jatvalca
Üye
Arkadaşlar siz şarj süresi diyorsunuz da rahat bir günü çıkarıyor sense5 ara yüzü ile ram kullanımı da düştü bu da şarj süresini uzatmasi lazim sizlerin telefonuna sorun var o zaman
Aktif kullanımda dediğim gibi, ama bekleme modunda ciddi güç tasarrufu sağlamışlar.benim telefonda sense 5 yüklü değil ve bu yüzden sorun vamı yokmu bilmiyorum fakar nette biraz araştırdığımda bir çok kişi şarjın kısalığından şikayet ediyor bunuda mobilator arkadaşın yaptığı yorumdanda fikir alabiliriz.
Ram kullanımı azalmış ama herşey ondan ibaret değil ki. Ram'in şarj ömründeki payı devede kulak kalır.Arkadaşlar siz şarj süresi diyorsunuz da rahat bir günü çıkarıyor sense5 ara yüzü ile ram kullanımı da düştü bu da şarj süresini uzatmasi lazim sizlerin telefonuna sorun var o zaman
Benim cihazdan değil görüntüler, ama şu şekilde:şimdi uğur arkadaşım ben şu anda 1 saat oyun,gün içersinde toplam 20 dakika telefon görüşmesi internet neredeyse hiç yok mesajlaşmada 20 yada 15 mesajlaşma.buna rağmen 1 günü çıkartıyor bu sense 5 güncellersem yine aynı zaman olurmu? birde netteki videolarda hızlanmış olarak görünüyor gördüğüm kadarıyla büyük hava durumu widgeti gitmiş yada warda benmi görmedim rica etsem biraz ekran görüntüsü resimi ekleyebilirmisin.
Benim cihazdan değil görüntüler, ama şu şekilde:
- - - Eklendi - - -
Dediğiniz kulanımda da 1 günü rahat çıkarır.
3G ve otomatik eşitleme kapalı olursa, parlaklık genel olarak orta ayarda olursa 2 günü bile çıkarır.
Rica ederim.mesela şu hava durumunu hiç sevmedim ikonları hiç hoşuma gitmedi bilmiyorum ama biraz daha bekleyeceğim
ilgi için teşekkürler
Rica ederim.
Ama Sense 4+'da ki eski hava durumu widgetı da var Sense 5'te.
Bende bir değişiklik yok. Hatta iyileştirmeler söz konusu.tam düzenleme yaparken cevap verdin galiba neyse birde wifi sorunundan bahsediliyor b doğrumudur ?
Neden otomatik ip işaretli ise kaldıralımBenide ekleyin yardımcı olacağım konular olabilirSürekli kullandığınız modemi kontrol edin yazılım mükemmel ötesi tam tersi daha da güçlendi. DLNA Otomatik ip işaretliyse kaldırın yazılım gayet başarılı ve kullanışlı
kardes bnde kaçak aldm 1 haftaya kapancakmış. e mail attırılıo mu htc ye? atılınca internetini vs progrmlaını güzelce kullanabilionmuselam arkadaşlar ben yurtdışından 0ne x aldım. 2 ay sonra kapandı. bende imeisini kırdırdım. acaba bu güncelleme bana da gelir mi, bi sıkıntı olur mu?
merhaba arkadaşalar bende hollandadan getirttim one xi.Fakat ben gidip kaydettirdim toplamda 135 liraya mal oldu yapmanız gereken sadece pasaportlu birini bulmak hepsi okardes bnde kaçak aldm 1 haftaya kapancakmış. e mail attırılıo mu htc ye? atılınca internetini vs progrmlaını güzelce kullanabilionmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?