Htc One X/X+ Kullanıcıları >>> Ana KoNu <<<

cod123

Üye
Arkadaslar bende geldim aranıza paylasimlari göremiyorum acaba bende mi sorun aranıza aldığınız için teşekkür ederim

Mobilator

Emekli Yönetici

Nasıl mesaj yazılmamış diyor pcden girmeyi denedin mi hiç hocam ? İlk defa böyle bir yorum alıyorum üye gözüküyorsunuz ama

mobilden girdiğimde bendede hiç.mesaj yazılmamış diyor. bilgisayardan girecez artık.

cod123

Üye

Nasıl mesaj yazılmamış diyor pcden girmeyi denedin mi hiç hocam ? İlk defa böyle bir yorum alıyorum üye gözüküyorsunuz ama
Alla alla şimdi tekrar baktım "bu gruba henüz msj yazılmamıştir." Yazıyor herhalde ben üye olamamasim

0MG90

Üye
Benim abimde One X var beni ekleyebilirsin , istersen.

benabc

Üye
kardeşim bende bir bucuk aydır kullanıyorum da bu kulubu yenı gordum benıde eklermisin)

s333

Üye
bende eklenmek isterim

serkanet

Üye
bende çok eskiden beri symbiancı olarak one x alarak aranıza katılmış bulunmaktayım eklerseniz memnun olurum

Konu Sahibi
bende çok eskiden beri symbiancı olarak one x alarak aranıza katılmış bulunmaktayım eklerseniz memnun olurum
Hoşgeldin ekliyorum ve davetiyeni gönderiyorum kabul edip kulüpten yararlanabilirsin

- - - Eklendi - - -

Şuna bakın adam telefona işkence yapıyor

[video=youtube;cuv0VMBkWZ0]http://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&amp;NR=1&amp;v=cuv0VMBkWZ0[/video]

Tepkiler: mrtzn

nacrem

Üye
Bugün kavuştum beni de ekleyebilirsiniz.