cod123
Üye
Rica ederiz buraya bakın buyrun kulüp burda Htc One X Kullanıcılar Kulübü Y.D.D - MaxiCep.ComArkadaslar bende geldim aranıza paylasimlari göremiyorum acaba bende mi sorun aranıza aldığınız için teşekkür ederim
Rica ederiz buraya bakın buyrun kulüp burda Htc One X Kullanıcılar Kulübü Y.D.D - MaxiCep.Com
Nasıl mesaj yazılmamış diyor pcden girmeyi denedin mi hiç hocam ? İlk defa böyle bir yorum alıyorum üye gözüküyorsunuz amaDostum baktım ama henüz msj yazılmamış diyor
Nasıl mesaj yazılmamış diyor pcden girmeyi denedin mi hiç hocam ? İlk defa böyle bir yorum alıyorum üye gözüküyorsunuz ama
Alla alla şimdi tekrar baktım "bu gruba henüz msj yazılmamıştir." Yazıyor herhalde ben üye olamamasim
Nasıl mesaj yazılmamış diyor pcden girmeyi denedin mi hiç hocam ? İlk defa böyle bir yorum alıyorum üye gözüküyorsunuz ama
Üyesin öyle gözüküyor bir dakka silip tekrar yollayayım kabul edip tekrar bakınAlla alla şimdi tekrar baktım "bu gruba henüz msj yazılmamıştir." Yazıyor herhalde ben üye olamamasim
Üyesin öyle gözüküyor bir dakka silip tekrar yollayayım kabul edip tekrar bakın
Tamam ekliyorumBenim abimde One X var beni ekleyebilirsin , istersen.
Tamam ekliyorumDavetiyeni kabul et One X için kulüpte çoğu oyun paylaşıldı abinin tele yüklersin hocam saygılar
Hoşgeldin tabi ki eklerimkardeşim bende bir bucuk aydır kullanıyorum da bu kulubu yenı gordumbenıde eklermisin )
Hoşgeldin seni de ekleyip kaçarım ben bugünlük iyi gecelerbende eklenmek isterim
Geçmiş olsun. Dikkat etmek lazım.
Yapma ya nasıl oldu ?
Hoşgeldin ekliyorum ve davetiyeni gönderiyorum kabul edip kulüpten yararlanabilirsinbende çok eskiden beri symbiancı olarak one x alarak aranıza katılmış bulunmaktayım eklerseniz memnun olurum
Hayırlı olsun ekliyorumBugün kavuştumbeni de ekleyebilirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?