Nosu ile tamir yapılır dedi htc yani evrak falan gerek yok

Benim bildiğim yok ancak araştırma yapacağım sizin için saygılar...Arkadaşlar Telefonumda cyanogenMod 10 Alpha1 yüklü rom gayet stabil fakat voltaj değeri yüksek ve batarya çabuk bitiyor. Voltaj düşürücü bir program tavsiye eder misinz?
Herhangi bir şekilde ek ücretlendirme olmaz sınırsız internet paketiniz olduğu süreceArkadaşlar One X menüde Tuneln Radio var sanırım bu online radyo onu kullanmak extra bi ücretlendirme yaratırmı ? Vodafone faturalı hattım var ve sınırsın internet paketim var

Davetiyeniz gönderildi kabul edin lütfen ve listeye eklendiniz. Hayırlı olsunBeni de eklerseniz sevinirim. Bu arada HTC ONE X e bugün güncelleme geldi. Android 4.0.4 ve Sense 4.1

Bence stock roma dönüp yeni güncellemeye bakmanızı tavsiye ederimarkadaşlar maximus mod yüklü şu nete sızan sense 4.1 li rom acaba eski stok roma dönüp güncelleme mi yapsam yoksa zaten buda 4.0.4 bundamı kalsam çok karasız kaldım arkadaşlar cihaz turkcell den alınma yani güncellemeyi hemen kurma şansım var maximus 2.2 de mi kalmalıyım

Evet kaldırılabiliyorarkadaşlar benim merak ettiğim üç noktalı menü tuşu yok oldu mu

Tapatalk kullanmadığım için hiç yardımcı olamayacağım maalesef...Arkadaşlar tapatalk ile foruma girdiğimde bu başlığı bulamıyorum.buna benzer bir olay yaşayan var mu başka?